Rüya Yorumları Mevlid günü gördüm bu rüyayı lütfen cevap yazın arkadaşlar :(

EylulveEymen

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
17
1
6
35
Tekirdağ
Mevlid günü öğlen vakti birkaç saat uykuya daldım fakat öyle bir rüya gördüm ki hala etkisinden kurtulamadım :53:

Rüyamda saçlarımı kestiriyorum fakat aslında orası kuaför değilde pet shopmuş. Bende kuşları görünce dayanamıyorum bir elime minik bir kuş bir elime papağan alıyorum birde kedi alıyorum ama papağan öyle güzel ki rengarenk cennet gibi sonra oranın sahibi bana bir anahtar uzatıyor diyorum ben napıcam bunu adamda bana diyo ki hayvanların tasması için tamam diyorum anahtarı alıyorum sonra ben diyorum ki hepsine bakamıcam bu hayvanların kuşu ve kediyi orada bırakıyorum sadece papağanı ve anahtarı alıp çıkıyorum ordan. Sonra yolda yürüyorum kuş kucağımda çırpınıyor eşimde bana diyor ki çok sıkı tutuyosun hayvan nefes alamıyorum bende diyorum ki ama bırakırsam kaçar neyse biraz serbest bırakıyorum ellerimi papağan omuzuma çıkıyor ve benimle konuşmaya başlıyor ben şaşkınlıktan donup kalıyorum sonra biz eşimle bir çeşmenin başında su içiyoruz papağan hep etrafımızda uçuyor ve hep omuzuma konuyor sürekli konuşuyor aynı insanlar gibi.

Bu rüyadan önceki gecede gebelik testi yapıyodum rüyamda ve pozitifi görüyodum ağlayarak koşuyodum evin içinde :2: Öyle gerçekti ki uyandığımda yatakta gebelik testi aradım inanın :2:

Bilemiyorum heryerden anlamlarına baktım ama yorumlar hep farklı :44:

Arkadaşlar okursanız ve cevaplarsanız çok sevinirim :30:

Son düzenleme:
canım yorumu okurken gebelik için yazdığı kısmı okumadan dedim acaba çocukları varmı gebelik haberi alacakmışsın gibi içimden geçirdim. sonra gebelik kısmını okudum.benim içimden böyle bişey geçti bebekmi düşünüyorsunuz

arkadaşım gebelik testi yaptığın rüyaya göre evet.gebe kalacaksın.yalnız biraz zaman alabilir.diğer rüyana göre orada sana seçenek sunulmuş.kediyi almadığına sevindim.kuşu almadığına üzüldüm.ama sen orta karar seçmişsin.buda iyi bir şey.rüyan aslında sana bir uyarı.eşine sürekli papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayarak sıkma denilmek isteniyor.bunun dışında evlilik hayatındaki sıkıntıların azalacak.güzel rüyan içini ferah tut.

Back
X