- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Görüşmemize daha var ve ben her şeyin gününde olması taraftarıyım. Ileriki zamanda tören çiçeğini ne yapayım? Bu ilk düşüncesizliği değil her zaman böyle olunca çattım artık. 7 aydır bana bir iğne almış değildir mesela, ben ona özenle hediyeler seçmişken.Düşüncesizlik etmiş, belki de görüştüğünüzde tebrik edecekti
“Bana çiçek göndermedin” diye kavga çıkardıktan sonra gönderse ne anlamı kalır ki?
Acele tepki göstermişsiniz. Bir de ne bileyim ya “çiçek göndermedin” diye kavga çıkarmak biraz şey değil mi? Saçma? Anlamsız?
Ben ilişkide bu konuların tartışmaya dönmesini itici buluyorumGörüşmemize daha var ve ben her şeyin gününde olması taraftarıyım. Ileriki zamanda tören çiçeğini ne yapayım? Bu ilk düşüncesizliği değil her zaman böyle olunca çattım artık. 7 aydır bana bir iğne almış değildir mesela, ben ona özenle hediyeler seçmişken.
Zaten ben tartışmayı bana çiçek alsın diye yapmadım, bu saatten sonra ben dedikten sonra ne önemi kaldı ki ne yapayım o çiçeği. Ben ona alırken "o da bana alsın" diyerek almadım ama insan gerçekten bekliyor. Mezuniyet bu bence küçük bir şey değil. Tamam çiçek böcekten de geçtim duygusal bir mesaj gönderse bile sakinleşir yumuşardımBen ilişkide bu konuların tartışmaya dönmesini itici buluyorum
“O bana almadı, ben ona şunu aldım” karşılık bekleyerek mi aldınız? Yok eğer içinizden gelerek aldıysanız da; şu sözünüzden sonra bir anlamı kalmıyor
Öte yandan beklemekte haklısınız ufak bir jest, çiçek vs ama bunlar tartışmayla düzelecek şeyler değil.
Adam düşünse başından düşünüp alır zaten, kaldı ki siz söyledikten sonra almasının ne anlamı olur?
Onu da daha önce yapmıştım 14 şubatta da ne bir hediye ne bir kutlama. Mahcup olacağına pişkinlik yapıyor. Maddi durumu olmasa inanın yine beklemezdim işi gayet iyi. Önemli olan çiçek de değil çiçeği ne yapıcam sanki, benim mezuniyetimi düşünmedihaklısınız düşünmesi gerekirdi ama ben olsam çatmak yerine alttan trip atardım,naz yapıp kırıldığımı belli ederdim.
böyle çiçek bahane edilince şık olmamış bilmiyorum maddiyat kısmına çekebilir konuyu.
Içten bir tebrik de sunmadı. Şekilcilikten ziyade bari bunu hak ettiğimi düşünüyordumMezuniyet evet özel bir gün ama çiçekle vs kutlanmasına gerek yok.
İçten bir tebrik sunmadıysa mesela değil bir kart destan yazıp yollasa ne fayda ?
Bana bu tip şeyler şekilcilik gibi geliyor.
Onu da daha önce yapmıştım 14 şubatta da ne bir hediye ne bir kutlama. Mahcup olacağına pişkinlik yapıyor. Maddi durumu olmasa inanın yine beklemezdim işi gayet iyi. Önemli olan çiçek de değil çiçeği ne yapıcam sanki, benim mezuniyetimi düşünmedi
Bu ilk dusuncesizligi değil, sonunda patlama oldu sanırımbu mezuniyetlere niye bu kadar anlam yuklenir bilmiyorum.ben mezun oldugumda diger ogrencilerin ailelerini gorunce sasirmistim.alt tarafi mezun oluyorlar dunyayi yeniden kesfetmiyorlar.bence sizde fazla anlam yuklemissiniz.alttan biraz trip atmaniz yeterliydi
Içten bir kutlama da yapmadı. Hos değil farkındayım ama doldum bayağımesaj ya da arama da olmadıysa haklısınız tabi. ama içten şekilde kutladıysa sıkıntı yaratmayıp uygun zamanda bir sözle öylece kalmasını sağlamak daha iyi olurdu. şimdi hoş olmamış sanki.
Bir şeyde mutlu olmak ve ilgi görmek için dünyayı keşfetmeye gerek yok, sonuçta ben bir şeyi başarmışım ve bu yüzden özel bir gündür bana göre. Trip atmak daha doğru olabilirdi haklısınız ama doldum ben debu mezuniyetlere niye bu kadar anlam yuklenir bilmiyorum.ben mezun oldugumda diger ogrencilerin ailelerini gorunce sasirmistim.alt tarafi mezun oluyorlar dunyayi yeniden kesfetmiyorlar.bence sizde fazla anlam yuklemissiniz.alttan biraz trip atmaniz yeterliydi
Gelememesini kabul ettim ama cidden mutsuzum böyle mi olması gerekiyorduMezuniyet töreninden sonra ailene biz arkadaşlarla yemek yiyeceğiz deyip birlikte kutlama yemeğine çıkabilirdiniz. Isteyen insan her türlü yolunu bulurdu.
Haklısınız üzülmekte.
Tabiki de hayır. Size batan başka hareketleri de olmuş. 7 aydır çöp hediye almadı benim o kadar almama rağmen demişsiniz. Pek düşünceli biri gibi durmuyor. Seviyorsanız beklentinizi en aza indirip sizde onun gibi davranacaksınız yoksa üzülürsünüzGelememesini kabul ettim ama cidden mutsuzum böyle mi olması gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?