mezoterapi ve karboksiterapi

suzandefter

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
9
0
6
İstanbul
Merhabalar,kadınlar kulubüne yeni üye oldum,yaşım 42,bende bölgesel kilolarından şikayetçi olanlardanım.uZUN YILLAR 50-52 KİLOLARDA OLMAMA RAĞMEN SON BİR YILDA 58 GÖRDÜM.Karın bölgemde yağlanma ve sarkma,belde kalınlaşma var,8 mart dünya kadınlar günü nedeniyle ATAŞEHİR ŞİFA,KALİTELİ YAŞAM POLİKILİNİĞİ Kampanya yapmıştı,bende şansımı denemek ve artık birşeyler yapmak için,kampanyadan bölgesel incelme aldım.EXMİA,awt,mezoterapi,karboksiterapi,içeren bir program,henüz 2 hafta oldu,sonuçlarını görmedim daha çok belirgin birşey yok,fakat ben dr.YASEMİN SAVAŞ İÇİN şunu söyleyebilirimki eli çok hafif,ne mezoterapide ne de karbokside hiç acı duymadım,gayet ilgili ve alakalı bir doktor ve ekibide çok güleryüzlü ve ilgili,dileğim sonuçlarında ekip kadar güzel olması,deneyimlerimi daha sonra sizlerle paylaşıcam,bu konuda çok yeniyim sizlerdende bilgi almak isterim........

Bende de aynı sorun var canım karın bölgemde bölgesel yağlanma var.Bende estetıkınternatıonal da karboksı yaptırmak istiyorum.Fakat henuz gidip görüşmedim.İşe yarar inş...

Bende de aynı sorun var canım karın bölgemde bölgesel yağlanma var.Bende estetıkınternatıonal da karboksı yaptırmak istiyorum.Fakat henuz gidip görüşmedim.İşe yarar inş...

ben anadolu yakasında oturuyorum,8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ nedeniyle olan kampanyadan yararlandım,ATAŞEHİR ŞİFA KALİTELİ YAŞAM POLİKILİNİĞİNE gidiyorum,dr.YASEMİN HANIMIN dediğine göre karboksi ve mezzoterapi birlikte yapılınca daha etkiliymiş,araştırmalarım da o yönde olmuştu benim,henüz ciddi bir sonuç almış değilim,daha yeniyim,önümde 2 ay dan fazla var,bakalım inşallah sonuçlar güzel olur,yalnız ben hiç acı dymuyorum YASEMİN HANIMIN eli çok hafif,ekip çok iyi ve alakalı,şimdilik her şey iyi gidiyor,gelişmeleri paylaşacağim,bu konuda tecrübeli olanlardan yorumlar bekliyorum

sonuçlarını bizimle paylaşırsan sevinirim canım :16:

Bu gün cryo lipolize girdim,bir bölge,alt karın bölgesi,1 saat sürdü,ölçülerim alınıyor,incelne var,fakat daha istediğim boyutta incelme ve bilhassa sıkılaşma göremedim,ama önümde 2 aylık bir program var,bütün ekip gayet ilgili ve güler yüzlü çalışıyor,bakalım inşallah,sonu hüsran olmaz,ben umutluyum,bölgesel zayıflamaya gidenlerden yorumlar bekliyorum,tecrübelerimizi paylaşalım

Bu gün cryo lipolize girdim,bir bölge,alt karın bölgesi,1 saat sürdü,ölçülerim alınıyor,incelne var,fakat daha istediğim boyutta incelme ve bilhassa sıkılaşma göremedim,ama önümde 2 aylık bir program var,bütün ekip gayet ilgili ve güler yüzlü çalışıyor,bakalım inşallah,sonu hüsran olmaz,ben umutluyum,bölgesel zayıflamaya gidenlerden yorumlar bekliyorum,tecrübelerimizi paylaşalım

Bölgesel zayıflamaya gidenler yokmu,deneyimlerimizi paylaşalım,ben bugün mezoterapi oldum,hiç acı yok,iğne giriş çıkışlarını birazzcık hissediyorum o kadar
doktorumun eli çok hafif,kaç gündür AWT ve EXCİMA vardı mezo seansım birazz aksamıştı bu gün oldum,sıkı diyet yapıyorum bir ayda 4 kilo gitti,şimdilik
iyi gidiyor,inşallah sonuçlar,güzel ve kalıcı olur,bu tarz işlemler yaptıranlar yazsın lütfen zira yeniyim,ve birşeyler öğrenmek istiyorum bu konuda

Bölgesel zayıflamaya gidenler yokmu,deneyimlerimizi paylaşalım,ben bugün mezoterapi oldum,hiç acı yok,iğne giriş çıkışlarını birazzcık hissediyorum o kadar
doktorumun eli çok hafif,kaç gündür AWT ve EXCİMA vardı mezo seansım birazz aksamıştı bu gün oldum,sıkı diyet yapıyorum bir ayda 4 kilo gitti,şimdilik
iyi gidiyor,inşallah sonuçlar,güzel ve kalıcı olur,bu tarz işlemler yaptıranlar yazsın lütfen zira yeniyim,ve birşeyler öğrenmek istiyorum bu konuda

merhaba,hala cevap bekliyorum,kimse yok galiba göbek yağları ile uğraşan,ben yarın ıslak kavitasyon olucam doktorumun deyimi ile,iğneli exima,çok
etkili olduğu söyleniyor ayda bir yapılıyormuş,benim programım 1 ay kadar sonra bitiyor,bakalım ne olacak,1 ayda 4 kilo gitti,incelmeleri yarın öğreneceğim

Ayy ne güzel darısı başıma artık :) Fazla kilom yok ama göbek işte insanın psıkolojisi bozulıuyo valla

ben de karboksi yaptırdım daha önce inanılmaz mucizevi bir şey... yine almak istiyorum :/ üst bacak ihtiyacım var... kampanya araştırıyorum şu an... ben Ankara'da almıştım, şimdi İstanbul'dayım, yaz gelmeden halletmek lazım :(

Back
X