- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi eftelya2015
-
siz geçin dalganızı , bir gün siz o dalağı çıkarıp göstermek zorunda kalmazsınız umarım nokta.!Vuhuu son açıklama evlere şenlik. Hayır yarın oburgun biri "senin dalağın yok bence" derse çıkarıp masaya vurmasın dalağı. Yazıktır dalak zar gibi de değil lazım sonuçta.
isteyerek bırlıkte olunmamıs kı o an için bayanın rızası yokmuş anlatamadım galiba... bekaretını vermek yerıne bekaretını kaybetmıs deseydım hangısı daha dogru olur bılemedım...Bekaretini vermek ne kadar çirkin bir tabir ya.. İki insan isteyerek birlikte oldu ise bu küçültücü bir şey değildir. Bu şekilde de tabir edilmez.
siz geçin dalganızı , bir gün siz o dalağı çıkarıp göstermek zorunda kalmazsınız umarım nokta.!
aferin size o zaman ..Yok ben dalağı çıkardım çoktan. Çocuk da oldu benim. Dalak falan hep yıprandı.
böyle bir forumdan haberı bıle yoktu, bende onun adına değil sadece sizin görüşlerinizi merak ettiğimden konu açtım..Görüşlerimiz ona moral olacaksa kendisi niye açmadı konuyu canım?zor oluyordur ona devamlı aktarman..
yorum yazdıktan sonra okudum burayı da..zorla'nın acıklamasını yaptım arkadaslar ...!!!
gorus olarak cınsellıge kapalı olmayan ama bekarete onem veren bırıdır...
yanı evet sevısırken olmus hersey ama kızın o an ıcın onayı alınmamıs o bıle bu bır tecavuz mu degıl mı ayrımını yapamıyor su an..
zaten asıl sorun su kı bekaretını ona verdıgı ıcın kendını ona mahkum hıssetmesı ve kopamaması, ki bence bekaret önemsız bır olgu ilerde birgün gerçekten onu seven anlaşabılecegı bırı çıkarsa karşısına bekaretı sorun etmeyecegıne emınım ben sadece sızınde goruslerınızı almak ıstedım kı ona moral olsun o nedenle lutfen bılıp bılmeden yargılamayalım ınsanları ve kırıcı olmayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?