- 9 Eylül 2016
- 44
- 14
- 1
- 38
- Konu Sahibi harleyquinnn
-
ama hiçbir belirti yokHamile olabilirsinoz ustune gorme yasiyor olabilirsiniz doktor test..2 Gun normal degil
ohh inşallah canım :)Benimde her mevsim gecisinde gecikir. Gecen ay 15 gun falan gecikmisti. Duzelir merak etmeyin
2 günün neresi normal değil.s 1 haftaya kadar normal... cahilce konusmayalım lütfen. sanki 2 ay haHamile olabilirsinoz ustune gorme yasiyor olabilirsiniz doktor test..2 Gun normal degil
bende öyle dusunuyorum test için erken değilmi şimdi yapsam2 günün neresi normal değil.s 1 haftaya kadar normal... cahilce konusmayalım lütfen. sanki 2 ay ha
2 gün gayet normal canım 1 hafta geçtikten sonra bi test al yap 7-10 gün arası normal
bende öyle dusunuyorum test için erken değilmi şimdi yapsam
tamamdır çok teşekkürler canımmm♥1 hafta bekle en iyisi sen zaten olmazsa hem kan testi yaptırırsın icin rahatlar okesin sonuc veriyo
benim mevsim dönümlerinde hep olur mesela her sene mayıs ayında 2 kez olurum .s
rica ederim canımtamamdır çok teşekkürler canımmm♥
Siz yazılanı anlamiyorsaniz benim sucum ne konuyu iyi okuyun ..2 gün adet normal degil .en azı 3 4 gün olmalı.gecikmeyi kastetmedim zaten..bu konuların kitabını yazarım çünkü sıkıntılı olduğum icin cok arastirdim2 günün neresi normal değil.s 1 haftaya kadar normal... cahilce konusmayalım lütfen. sanki 2 ay ha
2 gün gayet normal canım 1 hafta geçtikten sonra bi test al yap 7-10 gün arası normal
Siz konunuzda geçen ay iki gün oldum demissiniz ben bunun üzerine iki gün normal degil dedim adet döngünüze göre iki gün cok kısa en adi 3 4 gündür.bende öyle dusunuyorum test için erken değilmi şimdi yapsam
Yahu normaaaaaaaaal , hiç şaşmayan adetim 55gün sora geldi.diğer ay normal zamanında oldu yine.kadın metebolizması farklı.herşeyden etkilenebilir.bugun test yaptım negatif ama hala adet olmadımişin tuhafı belirti de yok
Hemen belirti olmaz. Yada herkeste olmaz. Bende tek belirti adet gecikmesi idi.ama hiçbir belirti yok
bence acile git canım beklemeBenim bu ay 15 gün gecikti. Doktora gittim Cumartesi, adet söktürücü yazmak için gebelik testi istedi. Sonuç çıkana kadar da mesai bitti yarım gün çalışıyormuş. Araya da Bayram tatili girdi.
Sancıdan geberiyorum, acile mi gitsem, eczane reçetesiz satar mı adet söktürücüleri, her ilaç aynı mı yoksa doktor mu tavsiye etmeli illa...
Kafamda milyon tane soru var.
Dün doktora gittim, tarlusal yazdı. Kullanmaya başladım, bakalım ne zaman etki edecek.bence acile git canım bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?