Ne için çalıştığınıza bagli.
Eğer kariyerinizde yükselme hedefiniz varsa, stresle baş edebilen biriyseniz, fazla mesailerin sorun olacağı bir sosyal hayatınız yoksa, okuduğunuz bölümü gerçekten çok seviyorsanız, ya da yaptığınız işlere kendinizi katmayi seviyorsanız bence kabul edin
Ama standart bir hayat yaşayan , akşam 6 olsun çıkayım , misafirim gelecek zaten gibi planlar yapan birisiyseniz, başınızı yastığa koyduğunuzda iş düşünmek istemiyorsanız bosverin gereksiz stresi
İnsanların cilesi biter mi ya?
Valla ben yapı olarak stresten kaçan insanım. Yumuşak yüzlüyüm,insanları rencide etmeyi sevmem. Tam tersi açıklarını kapatmaya çalışırım (ki simdiki isimde en büyük problemi burada yaşıyorum) bu yüzden asla bana uygun bir iş değil.
Tatil günüm belli olsun, iş cikisi sorun çıktı diye mesaiye kalmayayim, saat 6 oldu mu tüm işi unutup o kapıdan çıkayım,bana yeter. Sanki yönetici olsam ne olacak, patron olsam ne olacak? Şirket senin olmadığı sürece zaten senin de amirin var. Çok kurumsal bir yer değilse "it ite it kuyruğuna emir buyurur" şeklinde bir işleyiş oluyor yani...