Bazen ürünler kişiye göre ters tepki verebiliyor stres yapmadiysaniz ilişkiye giridginizde acaba tutumu oldumu dusunemdiyseniz strest olmadıysa bırakmalısınız 3 ay kullanmayın dongunuz normale dönerse ilaçlar vücudunuza gelmemiştir :)Kızlar merhaba mfk ürünlerine bende başladım iyimi yaptım kötümü yaptım bilemiyorum normalde döngü 27 gündür ama maalesef benim düzenimi bozdu reglim gecikiyor test yapıyorum negatif regli olamayınca busefer stres yapıorum ürünleri bir ay kullandım ikinci ye basladım ama cok endişeliyim benim regli düzenimi bozdu sizcce ürünleri bırakmalımıyım
Evet bırakıcam kullanmıycam hocanın asistanınada danıştım ara verin dedi hiç kullanmamak en iyisi benim düzenimi bozdu ve beni strese soktu maalesefBazen ürünler kişiye göre ters tepki verebiliyor stres yapmadiysaniz ilişkiye giridginizde acaba tutumu oldumu dusunemdiyseniz strest olmadıysa bırakmalısınız 3 ay kullanmayın dongunuz normale dönerse ilaçlar vücudunuza gelmemiştir :)
Stres yapmayın en büyük etken stresEvet bırakıcam kullanmıycam hocanın asistanınada danıştım ara verin dedi hiç kullanmamak en iyisi benim düzenimi bozdu ve beni strese soktu maalesef
Women plus var athena ve advıctor var 1000 lira ya falan geldi üçü ben bunlaro bir ay kullandım ikinci ayımdayım işte aslında yumurtlama günümde baya hissettim kasık agrısı oldu işe yaramısta olabilir ama ters trpki yapar diyede korkuyorum acıkcası öğnümdeki ay transfer olacagım zaten allahın izniyle şimdi regli olmamam beni biraz strese soktu bende hergğn incir kurusu yiyorum cevizle birlikteHangi ürünü kullanıyorsunuz, kaça aldınız ?
Ben bu ay her gün incir kurusu yedim ve yumurtlama günüm 1 hafta gecikti.
Yani takviyeler sadece bir incir olsa bile etkiliyirmus.
Bence sizi de etkiledi, ama doğru yönde etkilemiştir inşallah.
Ahhhh nasıl yapmıyayım okadar korkuyorum ki anne olamamaktan hep aklımda sürekli aglıyorum cevremde herkesin bebegi oluyor hamile kalıyorlar ben kalamıyorum insan cok üzülüyor inanınStres yapmayın en büyük etken stres
Seni çok iyi anlıyorum benim umudum bitmişti doktor ağustosta olmasa rahim filmi demişti o ay bile kontorole gitmedim adet olmadım çok korktum dedim kist oldu bir baktım çift çizgi umudun bitigi anda Allah yetişir benim 1 kurtajimda var 1 sene 5 ay bebek olmadıAhhhh nasıl yapmıyayım okadar korkuyorum ki anne olamamaktan hep aklımda sürekli aglıyorum cevremde herkesin bebegi oluyor hamile kalıyorlar ben kalamıyorum insan cok üzülüyor inanın
Benimde iki senedir olmuyor rahim filmi cektirdim klomen kullandım üç ay sonra tüp bebek tedavisine basladım ondada ilki negatif ikinci tuttu düşük oldu tüp bebek tedaviside insanı cok yıpratıyor oda cok stresli bir sürec yoruldum artık cok üzülüyorum cok aglıyorum senin adına cok sevindim inşallah bende yaşarım o mutluluklarıSeni çok iyi anlıyorum benim umudum bitmişti doktor ağustosta olmasa rahim filmi demişti o ay bile kontorole gitmedim adet olmadım çok korktum dedim kist oldu bir baktım çift çizgi umudun bitigi anda Allah yetişir benim 1 kurtajimda var 1 sene 5 ay bebek olmadı
Eşiniz tahlil yaptımi sprem DNA' sında sorun olabilir tub bebek başarısız olduysa sürekli düşük sprem DNA' hasarı olabilir canım eşinde bir görünsün hayırlısıyla Allah sanada nasip etsin Allah herkese bu duygu tatirsin isteyenlereBenimde iki senedir olmuyor rahim filmi cektirdim klomen kullandım üç ay sonra tüp bebek tedavisine basladım ondada ilki negatif ikinci tuttu düşük oldu tüp bebek tedaviside insanı cok yıpratıyor oda cok stresli bir sürec yoruldum artık cok üzülüyorum cok aglıyorum senin adına cok sevindim inşallah bende yaşarım o mutlulukları
Tüp bebek tedavisinden önce eşiminde spermlerine bakıldı bir sıkıntı cıkmadı onda bende amh düşük cıktı 0,99 sonra bi daha yaptırdım oda 1,68 cıktı hangisi dogru bilmiyorum benden sebep olmuyor muhtemelen benim rezerveler az herhalde ondanEşiniz tahlil yaptımi sprem DNA' sında sorun olabilir tub bebek başarısız olduysa sürekli düşük sprem DNA' hasarı olabilir canım eşinde bir görünsün hayırlısıyla Allah sanada nasip etsin Allah herkese bu duygu tatirsin isteyenlere
Ben burda neler okudum neler kadın menopoz giriyorsun demiş doktor umut yok yani sonra kadın hamile kalıyor o vaktini bekliyor hiç skinti etme kafandan bol bol dua etTüp bebek tedavisinden önce eşiminde spermlerine bakıldı bir sıkıntı cıkmadı onda bende amh düşük cıktı 0,99 sonra bi daha yaptırdım oda 1,68 cıktı hangisi dogru bilmiyorum benden sebep olmuyor muhtemelen benim rezerveler az herhalde ondan
İnşallah cok tesekkürler ilginiz ve güzel dileklerniz için allah razı olsun rabbim bebeginizi saglıkla kucagınza almayı nasip etsin inşallahBen burda neler okudum neler kadın menopoz giriyorsun demiş doktor umut yok yani sonra kadın hamile kalıyor o vaktini bekliyor hiç skinti etme kafandan bol bol dua et
Amin canım amin elimden geldikçe morel vermeye çalışıyorum çünkü 1 sene 5 ay ne yaşadığımı Allah biliyor yaşım küçük ama korkuyordum çünkü herkes soruyor bebek var mı neden yok ondan dolayı kimseyi takma elimden geldikce morel vermeye çalışıyorum rabbim büyükİnşallah cok tesekkürler ilginiz ve güzel dileklerniz için allah razı olsun rabbim bebeginizi saglıkla kucagınza almayı nasip etsin inşallah
Canım bende kullandım inan sadece bana göre zamanın dan çalınma oluyor eğer imkanın varsa tüp Bebek yap ben 7 yıl aklına gele bilecek ne kadar bitkisel kür ilaç neler kullandım neler iki aşılama en son tüp Bebeğe karar verdim çok şükür hamileyim şimdi banada eşime de gittiğim her doktor hiç birseyiniz yok dedi sonunda çıktı ki kızken ameliyat oldum o esnada benim tüpümu dikmişler o yüzden doktor çok önemliKızlar merhaba mfk ürünlerine bende başladım iyimi yaptım kötümü yaptım bilemiyorum normalde döngü 27 gündür ama maalesef benim düzenimi bozdu reglim gecikiyor test yapıyorum negatif regli olamayınca busefer stres yapıorum ürünleri bir ay kullandım ikinci ye basladım ama cok endişeliyim benim regli düzenimi bozdu sizcce ürünleri bırakmalımıyım
Evet banada öyle geliyor ben zaten tüp bebek yaptırdım ilki negatif oldu ikinci tuttu ama düşük yaptım tüp bebek en iyisi bencede biraz yorucu yıpratıcı ama ben hayatımda ilk kez tüp bebek ile hamile kaldım son iki embriyom var ekimde onları transfer olacagım allahın izni ileCanım bende kullandım inan sadece bana göre zamanın dan çalınma oluyor eğer imkanın varsa tüp Bebek yap ben 7 yıl aklına gele bilecek ne kadar bitkisel kür ilaç neler kullandım neler iki aşılama en son tüp Bebeğe karar verdim çok şükür hamileyim şimdi banada eşime de gittiğim her doktor hiç birseyiniz yok dedi sonunda çıktı ki kızken ameliyat oldum o esnada benim tüpümu dikmişler o yüzden doktor çok önemli
Sizin adınıza sevindim rabbim kucagınza almayı nasip etsin inşallah cok güzel bir duygu benimki yarım kalmıstı inşallah tekrar yaşatır rabbim o duyguyuCanım bende kullandım inan sadece bana göre zamanın dan çalınma oluyor eğer imkanın varsa tüp Bebek yap ben 7 yıl aklına gele bilecek ne kadar bitkisel kür ilaç neler kullandım neler iki aşılama en son tüp Bebeğe karar verdim çok şükür hamileyim şimdi banada eşime de gittiğim her doktor hiç birseyiniz yok dedi sonunda çıktı ki kızken ameliyat oldum o esnada benim tüpümu dikmişler o yüzden doktor çok önemli
Valla düşüncem o yandan canım Allahım isteyen herkese nasip etsinEvet banada öyle geliyor ben zaten tüp bebek yaptırdım ilki negatif oldu ikinci tuttu ama düşük yaptım tüp bebek en iyisi bencede biraz yorucu yıpratıcı ama ben hayatımda ilk kez tüp bebek ile hamile kaldım son iki embriyom var ekimde onları transfer olacagım allahın izni ile
Çok Saol cnm inşallah hayırlısıyla sanada bu sefer sıkı sıkı tutunurSizin adınıza sevindim rabbim kucagınza almayı nasip etsin inşallah cok güzel bir duygu benimki yarım kalmıstı inşallah tekrar yaşatır rabbim o duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?