• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mevzu arkadaşım ;) görüşlerinize ihtiyacım var.. bir el atıverin lütfen..

eftelya2015

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
6.962
7.154
398
arkadaşım 28 yasında bekar bakımlı alımlı bır kız, spor yapar sosyal bırıdır, konuşkandır, ayrıca fiziki bakımına makyajına sacına önem verir, kıyafette aynı şekilde, karakter olarak çok iyi biri...kendısı memur kazancıda ıyı ...

gel gelelim şöyle bir sıkıntısı var ki uzatmalı ilişki yaşadığı çocuğu bir türlü aklından atıp kendine yeni bir sayfa açamıyor...

asıl sorun ise ona bekaretını vermıs olması (ısteyerek degıl zorlama ile)

sanırım suçluluk hıssedıyor, kendını yetersız goruyor ve hala arar mı vs modunda hem bıtırmek ıstıyor hem cesaret edipte bir adım atamıyor..

aslında şu an ayrılar ki çocuk beraberken kıyafetınden kahkahasına herseyde onu kısıtlamaya calısan, degıstırmek ıcın elınden gelenı yapan kızın psıkolojısını bozan bır tıp...... yanı kızın onu cok uzun zaman once terk etmesı gerekırken nun yapamadıgını cocuk yaptı...

ben gecmısı bırak, o işede takılma, hatta bır sure kımseyı sokma hayatına falan dıyorum ama dınleyıp hak versede yapamıyor..

bırde sız bırsey soyleyın..

Arkadaşınızın zamana ihtiyacı var. Bunu bir süreç olarak görün bir süre sonra o çocuktan soğuyacak, bazı şeylerin farkına varacak. Gönül üzeni ister diye boşa dememişler.

Zamana ihtiyacı var daha oturup içinde sindirip atacak ayrıca hep zorlama ile olur arkadaşınız daha kendine dürüst değil bunun eksiklik olmadığını da belirtin

Arkadaşınız güzel genç bir kadınmış elinde mesleğide varmış
Kendini kısıtlamaya çalışan biriyle mi uğraşacak unutsun önüne baksın yaşasın hayatı üzülen karşı taraf olsun:)

zorla(!) bekaretini verdiği birini unutamamak?
yeni bir sayfa açamaması güveninin kırılması olabilir,
profesyonel destek alsın yahut bir meşgale edinsin..

arkadaşım 28 yasında bekar bakımlı alımlı bır kız, spor yapar sosyal bırıdır, konuşkandır, ayrıca fiziki bakımına makyajına sacına önem verir, kıyafette aynı şekilde, karakter olarak çok iyi biri...kendısı memur kazancıda ıyı ...

gel gelelim şöyle bir sıkıntısı var ki uzatmalı ilişki yaşadığı çocuğu bir türlü aklından atıp kendine yeni bir sayfa açamıyor...

sanırım suçluluk hıssedıyor, kendını yetersız goruyor ve hala arar mı vs modunda hem bıtırmek ıstıyor hem cesaret edipte bir adım atamıyor..

aslında şu an ayrılar ki çocuk beraberken kıyafetınden kahkahasına herseyde onu kısıtlamaya calısan, degıstırmek ıcın elınden gelenı yapan kızın psıkolojısını bozan bır tıp...... yanı kızın onu cok uzun zaman once terk etmesı gerekırken nun yapamadıgını cocuk yaptı...

ben gecmısı bırak, o işede takılma, hatta bır sure kımseyı sokma hayatına falan dıyorum ama dınleyıp hak versede yapamıyor..

bekaret mevzusunu bu kafa ile aşamaz bence psikolojik yardım alması lazım. takılma dedikçe daha çok dert edebilir kendisine bak arkadaşım takmıyor ben takıyorum gibisinden. sana söylemese de böyle olabilir.
ben kesinlikle psikologla görüşmesi taraftarıyım. arkadaşlar iyi niyetle yardımcı olmaya çalışır ama bilmeden bi laf ederler iyi gibi gelir kötü olabilir.

Zamana ihtiyacı var daha oturup içinde sindirip atacak ayrıca hep zorlama ile olur arkadaşınız daha kendine dürüst değil bunun eksiklik olmadığını da belirtin
zorlama dediğim ortamı o sağlamış çocuk sen bakire değilsin diye diretmiş , öyleyim değilsin vs vs derken olmuş, arkadasım bu olay nedenıyle cok uzulmus ve bır sure cınsel anlamda hıcbır yakınlaşma olmamıs ısın enterasanı cocuklada bır daha beraber olmamıslar tam manasıyla sordugunda ıse evlenınce yasayacagız dıyormus hep...

ama en son arkadasım artık yasının geldıgını ılıskının boyle bır yere varamadıgını soyledıgınde cocuk kestırıp attı herseyı bır adım atmak yerıne her fırsatta sen soylesın sen böyleısn sen sunu bunu yapmadına getırdı ve sonunda da bıtırdı ısı cektı gıttı...

bekaret mevzusunu bu kafa ile aşamaz bence psikolojik yardım alması lazım. takılma dedikçe daha çok dert edebilir kendisine bak arkadaşım takmıyor ben takıyorum gibisinden. sana söylemese de böyle olabilir.
ben kesinlikle psikologla görüşmesi taraftarıyım. arkadaşlar iyi niyetle yardımcı olmaya çalışır ama bilmeden bi laf ederler iyi gibi gelir kötü olabilir.
psıkologada gıttı ben ona ne dedıysem aynını demıs zaten ;)

Arkadasina soyle lütfen zorla bekaret kaybetmeye tecavüz diyorlar ve cezasi var sikayet etmesi yeterli

biz de bişey söyleyelim:))
acilen bu kafayı değiştirsin.
hayatını bozuk para gibi harcamasın.
dengesizin biriymiş zaten o adam.
kurtulmuş işte daha ne istiyor.
geleceğine odaklansın.
emin olsun karşısına çok düzgün erkekler çıkacaktır.
ama o önce bir silkelensin kendine gelsin.

zorlama dediğim ortamı o sağlamış çocuk sen bakire değilsin diye diretmiş , öyleyim değilsin vs vs derken olmuş, arkadasım bu olay nedenıyle cok uzulmus ve bır sure cınsel anlamda hıcbır yakınlaşma olmamıs ısın enterasanı cocuklada bır daha beraber olmamıslar tam manasıyla sordugunda ıse evlenınce yasayacagız dıyormus hep...

ama en son arkadasım artık yasının geldıgını ılıskının boyle bır yere varamadıgını soyledıgınde cocuk kestırıp attı herseyı bır adım atmak yerıne her fırsatta sen soylesın sen böyleısn sen sunu bunu yapmadına getırdı ve sonunda da bıtırdı ısı cektı gıttı...

Çok saçma geldi dediğiniz inanmıyorsan gel bak der gibi kızmayın ama inandırıcı değil

Konu bu da değil

Kendini bu yüzden de kötü hissedebilir ilkisi ise yani bunun bir sorun ya da eksik olmadığını belirtin kendisine.

Şu dönemde de yalnız bırakmayın arkadaşınızı kafasını dağıtması gerek gexin dolaşın yalnız kaldıkça kafasında kurar bir kaç aya toparlar kendini

Off şu konularda da bekaret olmasa şaşırıcam 28 yaşında kendi parasını kazanan koca kadın bırakın şu bekaret kafasını bide zorla hep öyle oluyor nedense zaten
Benim kafamdan biri daha ben diyorum bu ülke de kadın cinselliği isteği ile değil zorlama ile yaşıyor yersen...

Ayrılınca eyvah beni almadı bir kaç ay sonra buda beni almadı buda beni almadı hep kandırıyorlar...

Benim kafamdan biri daha ben diyorum bu ülke de kadın cinselliği isteği ile değil zorlama ile yaşıyor yersen...

Ayrılınca eyvah beni almadı bir kaç ay sonra buda beni almadı buda beni almadı hep kandırıyorlar...
zorla'nın acıklamasını yaptım arkadaslar ...!!!

gorus olarak cınsellıge kapalı olmayan ama bekarete onem veren bırıdır...

yanı evet sevısırken olmus hersey ama kızın o an ıcın onayı alınmamıs o bıle bu bır tecavuz mu degıl mı ayrımını yapamıyor su an..

zaten asıl sorun su kı bekaretını ona verdıgı ıcın kendını ona mahkum hıssetmesı ve kopamaması, ki bence bekaret önemsız bır olgu ilerde birgün gerçekten onu seven anlaşabılecegı bırı çıkarsa karşısına bekaretı sorun etmeyecegıne emınım ben sadece sızınde goruslerınızı almak ıstedım kı ona moral olsun o nedenle lutfen bılıp bılmeden yargılamayalım ınsanları ve kırıcı olmayalım..

zorla'nın acıklamasını yaptım arkadaslar ...!!!

gorus olarak cınsellıge kapalı olmayan ama bekarete onem veren bırıdır...

yanı evet sevısırken olmus hersey ama kızın o an ıcın onayı alınmamıs o bıle bu bır tecavuz mu degıl mı ayrımını yapamıyor su an..

zaten asıl sorun su kı bekaretını ona verdıgı ıcın kendını ona mahkum hıssetmesı ve kopamaması, ki bence bekaret önemsız bır olgu ilerde birgün gerçekten onu seven anlaşabılecegı bırı çıkarsa karşısına bekaretı sorun etmeyecegıne emınım ben sadece sızınde goruslerınızı almak ıstedım kı ona moral olsun o nedenle lutfen bılıp bılmeden yargılamayalım ınsanları ve kırıcı olmayalım..

Tab ki tecavüz değil anal oral takılıp bakireyim diyen de çok ama elbet bir gün olacaktı bu ki yaşı da küçük değil çocuk bu farkı bilmeyecek ha belki perfonmansından demiştir erkek arkadaşı bakire değilsin diye ve size de farklı lanse etmiş olabilir arkadaşınız

Şimdiye kadar sevişmesi normal ise bununda normal olduğunu bilmeli ve böyle bir adamdan kurtulduğuna sevinmeli zaman ile unutur zaten bu dönem yalnız bırakmayın yeter

Arkadaşın eğer tecavüze ugradiysa dava açsın ve adamı terk etsin.

Özgür iradesi ile olduysa, yaptığı şeyin arkasında dursun ve adama yapişmasın. Böyle karaktersiz ve kendisini terk etmiş adamı o hiç istemesin.

Yaa allah aşkına mahalle teyzesi gibi dusunmeyi kessin bu kadin. Koskoca eğitimli ve 28 yaşında biri yaa. Biraz sağlam dursun.

Hem bekaretim gitmesin. Hem sevgilim öküz olsa da ayrilmiyim. Hem mıy mıy mıy

Tecavüzcüsü için mi o kadar dert edinmiş arkadaşın allasen. Neresinden tutarsan tut tutulacak gibi değil sinirlendim ya.

kisacasi tecavuze ugramis. zorlanin anlami bu. kendisine tecavuz eden birini beklliyorsa yapilacak cok da brsey yok...

Back
X