mezuniyet elbiseem için bana da yardım edin !!!

hale_hale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
35
0
36
Kayseri
$381181_10150453659036326_342298071325_8974014_1606885528_n.webp $untitled-113.webp $-7VIKhjy2Gfl.webp
çok kararsızım bu elbiselerden hangisi güzel olur mezuniyetime üni için

taylor swift in üzerindeki elbise çok hoşuma gitti

öncelikle hayırlı olsun oh bitirmişin seneye inşallah darısı başıma :1:
2.yi pek beğenemedim
1. ve 3. hoş gibi
yaşını az çok tahmin edebiliyorum ama 3. yaşını daha mı büyük gösterir ne :/
1. olabilir
boyun uzunsa uzun elbiseler avantajın olabilir :23:
ama daha güzel şeyler de ilaveten bulabilirsin die düşünüyorum :12:

eğer yanlış anlamazsan ben 3 ünü de beğenmedim.
Daha moda daha farklı renkler ve tarz seçebilirsin.
Hele o siyahtan arkana bakmadan uzaklaş, herkes de var bi dantelli elbise aşkı pişti olabilirsin.
pembe fuşya rengi olan elbise çok perde gibi, tavsiye etmem.
beyaz elbise de çok gelinimsi... daha yaşına gidecek birşeyler bulabilirsin bence.

ben de çok begeniyorum ama çoğu kişi mezuniyet balonda siyah giyinme diyo :S

bu elbiseyi bulursan süper yani bayıldım siyah ama çok hoş kibar duruyor kızın üzerinde süper durmuş yani resmen al beni diyor :1:

öncelikle hayırlı olsun oh bitirmişin seneye inşallah darısı başıma :1:
2.yi pek beğenemedim
1. ve 3. hoş gibi
yaşını az çok tahmin edebiliyorum ama 3. yaşını daha mı büyük gösterir ne :/
1. olabilir
boyun uzunsa uzun elbiseler avantajın olabilir :23:
ama daha güzel şeyler de ilaveten bulabilirsin die düşünüyorum :12:
tşkr ederim darısı başına :D inan bakmadığım mağaza kalmadı o dediğiniz güzel modeller nerde çok merak ediyorum :D sen beni seneye mezun olacagın zaman daha iyi anlayacaksın :D boyum uzun ama daha hiç uzun elbise giyinmedim o yüzden içinde kendimi tuhaf hissediyorum :D çokkk kararsızım :S

tşkr ederim darısı başına :D inan bakmadığım mağaza kalmadı o dediğiniz güzel modeller nerde çok merak ediyorum :D sen beni seneye mezun olacagın zaman daha iyi anlayacaksın :D boyum uzun ama daha hiç uzun elbise giyinmedim o yüzden içinde kendimi tuhaf hissediyorum :D çokkk kararsızım :S
amin inşallah teşekkürler...
internete bakabilirsin trendyolda belki bulabilirsin beğenmezsen iade sorun olmuyor o bakımdan avantajlı
onun dışında adilışıkta mezuniyet için güzel şeyler gördüm uzun elbise de var kısa da
ben daha şimdiden düşünüyorum o yüzden bi göz gezdirmişliğim var :60:
uzun elbise uzun boyluların avantajı
çok feminen duruyor :23:

eğer yanlış anlamazsan ben 3 ünü de beğenmedim.
Daha moda daha farklı renkler ve tarz seçebilirsin.
Hele o siyahtan arkana bakmadan uzaklaş, herkes de var bi dantelli elbise aşkı pişti olabilirsin.
pembe fuşya rengi olan elbise çok perde gibi, tavsiye etmem.
beyaz elbise de çok gelinimsi... daha yaşına gidecek birşeyler bulabilirsin bence.

ya tavsiye edebileceğin bi model var mı canım

canım törenin konsepti mekanı nasıl? ona göre fikrimi beyan edeyim :)):)) bu arada gözünaydın, hayırlı olsun, emeklerinin karşılığnı biran önce alırsın umarım :)

tşkr ederim canım :) ya otelde yapılcak şık bi ortam işte ben ayarlıyorum yeri zaten :D çok aşırı abartı kıyafetler olmayacak şekilde

rica ederim. Bence dizüstü elbise ve tenine ve saç rengine uygun bir elbise olmalı tercihin. Trend o yolda heee :))

rica ederim. Bence dizüstü elbise ve tenine ve saç rengine uygun bir elbise olmalı tercihin. Trend o yolda heee :))
ya ben de uzun sevmiyorum aslında kısa daha çok yakışyo gbi geliyo :) saçım koyu küllü sarı tenimde açık bi ton fuşya falan düşünüyorum renk siyah da yakışyo ama siyah giyinmede kararsızım .s

siyah elbie 3 numaradaki gerçekten hoş beğendim sanaa yakışır bence

Back
X