Mezenterik kist

Benim boyu küçük sanırım ve mesanemin hemen üzerinde o yüzden sanırım daha sıkıntı vermiyor ama korkmayın basit bir ameliyatla hallediyorlarmış 2 günde taburcu oluyormuş insanlar nadir ama basit bir ameliyat ilk fırsatta bende olacağım

Lavaboya gitmekte sorun yaşıyor musunuz?
Benimki bağırsakta sanırım ince bağırsağımi kaplamış

Lütfen cevap verin.

Lavaboya gitmekte sorun yaşıyor musunuz?
Benimki bağırsakta sanırım ince bağırsağımi kaplamış
Günde bir kere büyük tuvalete çıkıyorum. Sanırım küçük olduğu için şu anda problem çıkarmıyor. Ama biraz araştırdığım kadarıyla kansere falan dönüşme riski yokmuş. Ameliyat edilmesi gerektirmiş işte. Olmak lazım da gidemedim bir türlü

Benimki büyük ve bagirsaklarima baskı yapıyor. Lavaboya gidemiyorum. Mukuslu geliyor büyük abdest

Lütfen cevap verin. Kaç cm di sizin bağırsaklarınızıda miydi
Bağırsaklar alındı mi
Konu sahibinin de büyüktü ve zor bir yerdeydi bildiğim kadarıyla doktor riskli demiş ama yine de güzel geçmiş. Bağırsakta olur genelde bu kist zaten korkmayın. Bağırsağın bir kısmını alıyorlar en kötü. Çok strese girmişsiniz sakin olun. Ölümcül bir şey değil bir ameliyatla eski halinize döneceksiniz.

10.12 cm boyutunda olunca ve lavaboya gidemeyince doktor kolonoskopi istedi. Salı günü kolonoskopi olacam.
Bence daha küçükken aldırın.
Bide doktorlar bu kist için tam teşhis koyamiyorlar. Çok nadir görülen bir kist

Konu sahibi cevap verse keşke :)
Yeni doğum yaptım . Allah korusun kolon ca korkuyorum.

Konu sahibi cevap verse keşke :)
Yeni doğum yaptım . Allah korusun kolon ca korkuyorum.
Doğum sırasında hamilelikte görülmedi mi? Sezeryan sırasında alabilirlerdi. Doktor bana onu bile demişti. Çocuk düşünüyorsan hemen yap sezeryanla alırız diye

Doğum sırasında hamilelikte görülmedi mi? Sezeryan sırasında alabilirlerdi. Doktor bana onu bile demişti. Çocuk düşünüyorsan hemen yap sezeryanla alırız diye
Görüldü o zaman . Sezeryan olacaktim. Ama işte ağrılarım olunca erken normal doğum yaptım.

Görüldü o zaman . Sezeryan olacaktim. Ama işte ağrılarım olunca erken normal doğum yaptım.
Ben evliyim yaşımda 27 o yüzden doktor çocuk istiyorsan hemen hamile kal sezeryanla birlikte alırız demişti. Ama çocuk düşünmüyorum şu anda o yüzden ameliyat olacağım. Randevu aldım senden etkilenip dur bakalım

Evet . Bide lavaboyuda etkiliyor. 10.12 cm olduğu için artık baya ağrıda yapıyor bende

Umarım mezenterik kisttirde başka bir şey değildir . Kötü hastalık çıkacak diye korkuyorum

Mr de mi belli oldu. Mezenterik oldugunu

Umarım mezenterik kisttirde başka bir şey değildir . Kötü hastalık çıkacak diye korkuyorum
Yok yok çıkmaz korkmayın. Kolon kanseridir diye korkuyorsunuz sanırım siz. Öyle olsa kusma Ateş çok kilo kaybı falan olurdu. Hamilelikte falan da farkedilirdi. Bağırsağınıza bakabilmek için istemişlerdir. Hatta 5 yılda bir herkesin yaptırması gereken bir işlem canınızı sıkmayın inşallah güzel olur ikimiz içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…