mezuniyet kıyafeti

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
kızlar merhabalar herkese malum mezuniyet yakın ve ben deli gibi kıyafet arayışındayım benim mezuniyetim değil yalnız erkek arkadaşımın çok abartılı olmak istemiyorum boyun 1.74 ve 61 kiloyum basenlerim var ve ben uzun siyah sırt dekolteli bi elbise istiyorum öğrenciyim ve çok fazla bütçemde yok bu tarz internetten bakabileceğim kıyafetler önerebilirmisiniz Eki Görüntüle 1103131 örnek bunu beğendim

Bence kendi mezuniyetiniz degilse abartili olur gibi ama siz bilirsiniz tabi :))

Daha uçuş uçuş bişeyler alın bence. böyle bahar renklerinde olsun .
boyunuzda müsait madem yerinizde olsam diz üstü alırdım
benim yanımda olucaktın ki şekerim bak nasıl hazırlardım seni saçından makyajına
bayılırım böyle şeylere .

varsa beğendiğiniz bi kombin önerebilirsiniz bana :) fikir edinmiş olurum

Bana da abartılı olur gibi geldi bence de kısa kiloş bi elbise ve at kuyruğu çok daha güzel olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkes kısa elbise falan demiş ama mezuniyet töreninde de göreceksiniz o tarz giyen zaten çok olacak. Gösterdiğiniz kıyafet bence çok güzel eminim erkek arkadaşınız da beğenir :)

canım bu çok nasıl desem biraz haddinden fazla şık yani sevgilinin yanında daha büyük gösterir seni
biraz daha yaşına uygun hanım hanımcık uçuş uçuş bi elbise al bide siyah alma sakın

Bence soyle renkli cicekli bocekli bi elbise ve altina topuklu ayakkabilar hem sade hem cok guzel olur abartisiz ve sIk :)

Herkes kısa elbise falan demiş ama mezuniyet töreninde de göreceksiniz o tarz giyen zaten çok olacak. Gösterdiğiniz kıyafet bence çok güzel eminim erkek arkadaşınız da beğenir :)

siyahi çok yakıştırıyor bana siyahta ısrarım bu yüzden bide kırmızı :) dediğiniz gibi düşündüm şu elbise ensede dağınık bi topuz güzel gider diye düşünüyorum bide kırmızı bir ruj :)

Bu elbise biraz fazla kaçabilir gerçi çok şıkmış
Bit pazarında konu aç bence aradığın elbise birilerinde çıkabilir

ben cok begendim bu elbiseyi.hem sade hem sik duruyo.nerden bulabilecegin konusunda bi fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…