mevzu arkadaşım ;) görüşlerinize ihtiyacım var.. bir el atıverin lütfen..

Zorla olduguna gore tecavuzdur. Tecavüz de bir suçtur. Dolayısıyla eski sevgili de suçludur. Aklı başında, güzel, eğitimli muhteşem arkadaşınız şikayet etseydi ya adamı. Yok eğer ortada bir zorlama yok ise, "evet ben istedim ve birlikte oldum" cümlesini kurabilene dek bir cacik olmaz hayatında.

Bekaretini vermek ne kadar çirkin bir tabir ya.. İki insan isteyerek birlikte oldu ise bu küçültücü bir şey değildir. Bu şekilde de tabir edilmez.
isteyerek bırlıkte olunmamıs kı o an için bayanın rızası yokmuş anlatamadım galiba... bekaretını vermek yerıne bekaretını kaybetmıs deseydım hangısı daha dogru olur bılemedım...

Görüşlerimiz ona moral olacaksa kendisi niye açmadı konuyu canım?zor oluyordur ona devamlı aktarman..

Zorlanın anlamı tecavüzdür.Cinsellik yaşamanın doğal bi sonucu aslında birleşme olayı.Yani kimsenin sevgilisinin bunu sorduğunu sanmıyorum,rıza almak ne demek anlayamadım yani.Kısaca arkadaşınız isteyerek birlikte olmuş önce bunu bi kabullensin.Bunu kabullendikten sonra da birine bekaret vermenin, ne demekse o,o kişiyi kendisine bağlamadığını anlar diye düşünüyorum.Koskoca eğitimli kültürlü yaşı başi yerinde kadının düşeceği bi durum değil bu,yapmasın kendine bu eziyeti.
Bu arada cinselliğe karşı değil ama bekaret önemli kafasını da asla anlamayacağım herhalde...

bence arkadaşının temel problemi, kendi içinde çelişkiler yaşıyor olması ve bekaret olayına yanlış bakması, olaydan anladığım kadarıyla( yanlışsam beni düzeltin), arkadaşının bu sevgilisi olacak herifle yüzeysel olarak( bekarete zarar gelmeyecek şekilde) cinsellik yaşıyormuş zaten, bu anlardan birinde adam onun bakire olduğuna inanmadığını söylemiş, kızda o anki durumda bu yaşanana belki de kendini ispat etmek için sert tepki göstermeyip kabullenmiş, benim düşünceme göre bekaret sadece kafada olan bir şey, bir erkekle her şeyi yaşayıp sonra o zar yırtılmadı diye bakire olduğunu söylemek çok saçma, yanlış anlaşılmasın evlenmeden önce birlikte olunması karşı değilim, hatta bunun arkasında durup yoluna bakan kadınlar bence çok saygı duyulası kişiler, çünkü yaşadıklarının arkasında duracak kadar güçlüler, burada arkadaşınızın da yaptığının sorumluluğunu alıp kabullenmesi gerekir, onu gerçekten seven medeni bir adam bu durumu kabullenir, ama arkadaşın kendine böyle ikinci sınıf insan muamelesi yapar kendini o heriften başkasına layık görmezse, kusura bakmayın ama başkası ona hiç saygı duymaz

Aaaa senin bekaretin yok,hayır var,evet yok,hayır var cumba yatak,pek tecavüze benzemiyor,ispat yolu kesin çözüm olmuş.. ..Ama arkadaşınızın böyle bir dangalagi bulması pek kolay olmamış sanirim....

Anlamıyorum ben bu insanları. Kendilerini takmayan ciddi dusunmeyip oyalayan en kötüsü acı çektiren birini hala nasıl isteyebilir ???

bu forumda da uzun sure iliski yasayan her kadın tecavüze ugramıs sanırım. hepsi zorla bekaretini veriyor ne hikmetse.

Önce arkadaşınız kendisine saygı duymalı, bu kafalardan çıkmalı. Kadınlar kendilerini kullanılacak bir eşya gibi, bekareti verilecek birşey gibi, cinselliği erkeğe bir ödül gibi görmeyip yaşadığı her şeyi kendileri için yaşamaya başladıkları zaman erkeklerin de kadınlara bakış açısı değişecek.

yorum yazdıktan sonra okudum burayı da..
o nasıl oluyor cinselliğe açık ama bekarete önem vermek? zar bozulmasın ama her türlü cinselliğe açığım demek nedir,kimi kandırmaktır..iş o raddeye geliyorsa ,sonuca da bağlamıştır adam.

yaa dünyanın sonu sanki bekaretini kaybetmek. Boşversin yaa. O çocukta ona geri dönmez arkadaşına ilet. Hem dönse de okunan kitap bir daha okunmaz bunu da iletiver arkadaşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…