mezuniiyet için aldıklarım(yardımınızı bekliyorum )

denizgzr

нüѕєуιη &т
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
180
2
46
Diyarbakır
..............................

Eklentiler

• $01062011205.webp
    $01062011205.webp
    12 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
Bencede mezniyet icin hic uygun degil..ama illa ki etek bluz giyecekseniz bunlar hic ama hic olmamis..Cok sonuk,biraz canli seyleri tercih edebilirsiniz..Mezun olacaginiza gore genc kizsiniz,secimleriniz ona gore olmali bence.
adil-isik-mezuniyet-kiyafetleri-2011_17.jpg

adil-isik-mezuniyet-kiyafetleri-2011_07.jpg

Bu tarz seyler cok mu acik olur acaba sizin icin??

kep töreni olacak ve öyle büyük bir organizasyonda değil yoksa önceden giymek istediğim bir kıyafetim vardı herkes normal giyinecek bn kalkıp kısa bir abiye giyersem hoş olmaz :((

bana da sıradan geldı gunluk kıyaafet gıbı ..

üniversiteden mezun olacam kep töreni olacak ama içimde hiç heveste yok :((

sıradan zaten günlük giydiğim kıyafetlerden farkı yok ama dediğim gibi kimse pek önem vermiyo ben kalkıp öyle bir kıyafet giyinirsem çok dikkat çeker sade birşey olsun diyede bunları tercih ettm
bir kaç elbise baktım onlarda mini oldu açık havada olacağı içinde mini tercih edemedim

Son düzenleme:
siyah ,şık , sade olmalı diyen arkadaşa katılıyorum. kimse önemsemiyor demişsiniz hangi bölümden mezun olduğunuzu merak ettim açıkçası.

o kızlar kıskançlık yapmış çok hoş elbise
olmadı üstüne blazer filan giyersin

mezuniyet içinmiş kep töreni için sanırım ama eteğin siyahı olsa üzerine hakim yaka bi gömlek hoş olurdu siyah rengi varsa değiştirebilirsiniz eteğinizi.tonu tutmamış gömlekle eteğin zıt renk değil ve ya aynı tonda da değil ortasında olmuş o yüzden.siyah beyaz olsa olurdu ama beyazla gri pek olmamış hani siyahla lacivert bişi giyilmez ya onun gibi olmuş .etek çok spor belden çok aşağıda duruyo birde bir beden büyüğünümü alsaydınız ki

gömlek kırış kırış..etek pileli oldugundan kilolu göstermis bayada bir uzun etek boyu bacaklarda kisa görünüyor..sade olmak istiyorsan düz siyah elbiseyi alsaydin..o kadar da kötü degilmis yani..:68:

bu aldıklarımı sinirle aldım açıkcası bnmde içime sinmedi etek 36 beden 38 beden üzerimden düşüyordu neredeyse gömlek gri değil açık kremit rengi ve beyaz oda en küçğk beden ama o bile uzerime oturmadı daraltacam gıda teknolojisinden mezun oluyorum daha 17sine kep töreni bulursam uygun bir kıyafet alırım

ben beğenmedim.çok sıradan.abiye tarzı giymek istemiyosan bile daha şık bi etek üzerine daha şık bi gömlek giyebilirdin. bence koton a uğramalısın :36:

arkadaslara katılıyorum cok fazlasyla sıradan.yanlıs anlamayın benı ama ,su cagda modayı takıp etmek elımızın altındayken artık tv de bıle moda programları varken ,boyle bırseyı nasıl tercıh edersenız sasırdım dogrusu .herseyden once hıc yasına uygun bır kombın degıl .daha cok 35-40 yas aralıgın gıyebılecegı bır kombın.

Back
X