mevsimsel depresyon...

misssimsek

acemi hanım
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
702
606
63
merhaba kızlar. malum Mayıs bitmek üzere ama hala yazı hissedemedik ve bu beni depresyona sokuyor. Mevsimler zamanında gelmeyince depresyona giriyorum ben. kışın karı göremeyince yazın güneşi hissedemeyince mutsuz oluyorum, hantallaşıyorum.. sizede böyle oluyor mu? bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim ?

Oluyor bende ama güneşi goremeyince kışı sevmiyorum ben Allah günah yazmasın şu aralar kendimi kaldıramıyorum ama kaldırmak zorundayım bana ihtiyacı olan bir oğluşum var :)

Çok garip bi durum şaşırdım doğrusu bu psikolojiden kurtulmak için keyifli müzikler ve sevdğiniz aktiviteleri yapmak en iyisi hatta odanızı yaza hazırlayabilir şeklini değişebilir ve daha da aydınlatabilirsniz bunlar size iyi gelebilir.

Oluyor bende ama güneşi goremeyince kışı sevmiyorum ben Allah günah yazmasın şu aralar kendimi kaldıramıyorum ama kaldırmak zorundayım bana ihtiyacı olan bir oğluşum var :)
aynen bende kendimi kaldıramıyorum ama kaldırmak zorundayım benimde bir çocuktan farksız olan bi kocam var =)

bahar temizliği yapmam gerek eşyalarında yerini değiştirmeyi düşünüyorum ama güneşi göremeyince içimden gelmiyor hiç

bahar temizliği yapmam gerek eşyalarında yerini değiştirmeyi düşünüyorum ama güneşi göremeyince içimden gelmiyor hiç
odanda sarı lambalı bir masa lambası bulundur kanımca bu bana çok iyi geliyor kendin yap projeleri ile de odamı şenlendirdim bence bunlar seni heveslendirebilir. Hemde çok eğlenceli vakit geçirebilirsin.

odanda sarı lambalı bir masa lambası bulundur kanımca bu bana çok iyi geliyor kendin yap projeleri ile de odamı şenlendirdim bence bunlar seni heveslendirebilir. Hemde çok eğlenceli vakit geçirebilirsin.
haklısınız galiba internetten biraz araştırma yapayım evimi azıcık renklendireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…