mezhepte uyrukta farkli

Pardon kusura bakmayın fakat ben illa evlenin bişey olmaz mi dedim acaba bir daha okursanız. .

Beni işin dini boyutunda değilim ki zira zorluklarından da bahsettim.. sadece örnek verdim..

ben yargılamıyorum.yanlış yönlendirmeyin diye uyarmak istedim.evet çok mutlu olabilirler ama doğru birşeymiş gibi göstermeyin diyorum.müslüman bir ülkeyiz.bunun vebali ağır...

arkadaşım herkesin dogrusu kendinedir. . Eğer beni güzel bir durum için uyariyorsanizda tesekkur ederim.. sonuçta ben yasadigim bir örneği dogrusuyla yanlisiyla örnek verdim.. tekrar ediyorum herkesin dogrusu kendinedir..

Canim sen ne dediginin farkinda misin? "Haram"dan bahsediyoruz. Din aşkın ötesindedir. Ne kadar baside indirgiyorsunuz gecekten cok sasirdim ve uzuldum. Su durumda yapilabilecek mutlu pek birsey yok ama kuzenine "bu konuda" arka cikmaman gerekir cunku hükmü Kur'an'da gecen bir mesele es gecilmis. Ben burda seni rencide etme vb. Niyette degilim boyle bir fikri olan bayanlar bunlari okusun ki bir kisi bile olsa dogruyu iletebilelim.

Okul bitince ask da biter cocuk icin canim, hatta arkadas muhtemelen orda evlidir, islam devletlerinde genelde 18li yaslarda evlenilir. Kaptirma kendini akilli ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cinem arkadaş üzerine alınmasın ama diğer yazan iki bayana üzüldüm.geçin bunları da vs. Sözüm onlara bir müslümanın dinine göre yaşamsı irticai mi?ya da müslümanım deyip de sözden ibaret olması mı çağdaşlık? Allah ıslah etsin.

Konu sahibesi arkadasim ozelden konusalim istersen alanim oldugu icin merak ettigin konulara cevap verebilecegimi dusunuyorum yani aklinda soru isareti varsa diye dedim.

Okul bitince ask da biter cocuk icin canim, hatta arkadas muhtemelen orda evlidir, islam devletlerinde genelde 18li yaslarda evlenilir. Kaptirma kendini akilli ol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olabilirmi ((( allah korusun ya dagilirim.

Katiliyorum canim bunlari okurken o kadar kotu oldum ki ...

Canim herkesin kendince doğruları vardır ve aklı ve fikri. . Ben kimseni din bekçisi değilim. . Cidden bu konular cok derin. . Bosverin girmeyelim bu tur konulara yanlışta anlamayalim birbirimizi. .

Kuzenimin mutlulugu konusunda her zaman arkasındayım... ve kimseyede ozeli konusun da şunu yap bunubyap diyecek kadar alim değilim. .
Herkesin düşünce tarzi, dini, yaşamı farklı. . Bana sadece saygı duymak düşer. .

O türkiye de ki aleviler icin hayir demistir. Biz de namaz var onlarda Yok Falan degisiyor yani sadece 12 imam inancimiz ortak türkiyedeki alevilik cok farkli genelde caferilik denir türkiyede, cahil kalmamissin canim bu konuda estagfurullah ama türkiyede herkes önyargili sagdan Soldan kulakdan dolma seyler biliyorlar siilik hakkinda ögrenmek istersen arkadasindan yardim iste sana ilk agizdan anlatsin kitaplari önersin sana anlayinca siiligi böyle anlasamayiz Falan diye düsünmezsin. Alien e gelince önemli olan Saygi olmasi iki aile arasinda sonucda ayni evde yasayacak olan onlar Degil anlasamayiz gibi bi sey sözde konusu olmaz ki benim yengem Iran li cok efendi insanlar evet kültür farkli ama bu anlasamayacagimiz anlamina geliyor gayet saygili anlayislilar. Kendi halinizde olmaniz kendinizi kücük görmeniz anlamina gelmez. Herkesin egitim düzeyi bir olmayabilir önemli olan kisisel gelisimdir kesinlikle böyle düsünmeyin cok ünv. Okuyup Prof olup cahil insanlar var ne yazikki. Karsinizdakinin size Deger veriyor sizin icin caba gösteriyor olmasi önemli gerisi teferruat.

Safii lerde cok sasirdigim birsey duymustum ..
Kopek sevmek dokunmak harammis..
İlk duydugumda cok garip gelmisti halada oyle :/

Konu sahibesi arkadasim ozelden konusalim istersen alanim oldugu icin merak ettigin konulara cevap verebilecegimi dusunuyorum yani aklinda soru isareti varsa diye dedim.

Tabikide cok tesekkur ederim.merak ettiklerimi size yazarim ama bi arkadas evli olabilir yazmis o kafama takildi.onu nasil ogrenebilirim acaba.bana iliskimizi simdilik kimse bilmesin senin isyerin adina laf gelsin istemem bende tez savunmami yapacagim en ufak hatayi dahi kabul edemem demisti.simdide baska sorular takildi kafama

babam müslüman annem protestan dolayısıyla dini kısma hiç girmeyeyim ama kültürel olarak zorluklar muhakkak olacaktır ama hangi ilişki kolay ki?

aynı dinden mezhepten olanlar gül gibi geçiniyor mu sanki? aynı ülkenin vatandaşı olup kendini farklı görenler yok mu?

aileler aynı eğitim düzeyinde ve maddi durumda olunca hiç mi sürtüşme olmuyor?

bence iş insanların kafasının içinde başlayıp bitiyor..

iki tarafın birbirine çok saygı göstermesi ve çok sevmesi gerekiyor.. o zaman her şey aşılacaktır..

insanın gönlü olmadıktan sonra kardeşle bile anlaşamayabilirsiniz..

Ben henuz alim degilim ama bildigi halde susan dilsiz seytandir diye bilirim ve sahih hadisde de gectigi gibi gordugum bir munkeri dilimle de olsa duzeltmeye calisiyorum. Belki birilerine faydamiz dokunur

Seni demoralize etmek istemem ama bu bir arkadasimin basina gelmisti hatta baska bir konuda da bahsetmistim. Cok detayli bir arastirma yapmalisin hakkinda

Ben henuz alim degilim ama bildigi halde susan dilsiz seytandir diye bilirim ve sahih hadisde de gectigi gibi gordugum bir munkeri dilimle de olsa duzeltmeye calisiyorum. Belki birilerine faydamiz dokunur

sizin dusuncenizdir saygı duyarım.. herkesin hayat görüşü farklıdır. . Iyi geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…