Mevlüt,kv,geçmiş ve eşim :((

Aysem8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
219
150
53
41
İyi geceler kk arkadaşlarım ,
Hemen konuya girmek istiyorum daha öncede kv ile ilgili konu açmıştım .Şu kesin ki onunla anlaşamıyorum .Lohusayken ilk 10 gün annem geldi yanıma ve ben sadece bebeğimle ilgilendim annem tüm işleri yaptı ardından kv ve kp geldi .kp 2 gün durup gitti.ben ve bebeğim salonda eşim yatak odasında yattı.geriye 2 odamız olmasına rağmen ve bir odamda Çekyat olmasına rağmen kv salonumdaki koltuklarımın yastıklarını mutfakta yere atıp yattı sıcağı bahane ederek.en son yastıkta domates kabuğu yapışmıştı:((bebeğim sabah 5 te uyanıyordu ben emzirip yatıyordum 7 de tekrar uyanıyordum ve doğal olarak acıkıyordum.ama kv öğlene kadar yattığı için doğru dürüst kahvaltı edemedim .kendisi geç kalktığı için öğle yemeği de yemediği için ben de aç kaldım :((çünkü uykusuzlukla kendime bişi hazırlayamadım .yaptıkları çok uzun (geldiği ilk gece mama ver gece sen kalkma demesi,sigara içmesi ,bebeği görüntülü telefonda görüştürmesi bu arada bebek ağlıyor ...)kısacası ben iş yaptım o bebeğe baktı.
Şimdi haftasonu Mevlüt yapacakmış:((dönüşte de bizimle gelecek.ben çalışıyorum bebeğim 3.5 aylık ve bakıcısı var.şimd gelince bebeğime bakmak isteyecek ama ben düzgün bakacağına inanamıyorum(geçen telefonda eşime meyve suyu verin diye akıl vermişti oysa ilk 6 ay anne sütü olmalı )
Eşimle kanlı bıçaklı düşman gibiyiz annesinden dert yandıkça onu destekledi ve benden nefret ediyor şahsen benimde ona sevgim bitti gibi bir şey.
Bana fikir verebilir misiniz ?ne yaparsam bebeğim için sağlıklı olur.gece geç yatıyor sabah geç kalkıyor ,çok sigara içiyor ve maalesef kötü kokuyor sigaradan dolayı ,uykusu ağır uyudumu zor uyanıyor ve sosyal medyada takılıyor elinde devamlı telefon :(
Belki kötü niyetliyim ama mevlitte herkesin bilmesini istiyorum lohusalıkta yaptıklarını :((
Benim aileminde eşimin ailesizinin de ilk torunu

Birde ben eşimin annesinden dert yandıkça sevmediğimi belirttikçe oda bizimkilere düşman oldu :((annenler bunu yaptı etti diye olay çıkarıyor :((örneğin annem geldiğinde bakıcı ararken annemde görsün istemiştim eşim bebeğin üstünü değiştirmeye çalışırken yapamıyor zorlanıyor .anenmde üşümesin diye alıp giydiriyor :((onun elinden almış böyle söyleyip problem olduğunu söylüyor

Yapmasin mevlut. Ya da siz yapin mevlidi bos gunuzude cumartesi falan onun leş sigara kokulu evinde ne mevlidi. Mevlid nerde olcak. Bir de kimseye bise anlatma bosver yaptiklarini ne gerek var. Esin de terbiyesizmis canim. Kadin gibi cevap yetistiriyor senin annen de soyle boyle diye. Iste giydiremiyorsun kadin almis giydirmis ne olmus yani. Hayret biseymis yani esin ha

Yapmasin mevlut. Ya da siz yapin mevlidi bos gunuzude cumartesi falan onun leş sigara kokulu evinde ne mevlidi. Mevlid nerde olcak. Bir de kimseye bise anlatma bosver yaptiklarini ne gerek var. Esin de terbiyesizmis canim. Kadin gibi cevap yetistiriyor senin annen de soyle boyle diye. Iste giydiremiyorsun kadin almis giydirmis ne olmus yani. Hayret biseymis yani esin ha
Bence de size katılıyorum .ama maalesef Mevlüt olacak Benim sonrasında ne yapmam gerek bebeğimi bakan ablaya mı götürmeye devam etmeliyim yoksa istemesende kv mi baksın.ama burda benim duygularımdan ziyade bebeğim için hangisi iyi olursa öyle davranmak istiyorum .

Bence de size katılıyorum .ama maalesef Mevlüt olacak Benim sonrasında ne yapmam gerek bebeğimi bakan ablaya mı götürmeye devam etmeliyim yoksa istemesende kv mi baksın.ama burda benim duygularımdan ziyade bebeğim için hangisi iyi olursa öyle davranmak istiyorum .
Bakıcı ablaya goturmeye devam etseniz iyi olur.
Kadın bilincsiz,istemediginiz gidalari yedirebilir bebege. Meyvesuyu vs demissiniz
Birde sigara iciyor cocuga yazik gunah yani o dumanin icerisinde
Bir de o bitmis bence yaaa oglene kadar yatiyor bilmemne elinde telefon kafa uçmuş çocuğa sahip çıkacak kapasitede biri degil gibi geldi Allah korusun.
Bence o bakici baksin eger memnunsaniz.

Kadın bilincsiz,istemediginiz gidalari yedirebilir bebege. Meyvesuyu vs demissiniz
Bir de o bitmis bence yaaa oglene kadar yatiyor bilmemne elinde telefon kafa uçmuş çocuğa sahip çıkacak kapasitede biri degil gibi geldi Allah korusun.
Bende öyle düşünüyorum da asıl mesele nasıl yapıcam eşimle annesi bastırcak 2 yandan evde kalsın diye ben ne demeliyim

Bende öyle düşünüyorum da asıl mesele nasıl yapıcam eşimle annesi bastırcak 2 yandan evde kalsın diye ben ne demeliyim
Canim biraz hanimefendi sakin birisin galiba ben olsan kavga çıkardı konu çözüme kavuşurdu.
Esini daha iyi tanırsın,aynen burda soyledigin gibi ama annesini cok kötülemeden biseler soyle ya da deki bakıcıya alıştı cocuk annene de yazik gunah bu yastan sonra ugrasmasin vs de ,altran gir ustten çık ama esin biraz ters bir yapida galiba o yuzden boyle tavsiye verdim.
Annesi hakkinda pek konusma ters tepiyor belliki canim ya

Canim biraz hanimefendi sakin birisin galiba ben olsan kavga çıkardı konu çözüme kavuşurdu.
Esini daha iyi tanırsın,aynen burda soyledigin gibi ama annesini cok kötülemeden biseler soyle ya da deki bakıcıya alıştı cocuk annene de yazik gunah bu yastan sonra ugrasmasin vs de ,altran gir ustten çık ama esin biraz ters bir yapida galiba o yuzden boyle tavsiye verdim.
Annesi hakkinda pek konusma ters tepiyor belliki canim ya
Teşekkür ederim tavsiyelerin için evet aynen öyle annesine çok bağlı hergün görüntülü konuşurlar bir kaç kez :((

Teşekkür ederim tavsiyelerin için evet aynen öyle annesine çok bağlı hergün görüntülü konuşurlar bir kaç kez :KK43:(
Rica ederim. Ay ne sacma şaka gibi dimi biz kız halimizle hergun konusmayiz bir de görüntülü sahsen ben konuşmam yani

Allah aşkına sesinizi çıkartamıyor musunuz? Mevlütte yalandan sinir krizi geçirip yaptığı her şeyi dök ortaya. :)

Mevlütte tabiri caizse kayınvaldenizin ipliğini pazara çıkarmanız sizin ne işinize yarayacak?
Bundan bir avantaj elde edecek misiniz?
Hem eşiniz bile sizi anlayış hak vermiyorsa üçüncü şahıslar 'ay kıyamam kayınvalden çok kötü biriymiş,cadının teki' dese nolacak?
Akşam herkes evine dönecek siz de eşinizle başbaşa kalacaksınız.
Eşimle düşman gibiyiz demişsiniz iyice kanlı bıçaklı olmaz mısınız?

Olaylar sizi üzüp kızdırmış, haklı da olabilirsiniz bununla birlikte öfkeyle kalkan zararla oturur.
Sizin kayınvaldenizin nasıl bir insan olduğunu etrafa göstermekten daha önemli sorununuz eşinizle olan iletişiminiz ve ilişkiniz.
Uzun vadede huzurlu bir evlilik sürdürmek ve çocuğunuzu babasıyla birlikte büyütmek istiyorsanız odaklanmanız gereken konu bu benim fikrime göre...

Ayben konu sahibi ancak bu sekilde çözülür olay.

Birde ben eşimin annesinden dert yandıkça sevmediğimi belirttikçe oda bizimkilere düşman oldu :KK43:(annenler bunu yaptı etti diye olay çıkarıyor :KK43:(örneğin annem geldiğinde bakıcı ararken annemde görsün istemiştim eşim bebeğin üstünü değiştirmeye çalışırken yapamıyor zorlanıyor .anenmde üşümesin diye alıp giydiriyor :KK43:(onun elinden almış böyle söyleyip problem olduğunu söylüyor
Ama burada da anneniz haksız. Eşiniz yapa yapa alışacak, onun da çocuğu. Siz dahil kimsenin müdahale etmemesi gerekiyor. O da babalığı böyle böyle öğrenecek. Çocuk bu havada hemen üşütmez merak etmeyin. Sonra eşim çocukla hiç ilgilenmiyor dersiniz. Hevesi var en azından.
Kayınvalideniz geldiğinde de güvenemiyorsanız bakıcıya vermeye devam edin, anne siz gündüz dinlenin, akşam bana yardımcı olursunuz deyin. Sürekli şikayet etmek sizi haklıyken haksız durumuna düşürür. Lohusalıkta yapılanlar unutulmuyor, pek çok kayınvalide de gelinine nahoş hatıralar bırakıyor ama mevlitte ifşa ederseniz yine siz suçlu olursunuz. Görmezden gelmeye çalışın. Çocuğu gözünğnüzün önünden ayırmayın.

üüff, bu kadınların problemi ne acaba ?
çocugun evlendi de sana ne oldu yani neden insanlıktan çıkarsın ?
İnsanca yaşamak daha kolayken neden problem yaratırsın.
Mutfakta yatmakta nedir ayrıca ? Çocuk musun yahu.

1. Evde kapalı alanda sigara içirtmeyin. Çıksın balkonda içsin.
2. Mutfakta yatılmaz diyin gidin kanepeye yatak yapın yatmıyorsa üstünden atlaya atlaya gireceksiniz o mutfağa rahatsız oluyorsa kalkacak.
3. Mevlüdü müsait zamanda yapın. Annenizi çağırın o müdahil olsun.

Eşinize değil kv söyleyeceksiniz he işe yaramıyorsa eşte böyleyse daha sert tavır takınmalısınız.
Ben insanların kendi evleri olmayan evlerde böyle rahat davranmasına şaşıyorum.

Bakıcısı var o bakacak diyeceksiniz

Zaten bakıcıya vermezsek unutur yabancılar vs deyin gerekirse

Evde bakıcım varken Kv geldiğinde bile herşeyini bakıcı yapacak diye tembihlerdik

Bir de susmayın

Bugün sabah yatıyordunuz kahvaltı edemedim yarın orda yatmayın diyecektin

Yine yatarsa tepesinden atlayıp yemeliydiniz

Geçmişi bırakın kalsın orada gelecek için de strese girmeyin ne istiyorsanız en kalabalık ortamda net olarak söyleyin

allah allah cok enteresan ne diye mutfakta yatmis ki?
siz de ne diye ac kaldiniz hic anlamadim, direk dalarim mutfaga valla hic lohusayken baska insanin keyfini dusunemem.

Ancak mevlutte kavga cikartmak vs de size yakismaz,
kaldi ki kendi evinizde haklarinizi savunamiyorken bu dediginizi nasil yapacaksiniz hic anlamadim.

size neden geliyor mevlut sonrasi?
ne kadar kalacak?

Back
X