Mezuniyete gidemeyecek miyim:(?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ros3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Babişkooooooooooooooooo, seni çok seviyorum canım benimmm bak bi kerecik gitçemm, ukte mi kalsın icimdee amaaaaa sen kızına kıyamazsınnnnn biliyorum... Sen de hakLısınn bir baba olarak beni savunuyorsunn biliyorum ama bak minik kuşunun özel gecesi olacak buu...Bir daha yaşanmicak bir gece.. Hem Sen alırsın beni babişkooooo olmaz mı?? (Eger alamam derse==>>) Babiskoo hem telefonum da yanımda, istediginiz an ulaşabilirsinizz bana, merakta bırakmam sizi.. Güvenilir bi arkadasımın babası veya kendisi beni bırakacakk olur mu?? Gitmeyi ve bu anı yaşamayı cok istiyorum.......................

Aynen bunları söyleeee bak sana dayanabilecek miiiiiiii!?!? :jeyyar:

bu mezuniyet töreni değil balosu dimi törene zaten aileler fln herkes gidio balo öğremciler arasında geç saatte oluyo
arkadaşlarını seviyosun demekki gitmek istediğine göre ben benim baloma gitmemiştim şimdi olsa gene gitmem hiç sevmiyodum kimseyi ama törene katıldım tabii
mayısa daha çok var bak sen kendine elibesini fln hazır et annen babanı ikna eder inşallah daha olmadı hala babaanne amca varsa onlarda kandırabilir babanı

Kesinlikle gitmelisin böle törenler 1 kere oluyor tekrarı yok babanla birlikte gidersin bırakır seni sonra baba telim hep açık çıkıcağım zmnda gelip beni alırsın de ve senin en mutlu olucağın günde destek olmalı ailen bence o kadar oku sonra arkşlarınla eğleneceğin zaman karış tmm belki baban haklı ortalık çok kötü ama kendisinin bırakmasını istediğini dile getir belki kabul eder inşlah herşey istediğin gibi olur...

Canım ya beni babam kapıya bırakıp kapıdan almıştı. bir de 2 saatte bir annemi aramıştım iyiyim diye :)
Umarım gidebilirsin canım... dualarım seninle...

izizn vermıyosa babanın guvenebılecegı bırıyle gıdebılısn bence babanda karsı cıkma bu duruma boylelıkle

insan 1000 kere mezun olmuo ki..
ikna etmeye çalış cnm.. gitmek istediğini belirt iyice..
sen gel al de.. bi daaa olmicak ki de..
duygu sömürüsüyap cnmm yerimseniben kaydirigubbakcemile3

önce güzel güzel notlar alıp başarılı olursan seni ödüllendirmek için izin verecektir tahminim..Kendisinin almasını teklif ettiğinde bişey demediğine göre bu evet demektir bence. Suyuna gitmeye devam et..Eger tanıdığı arkadaşların var ise onlarda gelecek dersen kabul edecekdir sanırım.bence izin verecek gibi görünüyor

annene söyle babanı ikna etmene yardımcı olsun.
annen isterse yapabilir gibi geliyor bana.baban bırakıp baban alsın seni.
telefonumu yanımdan ayırmayacağım .2. çalışta açarım.açmazsam gelin hemen alın falan de
diğer kızların adını say.bir tek ben gidemiyorum falan de.ağla kıyamaz eminim.
(laf aramızda babana hak vermedim. insan hayatında kaç kere mezuniyet balosuna gidebilirki)
sen uysal konuş, duygu sömürüsü yap.sakın zıtlaşma
iyi eğlenceler........

cnm illa da kötü insanlar olcak değil yani
babana uygun bi dille anlat
gelip alsın seni
gidemessen de kendini çok üzme
dünyanın sonu değil ki tatlım

canım aynısını lisede bende yaşamıştım izin vermedi başta.gece geç saatlere kadar olduğunu ve içildiğini biliyor çünkü...gerçi ben ağzıma bile koymamda neyse..benim üzüldüğümü gördü izin verdi ama 12 de alırım dedi...zaten yemek eğlence 12 de bitmişti sonra topluca otelin disko kısmına geçilecekti...12 olduğunda aradım,hatta müdür de kapının önüne götürdü,erkek arkadaşım falan alırsa diye mi düşündü naptı bilmiyorum,bize emanetsiniz dedi..nitekim babam geldi aldı..o kadar eğlence yetmişti bana....sende öyle yap..hem sen mahrum kalma hem babanı merakta bırakmazsın

Mezuniyetiniz hayırlı olsun, babanız endişelenmekte haklı, kötü zamanlardayız, yanına erkek kardeşin ,abin yada kuzenini alabilirsin böylece babanın aklı sende kalmaz, sende rahat rahat aklın evde kalmadan eğlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…