• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyetim için nasıl bir elbise seçmeliyim?

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
Mrblar kızlarrr:3:
Kısa bir süre sonra üniversiteden mezun oluyorum vee mezuniyet balosu
için kıyafet arayışlarına başladım:31: Balomuz çok büyük bir ihtimalle otelin
balo salonunda yapılacak. Boyum 1.64, kilom 57 :17: Nasıl bir elbise tercih
etmeliyim?

Benim düşündüğüm modeller şunlar:
(Birazcık göbüşüm olduğu için dar bir elbise düşünmüyorum. Kısa ve geniş
elbiselerden de hoşlanmadığım için uzun elbise düşünüyorum)
$PromGirl-813604309_large.webp En bayıldığım model:16:
$PromGirl-505723538_large.webp
$PromGirl-734216309_large.webp
$PromGirl-822262538_large.webp
$PromGirl-853881309_large.webp
Eki Görüntüle 379614 Renk olarak da kumral olduğum için şu tonda yeşil ya da fuşya düşünüyorum:31:

güzelim 6 numaradaki en güzeli bence ama yeşil olanda çok hoşmuş.ben de kararsız kaldım fakat 6 numaradaki beyaz olanla boyun daha uzun görünür(ben uzun etekle boyun daha uzun göründüğünü biliyorum).eğer bunlardan bir tercih yapmak zorundaysan ikisi arasında bir tercih yap bence.tabi benim fikrim bunlar.dediğim gibi 6 numaradaki beyaz çok şık ve kibar görünüyor...

güzelim 6 numaradaki en güzeli bence ama yeşil olanda çok hoşmuş.ben de kararsız kaldım fakat 6 numaradaki beyaz olanla boyun daha uzun görünür(ben uzun etekle boyun daha uzun göründüğünü biliyorum).eğer bunlardan bir tercih yapmak zorundaysan ikisi arasında bir tercih yap bence.tabi benim fikrim bunlar.dediğim gibi 6 numaradaki beyaz çok şık ve kibar görünüyor...

Cevabın için çok teşekkürler canım:16: Araştırmaya henüz başladığım için elimde sadece bu modeller
var, bunlardan seçmek zorunda değilim canım farklı önerilere de açığım:34:
6 Numara benim de beğendiğim modellerden biri canım, onun yeşili de çok hoş durabilir :31:

Uzun etek isteme nedenim zaten boyu uzun göstermesi tatlım:1::1::1: Topuklu ayakkabıyla aram iyi olmadığı
için altına da platform ayakkabı düşünüyorum, sanırım daha rahat olur:44:

ama açık bir ayakkabı al bence çünkü eğer o modellerden birisini seçeceksen açık lazım.böyle bilekten bağlama da olabilir ama tam bir şey diyemiyorum çünkü bende ilk defa yeni topuklu ayakkabı aldım :) pek yorum yapamayacağım :) kararın ne olursa bana haber ver meraklandım açıkçası :) eğer başka beğendiğin olursa da ekle...

Back
X