Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar nolur yardım edinn yarın mezuniyetim var ve açık renk kıyafet giyicem şimdi tam yatmaya hazırlanıyodum o da ne. regl olmuşum. ne yapıcam ben yarın üzerime geçmesini nasıl engellerim ?
kızlar nolur yardım edinn yarın mezuniyetim var ve açık renk kıyafet giyicem şimdi tam yatmaya hazırlanıyodum o da ne. regl olmuşum. ne yapıcam ben yarın üzerime geçmesini nasıl engellerim ?
canım çamaşırının üzerine boxer giy zaten elbisenin altına da tül çorap filan giyersen sorun kalmaz
hele birde cübbe filan da giyeceksen hiç sorun olmaz diye düşünüyorum
bu arada hangi ünivdesin merak ettim de :)
eğer çok sancın olmuyorsa dert etme derim ben sonuçta her yarım saatte bir yada her saat başı gidip kontrol edersin tamam belki çok huzursuz olursun içinde hep bir şüphe olur ama sonuçta çok da kötü bir durum değil üzülme hemen eğer çok sancın oluyorsada ağrı kesici alırsın yanına yada gitmeden yarım saat önce içersin hafifletir sancını. İyi eğlenceler :13:
törense çok sorun olmaz nasılsa cüppe de giyeceksin, baloysa biraz rahatsız olabilirsin hareket ederken ama sık sık kontrol et ve ağrı kesici de iç eğlenmene bak:112: