O solucanlar parazit mi?Mezgitte parazit olabiliyor. Yemeyin onu al götür aldığın yere ver hatta
Evet, elle çıkarmakla da bitmez yumurtaları olur onlarınO solucanlar parazit mi?
Büyük ihtimalle parazit olabilir. Yemeyin atın bence.Arkadaşlar buraya sorulmuyordur ama benim acil cevaba ihtiyacım var bilen birkaç kişi cevaplasa bile olurmezgit aldık ayıklattırdık ama ben incelerken bir iki tane minik kahverengi solucan gibi bir şey gördüm çok incecikti. Onu gördüğüm balıkları kenara ayırdım tek tek bakıyorum ama gözden kaçırırsam diye sormak istedim. Mezgit full solucanlı bir balık mıdır? Eğer öyleyse hiç yemeyi düşünmüyorum hayvanlara falan veririm. Ama sadece bazılarında çıkıyorsa ayırt edip geri kalanını pişiricem. Yarısına kadar baktım bir iki tane harici görmedim ama korktuğum şey benim gözümden kaçmış mıdır her mezgitte illa solucan gibi şeyler olur mu?
Sadece bir tanesinde çıktı diğerlerinde çıkmadı hiç tek tek konrtol ettik o bir tanesini ayırdık gerisi yenmez mi acaba?Evet, elle çıkarmakla da bitmez yumurtaları olur onların
Sadece bir tanesinde çıktı hepsini tek tek elimize alıp kontrol ettik o bir taneyi de kenara ayırdık yine de yenmez mi acaba?yenmez o. Aldığınız yere götürüp iade edin. Oradan da almayın bence belli ki kötü ürün satıyor
Maalesef atmıştım bir daha da çıkmadı hiçBen olsam chatgptye fotografını yükleyip sorarım ne olduğunu
Tabiki de pişiricem siz hiç merak etmeyin vereceğim deriyi bile pişirip veriyorumSokak hayvanlarına verecekseniz pişmiş verin lütfen o parazitler ölür pişince çiğ verirlerse zarar verir hayvanlara
Sadece bir tanesinde çikti ama. Bir daha da mezgit asla almam ilk defa pişirecektim zatenBüyük ihtimalle parazit olabilir. Yemeyin atın bence.
Ben olsam yemem.Sadece bir tanesinde çıktı diğerlerinde çıkmadı hiç tek tek konrtol ettik o bir tanesini ayırdık gerisi yenmez mi acaba?
Ben yemezdimSadece bir tanesinde çıktı diğerlerinde çıkmadı hiç tek tek konrtol ettik o bir tanesini ayırdık gerisi yenmez mi acaba?
Bir daha mezgit yemiycemParazit oluyor onlar tüketmeyin sakın.
Açıkçası götürebilşyorsanız balıkçıya götürüp iade edin temiz iş yapsınlar o ne öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?