• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevkide yükselme

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.089
1.976
133
Selam akıllı kadınlar. Bulunduğum iş yerimde eğitimini almadığım rahat bir pozisyondayım. Lisansını aldığım alanda tüm birimlerİn sorumluluğu teklifi geldi. Maaş değişimi olmayacak ama Şu an da bir odada çalışırken Kendi alanımda çalışan arkadaşlarımın tüm binanın yöneticisi olma teklifi var. Açıkcası bu rahatlığı bırakmak zor. İşim olursa arkadaşlar idare ediyor stres yok çalışma arkadaşlarım çok iyi insanlar ama ne uzarım ne kısalırım burda. Kişilik olarak yumuşak yüzlüyüm çok uygun değilim idareci kadrosuna gibi geliyor. Kararsız kaldım. Tek artısı yönetici olmak. Onun dışında sorumluluklarım artacak erken gelip geç çıkacağım. Siz ne yapardınız?

Selam akıllı kadınlar. Bulunduğum iş yerimde eğitimini almadığım rahat bir pozisyondayım. Lisansını aldığım alanda tüm birimlerİn sorumluluğu teklifi geldi. Maaş değişimi olmayacak ama Şu an da bir odada çalışırken Kendi alanımda çalışan arkadaşlarımın tüm binanın yöneticisi olma teklifi var. Açıkcası bu rahatlığı bırakmak zor. İşim olursa arkadaşlar idare ediyor stres yok çalışma arkadaşlarım çok iyi insanlar ama ne uzarım ne kısalırım burda. Kişilik olarak yumuşak yüzlüyüm çok uygun değilim idareci kadrosuna gibi geliyor. Kararsız kaldım. Tek artısı yönetici olmak. Onun dışında sorumluluklarım artacak erken gelip geç çıkacağım. Siz ne yapardınız?

Maaş değişmeyecekse yönetici olmanın ne anlamı var? Ne saçma şeymiş o...

Kendinizi iyi hissetmiceğiniz bi pozisyona benziyor söylediğiniz kadarıyla ve maaşta fark yok erken gelip geç çıkıcaksınız sorumluluk artıcak ee bunun mükafatı olmalı o da yok iyi düşünün derim

Sırf etiket içim bana artısı olmayacak eksisi olacak şeye neden okey diyeyim o nasıl şeymiş

Açıkcası kendimi denerim diye düşündüm. Sınırlarımı göreceğim. Neler yapabilirim acaba neler yapamam ? Bekarım evde sorumluluğum pek yok. Yüksek lisansımı bekletiyorum onu yaparım diye düşündüm. Erkek arkadaşımda sorumluluk artıracak hiç bir şeyi kabul etmemelisin dedi. Bana da mantıklı geldi ama sonra yapamazsam başarısız olursam nasıl devam ederim bilmiyorum. O korku var. Daha başlamadan yapamazsam korkusu. Yönetici olursam biraz siyasete bulaşmış olacağım. Benim hiç o taraklarda bezim yok. Korkuyorum ama aşırı merak ediyorum kendimi.

ama sizi bence zaten ileride açılacak bu pozisyonlar için almışlardır

yani sen şimdilik şurada dur gibi bir iş vermişler asıl işinize uygun pozisyon olunca da geç oraya demişler

lakin nasıl işyeri o

amirin her zaman maaşı fazla olur belki yaptığı iş ile fazla birbirini dengelemez ama mutlaka göstermelik de olsa fazla olur yani şimdi geç ocak ta pozisyonuna uygun maaş artışı denilebilir

bir de erken gelip geç çıkmak yönetici için neden

yani yönetici yönetir asıl işi yapanlar erken gelir geç çıkar öyle değil midir yönetici işi yapmayacak yaptıracak bu durumda da eleman yoksa kime iş yaptıracak

bir de yarınlarda şurada yönetici olarak çalışmıştım cümlesi dahi yeni kapılar açar insana

Özel sektor ise maaş artışı için pazarlık yapın. Yoksa bir mana göremedim.

Maaşta artis yok, erken gel ve geç çık ve de yumuşak yüzlülük. Mevcut durumda kalin diyorum.
Onerimin tersi olmasi icin tek istisnai durum: özel sektorde olmaniz ve bu yoneticiligin ileride hem kadrosu hem maasi hem imkanlari ile daha yuksek mevkiiye gelmenize basamak olmasinin kuvvetli ihtimal olmasi.

Riske girmezdim ben olsam.
Maaş değişmeyecek ama görev ve sorumluluklarım artacak, erken gelip geç çıkacagım, eee sebeb ?
Yapamazsanız bu sefer de ben oynamıyorum diyemezsiniz hakkınızda olumsuz bir intiba oluşacak belki de sen bu iş için uygun eleman değilsin deyip yol verecekler.
Yumuşak yüzlü olmanız fazlaca eksi bir sebeb zaten.
İnsanla uğraşmak zordur.
Diyelim bu işi kabul ettiniz ve bir zaman sonra size katkısı olacak mı ?

Kariyeriniz için yöneticilik pozisyonunda çalışmanız artıdır ama maaşın sabit kalması ve çalışma saatlerinin artması saçma. Maaş konusunu tekrar konuşsanız? Yani en kötü göstermelik bile olsa arttırılır, anlayamadım bu işi

Cebime fazla para girmeyecekse neden kendimi yorayım ki? Hadi milli eğitimde olursunuz. Okul müdürü yoktur. Çocukların işleri için görevlendirme alır Seve seve yaparım ama böyle bir iş için değmez.

Devletteyim yani memurum arkadaşlar. Maaş artışı oluyormuş öğrendim.

memursan mesai bellidir

yani mesai saatleri nasıl artıyor yönetici olunca

başkaları izinli iken nöbetçi vs olursun da akşam 9 da çıkacak halin yok ya

ayrıca memur idarecinin ek ödemeleri artar makam tazminatı olur vırt olur zırt olur o çıplak maaşının artıp artmaması önemsiz

Maas artmiyorsa bi anlami yok. Idarecilik cok zor herkesin yapabilecegi bir sey degil. Karakteristik ozellikleriniz uygun degilse zorlanirsiniz. O yuzden degmez o strese

Back
X