- 4 Şubat 2015
- 6.011
- 12.189
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Sabah sabah canim sıkıldı.resmi bir kurumda guvenlik olarak calisiyorum.onlisans mezunuyum ve aciktan lisans devam ediyorum.kpss den.birsey yapamadigim icin calisiyorum.neyse konuma geleyim.isyerimde büroda calisan kizlar var benden kucuk yaslari belli yanimda gecerken bi gunaydin bile demiyorlar.ama kendi odalarina gecene.kadar kafalarini uzatip butun odalara selam verirler.akillarinca bana tenezzul etmiyorlar.bir.kacgundur cay ocaginda cay koyulmuyor bugun lafi gecti mudur sinirlenmis milletin cay almasina yasak koydu dedi.zaten burada cay icenler memurlar.sanki cebinden oduyor.gecen bi guvenlik arkadas gelmisti oturduk cay ictik(normalde cayla pek aram.yok arkadasa ikram edeyim diye bende aldim kendime).bizi otururken gordu acaba ondan.dolayimi diye uzerime.alindim canim.sıkıldı.cunku ogrencilerle gayet iyi saygili bizimlede mesafeli.zaten.bizim.kurumda guvenlige ikinci sinif muamelesi yapiliyor.herkese basbas bende universite mezunuyum.diye bagirmak istiyorum. Neden herkes karsisindakine sirf insan.diye muamele yapmazki