Mezgitte solucan?

banulk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
289
123
18
30
Arkadaşlar buraya sorulmuyordur ama benim acil cevaba ihtiyacım var bilen birkaç kişi cevaplasa bile olur mezgit aldık ayıklattırdık ama ben incelerken bir iki tane minik kahverengi solucan gibi bir şey gördüm çok incecikti. Onu gördüğüm balıkları kenara ayırdım tek tek bakıyorum ama gözden kaçırırsam diye sormak istedim. Mezgit full solucanlı bir balık mıdır? Eğer öyleyse hiç yemeyi düşünmüyorum hayvanlara falan veririm. Ama sadece bazılarında çıkıyorsa ayırt edip geri kalanını pişiricem. Yarısına kadar baktım bir iki tane harici görmedim ama korktuğum şey benim gözümden kaçmış mıdır her mezgitte illa solucan gibi şeyler olur mu?

Ya bu benimde başıma geldi. Parazitmiş galiba o. Ben yemedim hiçbirini hepsini çöpe attım

Mezgitte parazit olabiliyor. Yemeyin onu al götür aldığın yere ver hatta

Büyük ihtimalle parazit olabilir. Yemeyin atın bence.

Ben olsam chatgptye fotografını yükleyip sorarım ne olduğunu

yenmez o. Aldığınız yere götürüp iade edin. Oradan da almayın bence belli ki kötü ürün satıyor

yenmez o. Aldığınız yere götürüp iade edin. Oradan da almayın bence belli ki kötü ürün satıyor
Sadece bir tanesinde çıktı hepsini tek tek elimize alıp kontrol ettik o bir taneyi de kenara ayırdık yine de yenmez mi acaba?

Parazit oluyor onlar tüketmeyin sakın.

Açıkçası götürebilşyorsanız balıkçıya götürüp iade edin temiz iş yapsınlar o ne öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…