Kekler - Pastalar Meyveli pasta

kUtahya

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
2.740
318
723
40
süper güzel bir pasta tavsite ederim

5yumurta
5 fincan seker
7 fincan un
1 fincan süt
1 fincan yag
kabartma tozu vanılya portakal kabugu rendesi
KREMA:
4 kasık un
4 kasık nisasta
1 litre süt
istege göre seker
yarım paket margarin
2 vanilya
ÜZERİ İÇİN:
KİVİ MUZ NAR PORTAKAL 1 PAKET TART JÖLE

ÖNCE KEKİMİZİ YAPIYORUZ SOGUMAYA ALIYORUZ...Krema için un nisasta seker bunları sütle acıyoruz puding gibi pişiriyoruz koyu kıvamlı olacak krema tamamen sogudugunda margarini atıp mikserle uzun süre cırpıyoruz en son 2 vanilya ekliyoruz kremada hazırrr .... daha sonra keki 2 ye ayırıp arasına krema sürüyoruz kek kuru olduysa süt yada marmelatlı su ile ıslatalım kremadan sonra muz koyup üstünü katatıyoruz diger kekle kalan kremayla üstünü kaplıyoruz ve en zevkli yere geliyoruz meyvelerle süslüyoruz en son olarak 1 paket tart jöleyi tarifindeki gibi pişirip karıştırarak sogutuyoruz dikkat etmemiz gereken sıcak dökmemeliyiz yoksa krema eriyo meyveler firar edebiliyor işte bu kadar dolapta tüm güzelligiyle yatıyo pasta şuan eşim gelsin foto eklerim bikaç saat sonra sevgilerrrr

Son düzenleme:
hoyy cok guzel gorunuyor..cokacimcoook
ne yanı sen mı yaptın sımdı bunu..:icecream:
adresı bılıyorsun bı zahmet yarına bana da yollarsınhihoyyyt
elıne saglık

wayyyyyyyyyyy bu pasta benim kütahya ellerine kollarına saglık cok güzel görünüyoo :sm_cool::teytey:

hoyy cok guzel gorunuyor..cokacimcoook
ne yanı sen mı yaptın sımdı bunu..:icecream:
adresı bılıyorsun bı zahmet yarına bana da yollarsınhihoyyyt
elıne saglık

dıshem yollayamam sen misafir ol gelbana sana pastalar börekler yaparım sonada bisikletimi pc karsına park ederim ohhh ne kilo yapar ne bişi paasta malesef bu acizane cadısına gidecek onun misafirleri için yaptım yazık kocacıma bile yedirmedim:jeyyar:

gercekten harıkaq gorunuyo ayrıca susleme de sanat ısı becereklı bayan baska oluyor canım..

HIMmmmmmmmm bu muzlu pastayı annem yapar hemde tam senin verdiğin tarifte canım.Bende bayıla bayıla yerim.Hem hafif hem lezzetli bir pasta.Hele yapıldıktan 1 gün sonrası dala leziz oluyor.Muzun o kokusu pastaya iyice geçiyor.Off canım istedi:))yarın ilk işim anneme söyleyip yaptırmak

evt pastalar bekleyince güzellesiyo bencede yaptır ye canım afiyetle a.s.

kutahyacıgım dızayın harıka yemede yanında yatlardan olmuş ya ama ben ama ben rajımdeyım ama musafırım geldıgınde ılk iş bunu denemek ayrıca resmıde kaydedeyımde dızayına tekrar bakarım ellrıne saglık bacummmmmmm afıyet olsun ama yaramasın

ellerine saglik canim mükemmel görünyor ki eminim yüzde yüz tadida mükemmeldir...

:1rolleyes:a.s.iş. yaramasınnn en büyük gayemiz o

ayy kütom pastan çok harika görünüyor canım. ellerine sağlık vallaha çok süpper ötesi bir görüntücokacimcoook hazırlanayım tadınada bakayım bariisırnaşık şey hımmmmmm nefisssssssssss

Ellerine sağlik canim meyveli pastayi bende çok severim

bize bakılık canım o sadece yemek yok sadece 2 catak yedim ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…