• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyeett..

Hmm tmam canım cok saoll :69:
Hayırdır neden bunalımdasıınn?
Ucuzlar çoğu zaman daha güzel olabiliyolar zaten canımm :61:

Rica ederim canım ne demekk :70:

Sevgilimden ayrıldımm canımm :5:

Evet haklısınn bende hep ucuz olan tarafı beğeniyorumm :66: Ama ayakkabı süperdiiii... :8:
Ayy bide el çantaları batımm çok hoştularrr doğrusuu :69: İlk defa zorlanmadan bişeler beğendimmm :66: Mutlu oldumm gariii :1:

Rica ederim canım ne demekk :70:

Sevgilimden ayrıldımm canımm :5:

Evet haklısınn bende hep ucuz olan tarafı beğeniyorumm :66: Ama ayakkabı süperdiiii... :8:
Ayy bide el çantaları batımm çok hoştularrr doğrusuu :69: İlk defa zorlanmadan bişeler beğendimmm :66: Mutlu oldumm gariii :1:

Bosver canm ya takmaya değmez :34:
Eveet çok güzel el çantaları vaarr :61:
Alışverişe çıkıp veya vitrinlere bakıp da mutsuz olan bi kadın tanımıyorum ben zaten :66:

Bosver canm ya takmaya değmez :34:
Eveet çok güzel el çantaları vaarr :61:
Alışverişe çıkıp veya vitrinlere bakıp da mutsuz olan bi kadın tanımıyorum ben zaten :66:

En yakın zamanda bakınmaya başlıcam etrafaa :52:

Yoksa yetişemiycem valla :1:

Sen nerden almayı düşünüyorsdun kıyafetini canımm ?

Rengine modeline karar verebildin mi :32:

En yakın zamanda bakınmaya başlıcam etrafaa :52:

Yoksa yetişemiycem valla :1:

Sen nerden almayı düşünüyorsdun kıyafetini canımm ?

Rengine modeline karar verebildin mi :32:

Bende bakınıcam şu sınavı bi atlatalım daa.
Nerden alıcağımı hiç bilmiyorum valla canımm :44:
Ama bulabilirsem eğer saks rengi istiyorum mavinin bi tonu biliyosundur belkii :66: bayılıyorum ben o renge ya bulursam o renk çok sevinicemm :66::66:

Sen canımm? :61:

Bende bakınıcam şu sınavı bi atlatalım daa.
Nerden alıcağımı hiç bilmiyorum valla canımm :44:
Ama bulabilirsem eğer saks rengi istiyorum mavinin bi tonu biliyosundur belkii :66: bayılıyorum ben o renge ya bulursam o renk çok sevinicemm :66::66:

Sen canımm? :61:

Ewet sınavı bir atlatalım , haftaya cumartesi inşş çarşıya çıkıcaz annemle :32:

Saks süper bi renk benimde istediğim renkler arasında varr canımm , inşş istediğimiz renk ve modelde elbiseler buluruzz :66::66:

hmm siz lise mezuniyetine katılacaksınız o zamannnn :)

$yy2.webp$yyy.webp$yy.webp$yyyy.webp$yyyyyyyyyyy.webp$yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.webp$yyyyyy.webp

Back
X