• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyet hediyesi

Cherry92

Aktif Üye
Pro Üye
18 Aralık 2023
4.357
9.387
78
Selam kızlar,

Kızlar hangi hediye sizi çok mutlu ederdi?
Bütçe 10.000 tl. (mezuniyet hediyesi) ya da direk para dahamı güzel olur?
Yaşı 23.

Teşekkürler. Nakit veriyim ozaman. Çünkü bilmiyorum sormakta tuhafıma gidiyor hediyeyi
Yani isime yaramayacak 10.000 tllik bir hediye istemezdim cunku az bir butce degil. Kendi ihtiyacı dogrultusunda kullanmasi daha pratik.

Ya da 10.000 tllik altın alabilirsiniz. Hem hediye gibi gorunur, hem isterse tutar, istemezse satar yine nakit vermissiniz gibi olur.

Yakınlık dereceniz önemli yeğenlerim mezuniyetlerinde altın taktık . görümcelerimin mezuniyetlerinde abisi çok yoruldunuz deyip tatile göndermişti.

Selam kızlar,

Yaşı 23.
Ben kız kardeşime çeyrek hediye etmiştim mezuniyet hediyesi, çok makbule geçmişti :KK53: Bir de kişiye özel bir hediye yaptırmıştım.

Selam kızlar,

Yaşı 23.
Ben hatırası olan kalacak şeyleri seviyorum. O nedenle altın kolye veya bileklik alırdım. ( ya da nasıl takılar seviyorsa artık) saat takan biriyse güzel bir saat de olabilir.

Ben kız kardeşime kolye almıştım. Dört tane yıldız vardı. 3 u benim çocuklar en büyük olanda sensin demiştim. Ama altın kolye ne kadar tutar bilemem.

Mezuniyette ihtiyaç düşünmem açıkçası. Herkes kendi ihtiyacını kendi alsın. 10 bin lirayı nakit verseniz sağda solda ziyan edecek muhtemelen. Ben kesinlikle ömürlük kalacak bir hediye alırdım. En güzeli de takı. Altın zarif bir kolye, bileklik vs. Bir ömür X ablam aldı diyerek hatırlar.

Oğlu mezun olan anne ne alsın kizlar yazan bana da fikir versin... Üniversite mezuniyeti...

Konu sahibi kardesiniz ise altın takardim

Başarıları ve mutluluğunuz daim olsun. Altın ya da döviz şeklinde verirseniz ne alacağını düşünürken mükafatı değer kaybetmez. Çok ince düşünmüşsünüz mezuniyet için bir hediye düşünerek

Ben mezun olduğumda babam bana pırlanta set takmıştı tek taş bileklik kolye küpe öyle çoook pahwlı değil tabii minimal hala severek takıyorum annem de altın kelepçe almıştı cartier çakması üvey babam da saat almıştı ben mezun olur olmaz evlendiğim için diğer akrabalarım bir şey almadı düğünde takarız diye hala üzülüyorum aklıma geldikçe sadece babaannem abime ve kuzenime hediye alınca beni torun saymıyon herhalde diye trip atmıştım gidip ipli çeyrekli bileklik almıştı hiç takmadım. 10 bine çeyrekli bileklik olur herhalde

Back
X