- 18 Şubat 2023
- 2.902
- 2.754
- 63
- 35
Direkt para diyorumSelam kızlar,
Kızlar hangi hediye sizi çok mutlu ederdi?
Bütçe 10.000 tl. (mezuniyet hediyesi) ya da direk para dahamı güzel olur?
Yaşı 23.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt para diyorumSelam kızlar,
Yaşı 23.
Anlamadım gerçekten, akrabalar bir şey almadı mezuniyette derken kimi kastediyorsunuz? Sizde mezuniyetlerde akrabalar da düğün gibi takı mı takıyor?Ben mezun olduğumda babam bana pırlanta set takmıştı tek taş bileklik kolye küpe öyle çoook pahwlı değil tabii minimal hala severek takıyorum annem de altın kelepçe almıştı cartier çakması üvey babam da saat almıştı ben mezun olur olmaz evlendiğim için diğer akrabalarım bir şey almadı düğünde takarız diye hala üzülüyorum aklıma geldikçe sadece babaannem abime ve kuzenime hediye alınca beni torun saymıyon herhalde diye trip atmıştım gidip ipli çeyrekli bileklik almıştı hiç takmadım. 10 bine çeyrekli bileklik olur herhalde
Saat güzel olabilir bence.Oğlu mezun olan anne ne alsın kizlar yazan bana da fikir versin... Üniversite mezuniyeti...
Konu sahibi kardesiniz ise altın takardim
Yani evet hediye alınıyor abim ablam kuzenlerime alınmıştı mezuniyete de toplu gidilir mesela dedem abim ve kuzenime pahalı saat almıştı bana almadı amcam abime almıştı ablama da alınmıştı teyzesi künye almıştı. o yaz düğünüm var diye almadılar öyle dediler. Bu yaz okulu biten arkadaşıma babaannesi bilezik almıştı örneğin. Burda da manevi kardeşim dediği için bu örneği verdim. Ablam da bana çok güzel bir bileklik aldı hala takıyorum mesela gümüş bi markanın.Anlamadım gerçekten, akrabalar bir şey almadı mezuniyette derken kimi kastediyorsunuz? Sizde mezuniyetlerde akrabalar da düğün gibi takı mı takıyor?
Anladım, alınabilir elbette. Bana da annem babam dışında babannem altın bir bileklik almıştı hala takarım ama bu genel bir beklenti oluşturmaz, öyle denk geldi ve aldı. Öyle amcalar teyzeler vs pek duymadım çevreden o yüzden sordum.Yani evet hediye alınıyor abim ablam kuzenlerime alınmıştı mezuniyete de toplu gidilir mesela dedem abim ve kuzenime pahalı saat almıştı bana almadı amcam abime almıştı ablama da alınmıştı teyzesi künye almıştı. o yaz düğünüm var diye almadılar öyle dediler. Bu yaz okulu biten arkadaşıma babaannesi bilezik almıştı örneğin. Burda da manevi kardeşim dediği için bu örneği verdim. Ablam da bana çok güzel bir bileklik aldı hala takıyorum mesela gümüş bi markanın.
Benim de yoktu zaten hani ister alsınlar ister almasınlar beni sevdiklerini biliyorum mezuniyetime hepsi gelmişti amcam yurtdışından gelmişti kepim için vs yine düğünümde de destek oldular dedem ve babaannem 60 gram bilezik takmıştı mesela ama o zaman üzülmüştüm onlara yapıldı alındı ben torun yeğen değil miyim diye... ben de arsız olduğum için açık açık söyledim torun yeğen değil miyim evleniyorum diye dışlıyor musunuz beni madem gözüme gözüme sokmayın dedim biraz kimse yokken ağlamış olabilirim deAnladım, alınabilir elbette. Bana da annem babam dışında babannem altın bir bileklik almıştı hala takarım ama bu genel bir beklenti oluşturmaz, öyle denk geldi ve aldı. Öyle amcalar teyzeler vs pek duymadım çevreden o yüzden sordum.
Anaa ben mezuniyette babayi almistim ahdhd 15 sene sonra hediye istesem alinir mi acabaYani evet hediye alınıyor abim ablam kuzenlerime alınmıştı mezuniyete de toplu gidilir mesela dedem abim ve kuzenime pahalı saat almıştı bana almadı amcam abime almıştı ablama da alınmıştı teyzesi künye almıştı. o yaz düğünüm var diye almadılar öyle dediler. Bu yaz okulu biten arkadaşıma babaannesi bilezik almıştı örneğin. Burda da manevi kardeşim dediği için bu örneği verdim. Ablam da bana çok güzel bir bileklik aldı hala takıyorum mesela gümüş bi markanın.
10.000 yeni mezun için iyi para , bölümüne yönelik bir eğitim vs düşünürdüm ya da altın döviz yapar verirdim. Vizesiz seyehat de olur.Selam kızlar,
Yaşı 23.
Yani evet hediye alınıyor abim ablam kuzenlerime alınmıştı mezuniyete de toplu gidilir mesela dedem abim ve kuzenime pahalı saat almıştı bana almadı amcam abime almıştı ablama da alınmıştı teyzesi künye almıştı. o yaz düğünüm var diye almadılar öyle dediler. Bu yaz okulu biten arkadaşıma babaannesi bilezik almıştı örneğin. Burda da manevi kardeşim dediği için bu örneği verdim. Ablam da bana çok güzel bir bileklik aldı hala takıyorum mesela gümüş bi markanın.
bir yurt dışı gezisineOğlu mezun olan anne ne alsın kizlar yazan bana da fikir versin... Üniversite mezuniyeti...
Konu sahibi kardesiniz ise altın takardim