Mfk pcos kullananlar

Merhaba, ben kullandım ama pcos yoktu bende. Her şey normaldi eşimde de bende de ama olmuyodu. Yanlış olmasın ben evliliğimizin 5. Ayında falan sanıyorum yazdım doktora o da bana temel eş paketi önerdi. Aldık bir ay kullandık ama sonuç olmadı. Sonra üç aylık paket önerdi onu almadım.

Merhaba, ben kullandım ama pcos yoktu bende. Her şey normaldi eşimde de bende de ama olmuyodu. Yanlış olmasın ben evliliğimizin 5. Ayında falan sanıyorum yazdım doktora o da bana temel eş paketi önerdi. Aldık bir ay kullandık ama sonuç olmadı. Sonra üç aylık paket önerdi onu almadım.
Merhabalar teşekkür ederim🙏🏻

Takviyeden başka bişey değil bence o kadar para vermek yerine iyi bir dr a danışmak daha mantıklı bende bir ara düşündüm ama aşırı pahali paketleri bir takviye için

Bende Pcos yok ancak ama 1.80 di. Ovülasyon testlerinde yumurtlamayı çok aşırı pik şekilde göremiyordum ve adet kanamalarım az oluyordu. Rezerve amh ürününü kullandım içeriği çok güzel diye. Bir kutu kullandım hem adet miktarım arttı hem de yumurtlamam artık 2 gün sürüyor. Bu ay tekrar sipariş vereceğin

Back
X