Mezuniyett :(( Acil yardım

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
Bir elbise aldm askıları tülünden ve tulum şeklinde önü kısa arkası uzun beli lastikli ve üstü bol duruyor tülleri falan ve ben kendımı icinde sisko hissediyorum belim falan belli olsun istiyorum ama modeli böyle elbisenin arkadan tüllerinden daraltsam önü bol kalsa birazcık ordanda daraltsam hafif sizce nasıl olur ? Birde bu tarz elbiselerin altına nasıl sütyen giyilir ?

Çok fena taktım kafaya çok az bir zamanım kaldı hazır değilim :(

Son düzenleme:
Simdi fal acmak gibi birsey olmus bu:)
Sen en iyisi bir terziye götür, elbiseyi giy sonra terzi ile istedigin sekle getir elbiseyi.
Burdan verilebilecek önerilerin hepsi fal acmak gibi olacak:)

Canım elbiseyi görmeden bir şey diyemeyiz ki keşke fotosunu yükleseydin..

Modeli anladığım kadarıyla içine straplez sütyen giymen lazım canım..

canım elbısenın fotosunu yukleme gıbı bı sansın varsa ,fotosunu yukle tatlım

ona gore yardımcı olmaya calısalım:34:

Bu elbise gördüğün gibi lastikli üst kısmı bol duruyor tülleri kıvrımlarımı belli etmiyo yani siyah oldugu için belli olmuyo cok fazla içinde etek kısmı astarı var ve tül var arkası uzun öönü kısa

Buda etekleri..

Son düzenleme:
Canım fotoğraflardan anlaşılmıyor ki elbise hiç. Üstüne giyip öyle fotoğraf yüklesen, hem elbisenin modelini hem üstünde nasıl durduğunu daha rahat anlar ona göre yorum yaparız.

canım giy geç aynanın karşısına çek kendını.böyle anlaşılmıyor pek.anlaşıldıgı kadar söylüyorum üstünü daraltsn pek hoş durmayabilir sanki.

resimden pek anlaşılmıyor fakat meziniyet balosu için biraz basit değil mi?seni kırmak istemem yanlış anlama lütfen sadece fikrim..belinin lastiği falan hiç hoş değil..başka bir elbise alma şansın varsa yada değiştirme iyi olur bence..

resımdemı tam gorunmuyor bılmıyorum ama bende mezunıyet ıcın sonuk buldum.sankı gunluk yada aksam bıyere gıderken gıbı goruluyor resımde.en ıyısı degıstırın tadılat gerekmıcek bısey bulun maddı durumunuz el verıyosa.

Mezunıyet kendı mezunıyetım degıl arkadaslarımın menzunıyetı o kadar satafatlı olmama gerek yok sadece ust kısmı hakkında fıkırlerınızı sordum daraltsammı dıye cunku belım bellı olmuyor tulum gıbı ust kısmı dumduz bol bısı var ve ırı gostertıyor gıbıme gelıyor bılıyorum modelı boyle ama araltsam olur mu dıye duusndum bıraz kıloluyum 165 kıloyum

Back
X