Mezuniyet hediyesi

Koikuro11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
12
4
86
33
Arkadaşlar, içime pek sinmedi gibi ama kısıtlı vakitte bu kadar özenebildim, sizce güzel bir mezuniyet hediyesi seçimi olmuş mu ?? Fikirleriniz için teşekkürler şimdiden :)

Eklentiler

• image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 464
Arkadaşlar, içime pek sinmedi gibi ama kısıtlı vakitte bu kadar özenebildim, sizce güzel bir mezuniyet hediyesi seçimi olmuş mu ?? Fikirleriniz için teşekkürler şimdiden :)
bence gayet anlamlı olmuş içine çok sinmediyse bunların cüzdanlı versiyonları var onlara da bakabilirsin

bence gayet anlamlı olmuş içine çok sinmediyse bunların cüzdanlı versiyonları var onlara da bakabilirsin
Onlara da bir göz atayım, zaman kısıtlı olunca anlamını düşünerek en gözüme çarpan set bu oldu, ben beğendim aslında ama zevklerimizin uyuşması endişesi taşıyorum sinmemeden ziyade sanırım, teşekkür ederim yorumun için :)

kime aldığına bağlı..ben kızıma böyle birşey almam mesela ama uzaktan bir arakadaşa alınabilir..mezuniyet hediyesi ağır olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…