mezuniyet için yardım :(

9794asirry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
148
17
bir derdim var hanımlar mezuniyettte ne giyeceğimi bilmiyorum :KK43: ispanyol paça gömlek ve ceket giymek istiyorum.ama ne renk ve nereden alacağımı bilmiyorum bana yardım edin :KK43: nasıl bir kombin yaparım ve ayakkabı seçme sorunum da var :KK43: ne renk alsam nereden alsam :KK43: bana yardım edin lütfen :KK43: :)

Nerede olacak mezuniyet? Mezuniyet eğlencesi mi yoksa kep töreni falan mı? Lise mi üniversite mi? Eğlence için pantolon pek uygun değil bence. Öyle uzun uzun abiyeleri de yakıştırmıyorum mezuniyetlere ama ispanyol paça da fazla baştan savma değil mi?

mezuniyet töreni yapıcaz arkadaşlarım da çok süslü kıyafetler giymeyecek etek gömlek vb. ben de ispanyol paça ceket gömlek giyecem ama ne renk alsam karar veremedim nasıl alsam :)

sarışınım 18 yaşındayım arkadaşlarım hep yaşından büyük kıyafetler seçiyorsun diyorlar bu yüzden fikir almak istedim :)

Detaylı olarak mezuniyet gecen hakkındaki ayrıntıları yazarsan ona göre biz de fikir verebiliriz.

Not: Ayrıntılar gelmiş, tamam. :)

Arkadaşlarına kanma annem sen, hiç riske atmadan bir elbise seçmelisin bence.

bir derdim var hanımlar mezuniyettte ne giyeceğimi bilmiyorum :KK43: ispanyol paça gömlek ve ceket giymek istiyorum.ama ne renk ve nereden alacağımı bilmiyorum bana yardım edin :KK43: nasıl bir kombin yaparım ve ayakkabı seçme sorunum da var :KK43: ne renk alsam nereden alsam :KK43: bana yardım edin lütfen :KK43: :)
eğer fiziğin uygunsa güzel bir tulum giy..tek parça ve şık

Okuldaki kep törenlerinde bile düğüne gider gibi giyinen bir gençlik var.

Söylediğiniz kıyafeti gözümde canlandıramadım.

Ayrıntılar biraz gelmiş; boyunu da iletir misin

şimdi mezuniyetim okulda olucak arkadaşlarım da sade giyinmeyi düşünüyor onlar da ben gibi pantolon gömlek ceket etek gömlek gibi ben de sade ama şık olsun istiyorum :)

mezunıyette gıyecegı kıyafet olmaz bence,güzel bır elbıse tercıh edebılırsın bahsettıgın kıyafetler daha çokgunluk gıyılen tarzda kıyafetler canım

elbise giymek istemiyorum kiloluyum biraz :) biliyorsunuzdur sevgili durumları sevgilim elbise giymemi istemiyor :) biraz ailemde daha sonra giyebileceğim kıyafet seçmemi istiyor :)

Tulum fikri çok güzelll

Pantolon ceket istiyorsan da dolaşacaksın; vitrine vs bakacaksın sonra da beğenip denemeye başlayacaksın.

bu tarz giyinmeye alışkın olmadığının için muhtemelen sana garip gelecektir ilk başta

Bir de maliyetli olur sanki; tek parça bir şıklık daha uygun olabilir

damdan teşekkür ederim hani diyorum pantolon gömlek pantolon neyse kilolu olduğum için siyah almayı düşünüyorm gömlekte günlük gibi durmasın istiyorum öyle bir gömleği nereden alabilirim :)

damdan teşekkür ederim hani diyorum pantolon gömlek pantolon neyse kilolu olduğum için siyah almayı düşünüyorm gömlekte günlük gibi durmasın istiyorum öyle bir gömleği nereden alabilirim :)

53e57e71-57dc-49f4-93eb-82b54fb63607.jpg
7950bd2e-d4f7-48f1-b604-0f04a5c0e154.jpg
8dab3ede-4727-4629-8901-2ec05b9adffe.jpg
636609ee-a185-4af7-a7e6-b20a004adb0f.jpg

X