Kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var,
Ben mutfak masasının üstünde meyveleri koyabileceğim şık ve kullanışlı birşey arıyorum.
Sizce şu iki katlı kurabiyelikler hem meyvelik hem de misafir geldiğinde kurabiyelik görevi görse absürd olur mu ki
Yani meyve için kase alsam bu kurabiyelik zımbırtısını nereye koyacağım, en iyisi kurabiyelik alıp meyvelik yapmak mı siz ne dersiniz hanımlar
Bu kurabiyelik
Eki Görüntüle 630421
Bu da meyvelik
Eki Görüntüle 630422
her ikisinide bayıldım nerden alıcaksın canım =) bence ikisinide al =)
bence katlı kurabiyelik al canım meyvelik ebat olarak küçük gibi duruyor
bence ikisinide al değişik kullanırsın :)
bak benim kurabiyeliğim böyle birde değişik bişe aldım markasoniden ama resmini koyamıyorumEki Görüntüle 630602
Çok güzelmiş duygucumm, markafoniden kaç tane beğendim bunlardan ama markafoniden kırılacak eşya almayın dye bas bas bağırınca kızlar ben de hep vazgeçtim
bunu markafoniden almadım canım.. biev den almıştım pendikten.. markafoniden farklı bişe aldım ama kargo henüz gelmedi..
Şom ağızlılık etmemişimdir inşallah canım, dilerim kazasız belasız sağ salim eline ulaşırlar duygucum
inşallah canım ulaşınca haber verririm sana :)
canım ikisi de ayrı ayrı güzel,al derim ama meyvelik olarak daha şık ve farklı meyvelik bulabilirsin diye düşünüyorm. ben geçen gün markafoniden aldım (violet angel). bakalım kargodaymış bugün yardın gelir (umarım kırılmadan gelir )
canım mutfağının rengine uyacak kurabiyeliği meyvelik olarak da kullanabilirsin ama acele etme bence zaten görüp aşık olacağın bir şey çıkacaktır karşına:)
Ne zamandır arıyorum ama gönlüme göre birşey bulamadım henüz ayşegülcüm
kansucum kurabiyeliğe meyve koysam absürd olur mu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?