Mezuniyetim için nasıl bir elbise seçmeliyim?

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Mrblar kızlarrr
Kısa bir süre sonra üniversiteden mezun oluyorum vee mezuniyet balosu
için kıyafet arayışlarına başladım Balomuz çok büyük bir ihtimalle otelin
balo salonunda yapılacak. Boyum 1.64, kilom 57 Nasıl bir elbise tercih
etmeliyim?

Benim düşündüğüm modeller şunlar:
(Birazcık göbüşüm olduğu için dar bir elbise düşünmüyorum. Kısa ve geniş
elbiselerden de hoşlanmadığım için uzun elbise düşünüyorum)
En bayıldığım model

Eki Görüntüle 379614 Renk olarak da kumral olduğum için şu tonda yeşil ya da fuşya düşünüyorum

güzelim 6 numaradaki en güzeli bence ama yeşil olanda çok hoşmuş.ben de kararsız kaldım fakat 6 numaradaki beyaz olanla boyun daha uzun görünür(ben uzun etekle boyun daha uzun göründüğünü biliyorum).eğer bunlardan bir tercih yapmak zorundaysan ikisi arasında bir tercih yap bence.tabi benim fikrim bunlar.dediğim gibi 6 numaradaki beyaz çok şık ve kibar görünüyor...

Cevabın için çok teşekkürler canım Araştırmaya henüz başladığım için elimde sadece bu modeller
var, bunlardan seçmek zorunda değilim canım farklı önerilere de açığım
6 Numara benim de beğendiğim modellerden biri canım, onun yeşili de çok hoş durabilir

Uzun etek isteme nedenim zaten boyu uzun göstermesi tatlım Topuklu ayakkabıyla aram iyi olmadığı
için altına da platform ayakkabı düşünüyorum, sanırım daha rahat olur:44:

ama açık bir ayakkabı al bence çünkü eğer o modellerden birisini seçeceksen açık lazım.böyle bilekten bağlama da olabilir ama tam bir şey diyemiyorum çünkü bende ilk defa yeni topuklu ayakkabı aldım :) pek yorum yapamayacağım :) kararın ne olursa bana haber ver meraklandım açıkçası :) eğer başka beğendiğin olursa da ekle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…