Mezarlık

ilkeduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
22
6
1
32
:işsiz:kızlar çorluda mezarlığa geceleri gelen kız hakkında ne düşünüyorsunuz. Beni çok etkiledi haberler

:işsiz:kızlar çorluda mezarlığa geceleri gelen kız hakkında ne düşünüyorsunuz. Beni çok etkiledi haberler
Konu senden bağımsız lütfen üstüne alınma olur mu yazacaklarımı.

Biz toplum olarak o kadar meraklı insanlarız ki ne olmuş o kadın o saatte mezarlığa gelip ağlıyorsa yani orada ki kalabalık bana ee yuh yani pes ne kadarda meraklı insanlar dedirttirdi.

Eline çekirdek alıp film izler gibi citleyenler varmış hatta orada polise muhalefet olup mezara girmeye çalışanlar da var vallahi utanıyorum ben bazen bizim insanlarimizdan bu kadar merak hiç iyi değil yağmurun altında sabaha kadar beklemek çok çok saçma değil mı?

bende neden orada olduğunu merak ettim, kız üzülüp gelip ağlıyormuş sebebi ney bunu merak ediyoruz korkuducu perili bir şey yok ortada

Ama korkunç :KK57:
Mezar ziyareti normal de, neden çıplak ayak, neden polis görünce kaçmak?

Umarım konuya dini yorumlar yazılmaz, öcü böcü, cin, peri olayları karıştırılmaz, konu gizemli hale sokulmaz.
Mezarlıklar gizemli yerler değildir çünkü, belki gece oraya giden kız, gizlice evinden kaçıp ziyaret ediyor ve yakalanmak istemiyor, belki ağladığı kişi zamanında ona sahip çıkan, belki okutan, bir derdine derman olan biri, belki de sadece çok sevdiği bir insan.
Gece yarısı mezarlıkta olmanın garipsenecek bir yanı yok.

Umarım konuya dini yorumlar yazılmaz, öcü böcü, cin, peri olayları karıştırılmaz, konu gizemli hale sokulmaz.
Mezarlıklar gizemli yerler değildir çünkü, belki gece oraya giden kız, gizlice evinden kaçıp ziyaret ediyor ve yakalanmak istemiyor, belki ağladığı kişi zamanında ona sahip çıkan, belki okutan, bir derdine derman olan biri, belki de sadece çok sevdiği bir insan.
Gece yarısı mezarlıkta olmanın garipsenecek bir yanı yok.
temennimiz yazılmamasından yana belki konuda fikri olan birisi aydınlatır bende çok merak ettim

O olayı bende gördüm. Çıplak ayaklı değil ayağında ayakkabıları var bu arada :)))

16-17 yaşlarında olduğu söyleniyor. Ama olayı ilginç kılan ağladığı mezardaki kişinin 1982’de ölmesi. Annesi yada çok yakın bir tanıdığı olamaz.

Polis yakalayıp yardımcı olmak için nöbet tutmasına rağmem 4 gecedir 12 civarları ısrarla geliyormuş. Polisler görüp arkasından koşarken bir şekilde izini kaybettiriyormuş. Hatta videosu var internette çok net görünüyor.

Gerçi mezarlık çok büyükmüş kaçabilir diyorlar ama biraz korkuçlu bencede. :))

Back
X