• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyet elbisem =)

cemre-fck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
204
0
96
32
Diğer
Kızlar elbisemi aldım.normalde spor takılan biriyim oyüzden öle ağır abiyeleri hiç sevmiorum 18 yaşındaki bi kızada uygun deil bence.Farklı bişe istedim sonunda buldum =)
mezuniyet şık bi restarontın bahçe kısmında olcak.
ayakkabı arkadaşlarımdan buldum iki tane ama 12 cm ikiside.ve hiç toppuklu giymişliğim yok.diyorumki girerken bunlardan biriyle giriyim ya sonra? sonrası için ayakkabı alıyımmı alırsam ne tarz alıyım.ve tabiki saç...salmayı düşünüorum sizce nası bi model olur.fikirlerinizi bekliorum =))
ekstra başka bi görüşü olan lütfen yazsın :)

bu arada elbisenin askıları büyük gelior annem yapcak ama bölede farklı bi hava kattı :D

Son düzenleme:
canım elbisen çok şık
dediğin gibi tam yaşına uygun
ayakkabıda 2. olan daa uygun
hem rengine uygun hmde daha şık

elbisenin askılarını normalde öyle sandım çok güzel görünmüş yani.
ama elbisende çok güzel. prenses elbisesi gibi.
güle güle giyin.
ayakkabı hususunda o ayakkabılar çok yüksek ve sanki o elbisenin ayakkabıları değilmiş gibi geldi. gerçi elbiseyle nasıl duruyolar bilmiyorumda.

çok teşekkür ederim çok sağğolun ^^
tek korkum elbise baya uzun oynarken falan sorun olcak.bide ayakkabılar 12 cm evet dediğiniz gibi biraz ayrılar ama elbisenin uzunluğundan pek gözükmücekler.daha kısa bi ayakkabımı alsam diorum :S
saç modeli fikriniz varmı

elbisen çok güzelmiş..
2. ayakkabı sanki daha hoş durucakmış gibi geldi.. tabi komple bakmak lazım..
bence saçlarını dalgalı yaptırabilirsin.. hafif yarım toplanıyoya yanlardan.. biraz dağınık gibi. tarif edemedim sanırım.. yani rahat bir saç modeli çok hoş olur bence.
bir de takı olarakta sadece büyük boy küpe takabilirsın ..
oldu bitti işte ne güzel :))))

doremi çok teşekkürler benim düşündüğüm şeleri söledin iyice içime sindi =))
evet anladım dediğini bi yerden tutturtmayı düşünüorum dalgalaıyı hem daha uzun süre şeklini korur.

elbisen çok tatlı...
bence topuğu daha kısa olan bi ayakkabı almalısın çünkü daha önce topuklu giymişliğim yok diyorsun rahat edemezsin ama bunlardan birini seçicek olursan ikinci ayakkabı daha uyguun :)

aaa çok güzel.Sanki kül kedisi elbisesi gibi.Bencede o kıyafet için bu ayakkabılar çok yüksek.Hemde gece boyu rahat edemezsin,alışıkta değilsin...

merhaba canım bu tarz modeli fatihte söz için kendime baktım,
ama cengizaktürkte çok pahalı olduğu için alamadım daha doğrusu değmez dedim almadım.
Modelin çok güzel güle güle giy.

Back
X