Mfk paketi kullananlar

ysmbrg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2024
2
0
24
Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır gebelik oluşmadı bir kere aşılama yaptık tutmadı. Mfk paketini satın aldım 1 haftadır içiyoruz eşimle. Var mı kullanan aranızda ? Faydasını veya zararını gören var mı

Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır gebelik oluşmadı bir kere aşılama yaptık tutmadı. Mfk paketini satın aldım 1 haftadır içiyoruz eşimle. Var mı kullanan aranızda ? Faydasını veya zararını gören var mı
Merhabalar ben 3 ay kullandım bu hafta bekleme sürecine girdik gebelik henüz olmadı maalesef. Zararı olması sadece sabah aç karınla içtiğimde mide bulantısı ve kusma yapıyordu. Bakalım bekletip görücez

Merhabalar ben 3 ay kullandım bu hafta bekleme sürecine girdik gebelik henüz olmadı maalesef. Zararı olması sadece sabah aç karınla içtiğimde mide bulantısı ve kusma yapıyordu. Bakalım bekletip görücez
Gün aşırı olanlar bende mide bulantısı + kusma yaptı doktora yazdım onu kesti şuanda onu kullanmıyorum kusma olmuyor sükür

Gün aşırı olanlar bende mide bulantısı + kusma yaptı doktora yazdım onu kesti şuanda onu kullanmıyorum kusma olmuyor sükür
Merhaba mtk takviyeleri kullanırken karin ağrısı baş dönmesi hafif mide bulantısı yaşadınız mı

Bende 15 aydır gebelik oluşmamıştı. Hiç bi sorun yoktu. Ben kendi kendime yumurtam biraz daha kaliteli olsun diye reserve amh ürününü aldım. İkinci kutum bitmeden hamile kaldım. Etkisi var mıdır bilmiyorum 🌺

Bende aldım bu ürünlerden belli bir başlama tarihi var mı? Adeyin belli günü yada herhangir bir gün başlayabilir miyiz?

Mfknin canli yayinlarini izliyorum doktor ilaci 3 ve 6 ay kullanin diyor galiba
Ve hastalari arasında 3 ay 6 ay arası kullanip biraktiktan sonra hamile kalan cok danisani var
Hatta doktor bi canli yayinda kurleri biraksanizda etkisi 6ay devam ediyor bu yuzden dogal gebelik elde etme sansinizi kaybetmiyorsunuz demisti

Umarim sifa olur

Ürünler pahalı ya 3 tane aldım 3500 ben ancak 1 ay kullanabilirim zaten tüp bebeğe çok para vermiştim. İnşallah şifa olur

X