- 25 Şubat 2023
- 28
- 1
- 16
- 26
- Konu Sahibi canselikooo
Kızlar benim iki genim heterozigot ben Mfk takviyeleri kullanmaya başladım haftada iki gün coraspin almam gerekiyor herhangi bir sorun olur mu böyle bişey yaşayan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba heterozigot ne diye baktım takviyeleri alırken bunu doktora söylediniz mi coraspini de söyleyin ve bu durumda tüp Bebek yaptırmak daha garanti değil mi bilemedimKızlar benim iki genim heterozigot ben Mfk takviyeleri kullanmaya başladım haftada iki gün coraspin almam gerekiyor herhangi bir sorun olur mu böyle bişey yaşayan oldumu
Ben hamile kalabiliyorum ama boş gebelik oldu o yüzden düşük yaptım hamile kalabiliyorken de tüp bebek önermiyorlar bu süreçteMerhaba heterozigot ne diye baktım takviyeleri alırken bunu doktora söylediniz mi coraspini de söyleyin ve bu durumda tüp Bebek yaptırmak daha garanti değil mi bilemedim
Evet elbette tüp bebek yaptırmayın boş gebeliğiniz pıhtılaşma kaynaklı ama takviyelerle birlikte coraspin alımını doktora felan danışın çünkü bilemedim etkileşime girer mi acabaBen hamile kalabiliyorum ama boş gebelik oldu o yüzden düşük yaptım hamile kalabiliyorken de tüp bebek önermiyorlar bu süreçte
Mehmet Fatih bey girmez dedi, kendi kadın doğum doktorum boş gebeliklerimin sebebini kalitesiz döllenmeye bağladı bakalım hayırlısıEvet elbette tüp bebek yaptırmayın boş gebeliğiniz pıhtılaşma kaynaklı ama takviyelerle birlikte coraspin alımını doktora felan danışın çünkü bilemedim etkileşime girer mi acaba
O zaman kullanın. Bu arada bir boş gebelik bir kalp atışı alınamayan gebelik yaşadım sebebi pıhtılaşma çıktı kalitesiz döllenme değil yani o da bir sebep tabiki ama 3.gebeliğimde aspirin ve iğneyle devam ediyoruzMehmet Fatih bey girmez dedi, kendi kadın doğum doktorum boş gebeliklerimin sebebini kalitesiz döllenmeye bağladı bakalım hayırlısı
Hamile kalmadan da corapsine başlamışmıydınızO zaman kullanın. Bu arada bir boş gebelik bir kalp atışı alınamayan gebelik yaşadım sebebi pıhtılaşma çıktı kalitesiz döllenme değil yani o da bir sebep tabiki ama 3.gebeliğimde aspirin ve iğneyle devam ediyoruz![]()
Bu arada hangi genleriniz de vardı pıhtılaşma heyerozigotmuydunuz homozigot muO zaman kullanın. Bu arada bir boş gebelik bir kalp atışı alınamayan gebelik yaşadım sebebi pıhtılaşma çıktı kalitesiz döllenme değil yani o da bir sebep tabiki ama 3.gebeliğimde aspirin ve iğneyle devam ediyoruz![]()
Evet hamilelik düşünür düşünmez aspirin gebelik öğrenir öğrenmez oksapar 4000 lik iğneHamile kalmadan da corapsine başlamışmıydınız
Ben ilk kayıptan sonra direkt pıhtılaşma testimi yaptırdım ama bende herşey normal çıktı yani hiçbir değerde hastalık ya da yatkınlık çıkmadı. Biz de kalitesiz döllenme demekki diyerek 2.yi düşündük 2 de ise kalp atışı alınamayınca doktorum 3 te pıhtılaşma tedavisi başlamamı önerdi testlerde her zaman net sonuç çıkamayabiliyormuş yanılma hata payı oluyormuş veya bakılan değil de testte bakılmayan değerlerde pıhtılaşma olabiliyormuş. Yani bende testte çıkmamasına rağmen başladık tedaviyeBu arada hangi genleriniz de vardı pıhtılaşma heyerozigotmuydunuz homozigot mu
Hamilelik düşünürken haftada iki mi içtinizEvet hamilelik düşünür düşünmez aspirin gebelik öğrenir öğrenmez oksapar 4000 lik iğne
Yok ben her gün içtim öyle önerdi doktorum günde 1 tane. Şimdi de hala aynı günde 1 coraspin ekstra bir defa da iğneHamilelik düşünürken haftada iki mi içtiniz
Valla sevindim sizin adınıza Allah kucağınıza almayı nasip etsin biz boş gebelik sebebini kalitesiz yumurta sperme bağlamıştık ama bu da demekki yapıyormuşYok ben her gün içtim öyle önerdi doktorum günde 1 tane. Şimdi de hala aynı günde 1 coraspin ekstra bir defa da iğne
Çok teşekkür ederimValla sevindim sizin adınıza Allah kucağınıza almayı nasip etsin biz boş gebelik sebebini kalitesiz yumurta sperme bağlamıştık ama bu da demekki yapıyormuş