mezuniyet elbisem için yardım lütfen...

carpediem01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
91
0
36
Adana
selam kızlar

27 mayısta üniversiteden mezuniyet balom var

kaç haftadır kıyafet bakıyorum ama hala bulamadım istediğim gibi. geçen yıl erkek arkadaşımın balosu için aldığım ama malesef giyemediğim bi elbisem var ama bana çok sade geldiği için onu giymek istemiyorum. elbisenin resmini koyucam bi de siz bakın lütfen

ben belden genişleyen kırmızı bi elbise istiyorum... :26::18:

elbiselerin gayet güzel görünüyor ama bence siyah yerine daha renkli birşeyler giymelisin canım, hem yaşına hem de düzgün fiziğine haksızlık olur siyah giyersen

Bunlara baksana tatlım.

Eklentiler

• $yasamrehberinetgece18.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 117
  • $2009-2010-kirmizi-elbise-abiye-modelleri-10.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 151
  • $91023183dg6.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 244
  • $90662754lh5.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 120
ben d siyah giymek istemiyorum canım zaten. kımızı veya kırık beyaz çok istiyorum. ama istediğim gibi birşey bulamazsam buna kalıcam mecburen...

bencede siyah olmasa daha iyi olur gibi canım hiç giyemedim diye üzülme cünkü siyah elbise bigün mutlaka giyilir her kızın bi siyah elbisesi olmalı :) dediğin gibi kırmızı kırık beyaz renkleri daha hos olur bende bi kaç tane model var onları bulamadıktan sonra olece bakmanın hiç bi anlamı kalmıyo cıkıp iyce bi dolaşman lazım elbise için cünkü ole hemen kolay bulunmuyo ayakkabı ve çantada oyle . ben halletim hepsini rahatım simdi yakın bi tarihteyse mezuniyetin hemen başla bakmaya

27 mayısta... az kaldı yani.. 2 haftadır bakıyorum ama hala istediğim gbi birşey bulamadım malesef... umarım bulurum ya, bu siyah elbiseye kalmak istemiyorum. bunu da seviyorum ama mezuniyetimde siyah giymek istemiyorum... :2:

Hiçbişey bulamdınsa, sene bir misal olarak elbiseni deyişik şekilde geyine bileceyini görüntülüyüm. Bak ayakkabın ne renk olcaksa, ona uyan beline böyle şekilde kumaş sarı. Bu hem çok moda, hem kimsede olamıycak deyişik bişey.Bunu misal olarak gösterdim, sen kendi fantazini çalıştır canım.

bu elbise çok şık gerçekten ve sade fakat mezuniyet için ideal değil.size önerim rengarenk bir elbise olacak :) ve asla şu hatayı yapayın kırık beyaz ve beyaz tonları inanın herkes o rengi giyecek inanın mavi ve mavinin tonları,nar çiçeği rengi vs bu tür canlı tonlar super olacaktır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…