- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi birkartanesii
Nereye gidip baktirabilirim ?
Sen araştırma hastanesinde dahiliyeye git çok kilo aldım diye anlat ona göre yapsın ve diyetisyene sevk iste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gidip baktirabilirim ?
Sitenin en güzel yani sanırım size yorum yazan kişinin tüm mesajlarını aratip okuyabilmek.Fikirlerimiz çok da ters değil siz benim biraz dışa vurmak istediğim tarafa da benziyorsunuz.Biraz troll izlenimi aldım ama olsun.Bence az ye yorumunuz tamamen karşıdakini kırma amaçlı.Samimiyetle soruyorum ayıp değil mi:)))
Ben okudum. Bitirdim. Çok da memnunum meslegimden. Darısı başına diyimmmmm....
Neyse. Az ye ve ders çalış. Çözüm bu. Kilo ve başarısızlik seni hırçınlastiriyor
Az ye demenin nesi ayıp. Küfür mü hakaret mi.Sitenin en güzel yani sanırım size yorum yazan kişinin tüm mesajlarını aratip okuyabilmek.Fikirlerimiz çok da ters değil siz benim biraz dışa vurmak istediğim tarafa da benziyorsunuz.Biraz troll izlenimi aldım ama olsun.Bence az ye yorumunuz tamamen karşıdakini kırma amaçlı.Samimiyetle soruyorum ayıp değil mi
TRoll muuSitenin en güzel yani sanırım size yorum yazan kişinin tüm mesajlarını aratip okuyabilmek.Fikirlerimiz çok da ters değil siz benim biraz dışa vurmak istediğim tarafa da benziyorsunuz.Biraz troll izlenimi aldım ama olsun.Bence az ye yorumunuz tamamen karşıdakini kırma amaçlı.Samimiyetle soruyorum ayıp değil mi
Çok kibar ve alinganim.Evet kibar .Aşmak gerekiyor.Herkesin kibar olması gerektiğini düşünüyorum.Herkesi de çok umursuyorum.Halbuki ne gerek var ders verin bana.Ablam sayilirsinizAz ye demenin nesi ayıp. Küfür mü hakaret mi.
Ben de bu ara az yemeye çalışıyorum... iyi oluyor
Mazuna kalıp çok iyi bölümler kazananlar oldu tanıdıgım..1 sene, 2 sene kaybetmeyede değdi çünkü kazandıkları istedikleri bölümdü çogunun, o yüzden çok kasma kendini sıkı çalışmaya devam..Herkese merhaba.Lise son ogrencisiyim 18 yaşındayım.Yazın aile içerisinde olan bazı olaylardan dolayı sınava hazirlanmaya baslayamadim.Zaten bir kursa veya dershaneye gitmiyorum.13 yasima kadar çok zayiftim ama ondan sonra fazla kilo almaya başladım boyle olunca sosyal ortamlardan kaçıp içime kapandim ve mutsuzum üniversiteye bu sekilde gitmek istemiyorum 1 sene hem hazırlanıp hem kilo vermek istiyorum okula bir sene geç yazildim ve şimdiden de bir sene geç gidince herkes pişman olursun hayatından bir sene kaybetmiş olursun diyor.Siz ne dusunuyorsunuz ?
BiliyorsunuzTRoll muu
O nedir acabaaa
Tesekkur ederim :)Mazuna kalıp çok iyi bölümler kazananlar oldu tanıdıgım..1 sene, 2 sene kaybetmeyede değdi çünkü kazandıkları istedikleri bölümdü çogunun, o yüzden çok kasma kendini sıkı çalışmaya devam..
Bir tanesi yiğenim biraz stres yaptı ama ailesi çok anlayışlı hep destek oldular, gece gündüz çalıştı, dershane destegi de aldı ama çogu zaman dershaneye gitmedi bile evde çok daha verimli çalıştıgını düşünüyordu ki öyle oldu çok iyi bir bölümle okuyor şuan çok mutlu, yaşadıgı tüm stresi unuttu bile..Tesekkur ederim :)
Mezuna kaldıkları sene psikolojileri nasildi ?
Ben dil bolumu okuyorum .2. Sınavda sadece dilden sorumluyum.Okudugumu da çoğunlukla anlıyorum.Tarih din felsefe ve türkçeyi de hallettim.Temel matematik çalışmam lazım onun için çok yük altında olduğumu düşünmüyorum.Acaba yanlış miyim?Bir tanesi yiğenim biraz stres yaptı ama ailesi çok anlayışlı hep destek oldular, gece gündüz çalıştı, dershane destegi de aldı ama çogu zaman dershaneye gitmedi bile evde çok daha verimli çalıştıgını düşünüyordu ki öyle oldu çok iyi bir bölümle okuyor şuan çok mutlu, yaşadıgı tüm stresi unuttu bile..
O zaman sana bir ders vereyimÇok kibar ve alinganim.Evet kibar .Aşmak gerekiyor.Herkesin kibar olması gerektiğini düşünüyorum.Herkesi de çok umursuyorum.Halbuki ne gerek var ders verin bana.Ablam sayilirsiniz
Baskalarinin ne dedigini bosver. Egitimine sonuna kadar devam et. Gelecegini insaa etmek senin elinde. Yil kaybetmenin onemi yok. Kazandiklarina bak kaybettiklerine degil.Herkese merhaba.Lise son ogrencisiyim 18 yaşındayım.Yazın aile içerisinde olan bazı olaylardan dolayı sınava hazirlanmaya baslayamadim.Zaten bir kursa veya dershaneye gitmiyorum.13 yasima kadar çok zayiftim ama ondan sonra fazla kilo almaya başladım boyle olunca sosyal ortamlardan kaçıp içime kapandim ve mutsuzum üniversiteye bu sekilde gitmek istemiyorum 1 sene hem hazırlanıp hem kilo vermek istiyorum okula bir sene geç yazildim ve şimdiden de bir sene geç gidince herkes pişman olursun hayatından bir sene kaybetmiş olursun diyor.Siz ne dusunuyorsunuz ?
Bende şişko şişko keyfini cikaramayacagimi dusunuyorum o yılların :)Üniversiteyi bitirip çalışan biri olarak sana şunu diyeyim istediğin mesleği yap. En güzeli öğrenci olmak hicbirsey kaybetmis olmayacaksin
Sağlık anlamında değil mi ?O zaman sana bir ders vereyim
Kendinden değerli hiçbir şeyin yok.
Hayatın ellerinin arasinda.
Atacağın her adım geleceğini degistirecek.
Bedenine kötü davranma. Ondan kıymetli bir şeyin yok çünkü
Kendimi uzun suredir sevemiyorum.Zaman zaman nefret ettiğimde oluyor.Birileri benle konusmazsa hicbir şekilde iletişim kurmuyorum.Yakin arkadaşım ve ailem hariç .Düşündüklerimi söylemeye değer bulmuyorum.Cok degersizim.Bu arada kendini de sev. Hersey sevmekle baslar. Sana verilen bedeni sev saygi duy. Kilo ya da nasil oldugun onemli degildir. Onemli olan kisiliktir.
Mutlulugu baskasina bagladigin surece mutlu olamazsin. Allah bile seni ozene bezene yaratmisken sen neden kendine deger vermezdin anlamiyorum. Hergun 15 dakika olsun kendinle ilgilen. Aynaya bak. Saclarini yap. Zamanla kendini sevmeyi ogreneceksin. Ozguvenini yitirmissin. Sunu unutma hicbirimiz dort dortluk degiliz. Ama hepimiz eksikliklerimizin farkindayiz ve kendimizi eksiklerimizle de seviyoruz. Mukemmel insan diye birsey yoktur, olamaz da. Kimsenin de kimseden ustun tarafi yoktur. Sadece herkes belirli seylerde daha basarilidir. Kimi resimde kimi muzikte kimi edebiyatta kimi tamir islerinde. Kimi cok iyi pasta yapar mesela. Neyde iyi isen kendini onda gelistir. Farkliliklar guzrldir. Meslekler de zaten insanlarin bir yinde iyi olmalarindan cikmistir. Ben terzi olamam mesela. Ama bunun icin de kendimi degersiz gormuyorum. Herkes degerli. Herkes de herkesi sevmek zorunda degil. Kendimi sevdirmek icin ugrasmiyorum ben. Insanlar beni sevsinler diye surekli fedakarlik yapan, kendinden odun verenleri sevmezler. Sevgi kirintisi icin kendinden odun verme. Senin de prensipkerin olsun. Seni sevenler zaten yaninda olacaktir hep merak etme.Kendimi uzun suredir sevemiyorum.Zaman zaman nefret ettiğimde oluyor.Birileri benle konusmazsa hicbir şekilde iletişim kurmuyorum.Yakin arkadaşım ve ailem hariç .Düşündüklerimi söylemeye değer bulmuyorum.Cok degersizim.
Bu sınav öyle herhangi bir sınav değil, alacağın sonuç senin bütün hayatın boyunca taşıyacağın, yaşam koşullarını belirleyecek olan mesleğini kazanacağın bir sınav, kendini hazır hissetmiyorsan bir sene daha iyi çalışıp istediğin bölümü kazanacağına inanıyorsan 1 sene, 2 sene kaybetmişsin bir önemi yok. Aman sene kaybım olmasın, herkes ne der, arkadaşlarım kazandı ben açıktayım diye düşünüp sırf kazanmış olmak için bir bölüme gidersen bir ömür mutsuz olma ihtimalin var. O nedenle sene kaybın olacağını düşünme hedefine odaklan 1 sene daha geç olsun ama gönlündeki olsun. Ayrıca kilo aldığın için içine kapanmak sana fayda sağlamaz sen kendini geri çektikçe kimse sana yaklaşamaz kilo vermek istiyorsan sağlığın için ver derslerine de sıkı bir şekilde çalış çevredekilerin söylediklerini umursama hedefine odaklan. Gönlündekilere kavuşman dileğiyleHerkese merhaba.Lise son ogrencisiyim 18 yaşındayım.Yazın aile içerisinde olan bazı olaylardan dolayı sınava hazirlanmaya baslayamadim.Zaten bir kursa veya dershaneye gitmiyorum.13 yasima kadar çok zayiftim ama ondan sonra fazla kilo almaya başladım boyle olunca sosyal ortamlardan kaçıp içime kapandim ve mutsuzum üniversiteye bu sekilde gitmek istemiyorum 1 sene hem hazırlanıp hem kilo vermek istiyorum okula bir sene geç yazildim ve şimdiden de bir sene geç gidince herkes pişman olursun hayatından bir sene kaybetmiş olursun diyor.Siz ne dusunuyorsunuz ?