<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 614571" data-quote="demlicaykeyfi" data-source="post: 41777280"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=41777280"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-41777280">demlicaykeyfi .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yok canim, benimki de boyle.<br />
Onun ailesiyle ben gayet samimiyim, daha haftasonu 15 kişilik kuzenleriyle sabaha kadar oturduk, agirlarim, guler konusurum vs. Ama kendisi bana bayramda ablanlara tek gitsen olur mu diyebildi bugun, nedeni de ablam 40 enistem 47 yasinda, yani yaslari buyuk diye sıkılıyormusmusmus... Ben burada anneannemle dedemle oturayim sen git dedi, ablam sehir disinda.<br />
Ben de sen bilirsin, o zaman biletini iptal et, bir daha ben de senin ailene soguk yapayim o sekilde anlaşalim sonuclarina katlan dedim, sorun cikarma bana birkac gun kafa dinleyecegiz şurada dedim. Ablamlarin ciftligine gidecegiz de, kafa dinleyecegiz sozde. Hani hicbir sorunlari tartismalari da olmadi, tek sorun biraz sıkıcı sakin bir hayatlari var. Ne yapayim yani bu da onlarin tarzi.<br />
Hee esim gelmeyecek mi, gelecek. Ama ben onun ailesine bu denli fedakarken, ondan bunun teklifini bile duymak beni uzdu ve yataktan kalktim odaya gectim, uykum kacti...<br />
Yani diyecegim o ki, tribi sen at, tavri sen yap. Zaten agzinla kus tutsan yaranamazsin, 1 saat fazla otursan, gece kalmadik derler... İnsanoglu nankoorrrrrrr
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<blockquote data-attributes="member: 380048" data-quote="gulendam_34" data-source="post: 41778263"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=41778263"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-41778263">gulendam_34 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
peki o size diyor mu annemlere ben yokken de git içli dışlı ol diye<br />
demedi ve siz yaptıysanız yapmayın bundan sonra<br />
dedi ve yaptıysanız da yapmayın<br />
sen ne yapıyorsun da benden ne bekliyorsun diyin ama kavgaya döndürmeden
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Kızlar çok üzülüyorum ya.. Sanırım biz böyle gidersek boşanmaya kadar gidebiliriz. Eşim daha önceler de bana not yazmıştı "Seni çok seviyorum. Anahtarını unutma" diye bende o kağıdı atmamıştım not yerine sabitlemiştim. O kağıdı alıp atmış.. Yatarken hiç birbirimize temas etmemeye gayret gisteriyoruz özellikle kendisi. Ya ben ne yaptım bu kadar? Söylermisiniz Allah aşkına.? Boşanmaya kadar gidecek sebepmi bu? Bu yüzden bu kadar tavır alınır mı? Kafasına göre çıkıp geri geliyor evine.. Yüzüme bakmıyor yaptığım yemeklerden yemiyor çamaşırlarını kendi yıkıyor kendi seriyor.. Ya yemin ederim artık bunaldım. Bende mi çıkıp akşamlara kadar gelmesem ? Napsam ya nolursunuz bir akıl verin, hiç bu kadar çıkmazda olmamıştım.</div>