Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıntısı neymiş?? Gördüm ama bu kadarını biliyorum.kızlar çorluda mezarlığa geceleri gelen kız hakkında ne düşünüyorsunuz. Beni çok etkiledi haberler
Geceleri mezarlığa çıplak ayaklarla gidip birkaç saat kalıp geri dönüyormuş. Polis ekiplerini gördüğünde kaçtığı görüntüleri var haberlerde. Ben biraz korkak bir tipimdir etkilendim vallaAyrıntısı neymiş?? Gördüm ama bu kadarını biliyorum.
kızlar çorluda mezarlığa geceleri gelen kız hakkında ne düşünüyorsunuz. Beni çok etkiledi haberler
Konu senden bağımsız lütfen üstüne alınma olur mu yazacaklarımı.kızlar çorluda mezarlığa geceleri gelen kız hakkında ne düşünüyorsunuz. Beni çok etkiledi haberler
temennimiz yazılmamasından yana belki konuda fikri olan birisi aydınlatır bende çok merak ettimUmarım konuya dini yorumlar yazılmaz, öcü böcü, cin, peri olayları karıştırılmaz, konu gizemli hale sokulmaz.
Mezarlıklar gizemli yerler değildir çünkü, belki gece oraya giden kız, gizlice evinden kaçıp ziyaret ediyor ve yakalanmak istemiyor, belki ağladığı kişi zamanında ona sahip çıkan, belki okutan, bir derdine derman olan biri, belki de sadece çok sevdiği bir insan.
Gece yarısı mezarlıkta olmanın garipsenecek bir yanı yok.
Ay gulesim geldi ya:) kiz dinlencekbaska yer bulamadin mi:))niye korkdunuz?
Benim evimden karsisinda yahudi mezarligi var- asiri güzel- agaclar, cicekler, ben spordan sonra orda dinleniyorum. korkulcak ne varki bunda?