Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çok begeniyorum ama çoğu kişi mezuniyet balonda siyah giyinme diyo :Staylor swift in üzerindeki elbise çok hoşuma gitti
ben de çok begeniyorum ama çoğu kişi mezuniyet balonda siyah giyinme diyo :S
tşkr ederim darısı başınaöncelikle hayırlı olsun oh bitirmişin seneye inşallah darısı başıma
2.yi pek beğenemedim
1. ve 3. hoş gibi
yaşını az çok tahmin edebiliyorum ama 3. yaşını daha mı büyük gösterir ne :/
1. olabilir
boyun uzunsa uzun elbiseler avantajın olabilir
ama daha güzel şeyler de ilaveten bulabilirsin die düşünüyorum![]()
amin inşallah teşekkürler...tşkr ederim darısı başınainan bakmadığım mağaza kalmadı o dediğiniz güzel modeller nerde çok merak ediyorum
sen beni seneye mezun olacagın zaman daha iyi anlayacaksın
boyum uzun ama daha hiç uzun elbise giyinmedim o yüzden içinde kendimi tuhaf hissediyorum
çokkk kararsızım :S
eğer yanlış anlamazsan ben 3 ünü de beğenmedim.
Daha moda daha farklı renkler ve tarz seçebilirsin.
Hele o siyahtan arkana bakmadan uzaklaş, herkes de var bi dantelli elbise aşkı pişti olabilirsin.
pembe fuşya rengi olan elbise çok perde gibi, tavsiye etmem.
beyaz elbise de çok gelinimsi... daha yaşına gidecek birşeyler bulabilirsin bence.
canım törenin konsepti mekanı nasıl? ona göre fikrimi beyan edeyim :)):)) bu arada gözünaydın, hayırlı olsun, emeklerinin karşılığnı biran önce alırsın umarım :)Eki Görüntüle 403699 Eki Görüntüle 403700 Eki Görüntüle 403701
çok kararsızım bu elbiselerden hangisi güzel olur mezuniyetime üni için
canım törenin konsepti mekanı nasıl? ona göre fikrimi beyan edeyim :)):)) bu arada gözünaydın, hayırlı olsun, emeklerinin karşılığnı biran önce alırsın umarım :)
ya ben de uzun sevmiyorum aslında kısa daha çok yakışyo gbi geliyo :) saçım koyu küllü sarı tenimde açık bi ton fuşya falan düşünüyorum renk siyah da yakışyo ama siyah giyinmede kararsızım .srica ederim. Bence dizüstü elbise ve tenine ve saç rengine uygun bir elbise olmalı tercihin. Trend o yolda heee :))