Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler mezuniyet balosu elbise seçimim için yardımcı olurmusunuz?

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
$Ýçerik.webp

Mrh kızlar bu elbisenin siyahını denedim bugün mankende durdugu gibi degil balık model vücuduma tam oturdu. kuzenimin dügünündede giymeyi düşünüyorum fakat mezuniyet için uygun olurmu :26: fikirlerinizi bekliyorum.

lise mi üniversite mezuniyeti mi canım? eğer üni ise uyar bence ama lise mezuniyetine biraz ağır mı kaçar:44:

bence daha hareketli bir elbise seç ama buda güzel bir elbise düğün için daha uygun diye düşünüyorum

Canım bence biraz daha çıtı pıtı bir model seç,bu elbisenin siyahı çok sade kaçar bence mezuniyet için,tabi bide fiziksel özeliiklerin nasıl bilmiyorum ona uygun bişeler seçebilirsin bence

fizik olarak bu elbise tam oturmustu, elimde denerken cektiğim fotoğraf var cok düzgün olmasada.aslında tam olarak istediğim bir model degil,kocaelinde oturuyorum cok fazla bir model yok güzel olanlarda tuzlu biraz.15 haziranda ist osmanbey e gidecegim elbise bakmak için inşallah bulurum güzel bişey .olmadı bu madelin siyahını alırım artık (karısık oldu biraz:26:)

Back
X