- 14 Aralık 2024
- 1.857
- 5.465
- 73
Benim boyu küçük sanırım ve mesanemin hemen üzerinde o yüzden sanırım daha sıkıntı vermiyor ama korkmayın basit bir ameliyatla hallediyorlarmış 2 günde taburcu oluyormuş insanlar nadir ama basit bir ameliyat ilk fırsatta bende olacağımMr,ultrasyon, tomografi hepsini çektirdim. Salı günü kolonoskopi cektirecem.
Çünkü benimki 10,12 cm arası ve ağrı yapıyor aynı şekilde bagirsaklarimindaki fonksiyonu durduruyor. Lavaboya falan gitmekten zorlanıyorum.
Lavaboya gitmekte sorun yaşıyor musunuz?Benim boyu küçük sanırım ve mesanemin hemen üzerinde o yüzden sanırım daha sıkıntı vermiyor ama korkmayın basit bir ameliyatla hallediyorlarmış 2 günde taburcu oluyormuş insanlar nadir ama basit bir ameliyat ilk fırsatta bende olacağım
Lütfen cevap verin.Tanı kesin konulmasa da bugün muayene olduğum cerrah ilk mr sonucumdaki mezenterik şüphesinin doğru olabileceğini söyledi.Yarın konseye sunacakmış.
İyi huyluymuş genelde ama her ihtimale karşı patolojiye gitmesi gerekiyormuş.
Şimdi benim canımı sıkan nadir bir hastalık diyor,sonuçta tedavisi olan bir şey ama az rastlanması beni tedirgin etti.
Durumum çok mu ciddi?Korkmalı mıyım?
Günde bir kere büyük tuvalete çıkıyorum. Sanırım küçük olduğu için şu anda problem çıkarmıyor. Ama biraz araştırdığım kadarıyla kansere falan dönüşme riski yokmuş. Ameliyat edilmesi gerektirmiş işte. Olmak lazım da gidemedim bir türlüLavaboya gitmekte sorun yaşıyor musunuz?
Benimki bağırsakta sanırım ince bağırsağımi kaplamış
Lütfen cevap verin. Kaç cm di sizin bağırsaklarınızıda miydiEvet,laporoskopi oldum.
ilk gün normal dikiş yeri ağrısı oldu.Sonrasında iyiydim
Benimki büyük ve bagirsaklarima baskı yapıyor. Lavaboya gidemiyorum. Mukuslu geliyor büyük abdestGünde bir kere büyük tuvalete çıkıyorum. Sanırım küçük olduğu için şu anda problem çıkarmıyor. Ama biraz araştırdığım kadarıyla kansere falan dönüşme riski yokmuş. Ameliyat edilmesi gerektirmiş işte. Olmak lazım da gidemedim bir türlü
Konu sahibinin de büyüktü ve zor bir yerdeydi bildiğim kadarıyla doktor riskli demiş ama yine de güzel geçmiş. Bağırsakta olur genelde bu kist zaten korkmayın. Bağırsağın bir kısmını alıyorlar en kötü. Çok strese girmişsinizLütfen cevap verin. Kaç cm di sizin bağırsaklarınızıda miydi
Bağırsaklar alındı mi
10.12 cm boyutunda olunca ve lavaboya gidemeyince doktor kolonoskopi istedi. Salı günü kolonoskopi olacam.Günde bir kere büyük tuvalete çıkıyorum. Sanırım küçük olduğu için şu anda problem çıkarmıyor. Ama biraz araştırdığım kadarıyla kansere falan dönüşme riski yokmuş. Ameliyat edilmesi gerektirmiş işte. Olmak lazım da gidemedim bir türlü
Konu sahibi cevap verse keşke :)Konu sahibinin de büyüktü ve zor bir yerdeydi bildiğim kadarıyla doktor riskli demiş ama yine de güzel geçmiş. Bağırsakta olur genelde bu kist zaten korkmayın. Bağırsağın bir kısmını alıyorlar en kötü. Çok strese girmişsinizsakin olun. Ölümcül bir şey değil bir ameliyatla eski halinize döneceksiniz.
Doğum sırasında hamilelikte görülmedi mi? Sezeryan sırasında alabilirlerdi. Doktor bana onu bile demişti. Çocuk düşünüyorsan hemen yap sezeryanla alırız diyeKonu sahibi cevap verse keşke :)
Yeni doğum yaptım . Allah korusun kolon ca korkuyorum.
Görüldü o zaman . Sezeryan olacaktim. Ama işte ağrılarım olunca erken normal doğum yaptım.Doğum sırasında hamilelikte görülmedi mi? Sezeryan sırasında alabilirlerdi. Doktor bana onu bile demişti. Çocuk düşünüyorsan hemen yap sezeryanla alırız diye
Ben evliyim yaşımda 27 o yüzden doktor çocuk istiyorsan hemen hamile kal sezeryanla birlikte alırız demişti. Ama çocuk düşünmüyorum şu anda o yüzden ameliyat olacağım. Randevu aldım senden etkilenip dur bakalımGörüldü o zaman . Sezeryan olacaktim. Ama işte ağrılarım olunca erken normal doğum yaptım.
Araştırma hastanesine gidiyorum. O yüzden baya oyalaniyorlar beniDoğum sırasında hamilelikte görülmedi mi? Sezeryan sırasında alabilirlerdi. Doktor bana onu bile demişti. Çocuk düşünüyorsan hemen yap sezeryanla alırız diye
Bende araştırmaya gidiyorumAraştırma hastanesine gidiyorum. O yüzden baya oyalaniyorlar beni
Bağırsak bölgesinde olduğu için istenmiştir belki de rutin olması gereken bir şeydir?Kolonoskopi istedi benden
Mr de mi belli oldu. Mezenterik oldugunuBen evliyim yaşımda 27 o yüzden doktor çocuk istiyorsan hemen hamile kal sezeryanla birlikte alırız demişti. Ama çocuk düşünmüyorum şu anda o yüzden ameliyat olacağım. Randevu aldım senden etkilenip dur bakalım
Yok yok çıkmaz korkmayın. Kolon kanseridir diye korkuyorsunuz sanırım siz. Öyle olsa kusma Ateş çok kilo kaybı falan olurdu. Hamilelikte falan da farkedilirdi. Bağırsağınıza bakabilmek için istemişlerdir. Hatta 5 yılda bir herkesin yaptırması gereken bir işlem canınızı sıkmayınUmarım mezenterik kisttirde başka bir şey değildir . Kötü hastalık çıkacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?