MFK EŞ PAKETİ

Merhabalar ben aylık olan paketi aldım regl olunca tekrar sipariş ettim sizde öyle yapabilirsiniz :) hem aylık 7 ye falan geliyor
Merhaba bu takviyelerden önce kendiliğinden adet görüyor muydunuz yoksa bunları kullanınca mı düzene girdi bende de amh düşüklüğü var 0.01 2 senelik evliyiz bebeğimiz olmuyor. çok istiyorum her doktor donasyon öneriyor çok üzgünüm ben adetlerimi ilk 14 yaşından beri cyclo progynova ile görüyorum bende de işe yarar mı bilemiyorum bu takviyeler

Benim adetlerim düzenli ama sizin amh düşükse yazın size rezerve paketi tavsiye eder. 0.01 amh ile çok fazla hamile kalan oldu

Merhaba, yorumunuz üzerinden biraz zaman geçmiş ama aynı durumdayız sizinle, benim de amh çok düşük 0,01. Ne yaptınız merak ettim mfk ürünleri aldınız mı? Aldıysanız memnun kaldınız mı? Cevap verirseniz çok sevinirim

merhaba tüp bebek tedavisine başladım. Bence bu ürünler uzun süreli kullanımda fayda eder. Fitoterapi var ona daha iyi diyorlar bir de onu araştırın. Rakamını hak eder mi mfk emin olamadım.

merhaba tüp bebek tedavisine başladım. Bence bu ürünler uzun süreli kullanımda fayda eder. Fitoterapi var ona daha iyi diyorlar bir de onu araştırın. Rakamını hak eder mi mfk emin olamadım.
Merhabalar tüp bebeğe mi başladınız daha önce de konuşmuştuk sizinle hayırlısı olsun inşallah. Bizde yaza kadar bekleyip bahçeciye gitmeyi düşünüyoruz pcostan dolayı.

merhaba hayır kullanmadım. yumurta donasyonu düşünüyorum yaza

Omega lar açılınca genel olarak dolapta saklanirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…