• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mfk innozpro hakkinda

Ikimizede aynisini vermis.tek tup tikali olsa bile enfeksiyonlu sivi akittigi icin tup olusabilecek gebeligi engelliyo.benim sol tupum alindi.sagdada minimal gecis vardi sag duruyo sagdan kalabilsem keske.bakalim nasip umarim ise yarar 1 hafta oldu innozpro yu alali yan etki ile karsilasmadim..es paketi dedi ama almadim advictor ile innozproyu aldim
Merhaba, son durumunuz nedir? Gebelik oluştu mu? Ben eş paketi 3 aylık aldım ilk ay olmadı adet oldum. İlk ay enfeksiyon oldum maalesef ve antibiyotik kullandım. Bugün itibariyle innozpro aldım. Eş paketiyle birlikte kullanılır mı sizce? Enfeksiyon attığı için gebeliği engeller mi acaba diye tereddütte kaldım. Hocanın asistanı kullan dedi ama bilemedim yinede

Merhaba, son durumunuz nedir? Gebelik oluştu mu? Ben eş paketi 3 aylık aldım ilk ay olmadı adet oldum. İlk ay enfeksiyon oldum maalesef ve antibiyotik kullandım. Bugün itibariyle innozpro aldım. Eş paketiyle birlikte kullanılır mı sizce? Enfeksiyon attığı için gebeliği engeller mi acaba diye tereddütte kaldım. Hocanın asistanı kullan dedi ama bilemedim yinede
Yok hayir olmadi tup bebek islenine basladim .es paketiyle kullaniliyor diye biliyorum bana da oyle alin demislerdi ama ben es paketi almadim advictor ve innozproyu almistim.bi deneyin bakalim allahtan umut kesilmez

Ben de mfk yöntemi denemek için mesaj atmıştım instagramdan bana eş paketi yanında innozpro almamı söyledi. Önümüzdeki ay alacağız eş paketi ile birlikte. Benim de sol tüpüm kapalı baya belirgin bir tıkanıklık var dedi doktor sag tüpten de gebe kalamıyorum hiç bir sorun olmamasına ragmen 🙄. Aşılama denedik sonuc negatif. Şimdi mfk yöntemini denemeyi düşünüyoruz umarım faydalı olur. Aynı takviye olunca yazmak istedim acaba kapalı tüplerde mi veriyor bu takviyeyi diye düşündüm de🤔.
Ne yaotiniz innozpro ise yaradi mi

Ne yaptiniz ilaci kullanmaya basladiniz mi

Back
X