Beyaz elbise gayet zarif bence, adl'deki de güzel ama fazla modern keskin hatları var, o elbiseyi bikaç yıl sonra kullanıp kullanamayacağın ya da yıllar sonra mezuniyet resimlerine bakan çocuklarının gülmeyeceği kesin değil, ben klasikleri tercih ederim herzaman. Bir de şu var adl'deki elbiseyi giyebilmek için kesinlikle uzun ince ve basensiz bir kız olman gerek.
zaten adl daki almayı düşündüğüm elbise siyah renkte,resimdeki renk değil yani. denedim elbiseyi çok da beğendim ama çok pahalı. beyaz olan da çok güzel ama sanki fazla sade olacakmış gibi geliyor. çok kararsızım
Beyaz olanın fiyatı ne kadar? Normalde ipekyol adl'den daha pahalı bir marka, ama beyaz elbiseyi casual saydıkları için daha ucuz sanırım adlnin gece elbisesinden.Buarada fiyatını göremiyorum ama şu nasıl? Benim mezun olasım geldi görünce.
Eki Görüntüle 418402
Ben adl'dekini hic begenmedim sahsen, hem de pahaliymis da zaten. Ipekyol'dakinin boyu ve etegi cok belli olmuyor ama gordugum kadariyla gayet guzel.
malesef artık adana da yaşamıyorum.bulunduğum şehirde ise alternatifler çok az tuba ünsal loves koleksyonu bile yok alternatifim ya bu iki elbise yada allı pullu koca karı abiyeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?