Mfk ürünleri regl düzenimi bozdu

Arzy17

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
59
35
18
36
Kızlar merhaba, 2 aydır adalis advictor ve women plus kullanıyorum. Geçtiğimiz ay bir hafta erken adet olmuştum bu ay ise 5 gün gecikti adetim. Gebelik testi negatif. Çok düzenli adet oluyordum PCOS olmama rağmen. Ürünleri kullanmaya devam etmeli miyim sizce ? Kullanıp benim gibi düzeni bozulan var mı?

Ben 2 yıldır pcosluydum ve kilpluydum diyet yaparak kilo verdim , adet bitiminden hemen sonra mfk yöntemini denedim hamile kaldım o ay hamile kaldıktan sonra advictor aldım ama bende mide bulantısı yapıyor bıraktım adeti bilemicem ama sen bi kan testi ver değerlerine baktır belki sana iyi gelmeyen birşey vardır içinde

Allah kazasız kucağına almayı nasip etsin canım. İnşallah ben de hamile kalabilirim. Ben de kilo verdim diyet yaparak 92 kiloya kadar düştüm. Adalis mi kullandın sen sadece?

merhaba kac kilodan kaca dustunuz acaba diyetle

112 kiloydum. Glifor kullanıyorum yıllardır. İnsülin direncim yok yüksek çok zor kilo veriyorum zaten. Bi de böyle sıkıntı yaşayınca çok tedirgin oldum.
Bende matofin kullandım 3 ay boyunca diyetle beraber 9 kilo verdim benimde insülin direncim yüksekti zaten hamile kalamamanın sebebi bu hatta hamile olduğumda 3 ay daha devam ettim ben matofine düşüğü engeller dedi doktor , ben matofin , femara ve profyfemin kullandım doktorum vermişti sadece matofini uzun kullandım ki doğumdan sonra da devam etmeyi düşünüyorum ondan sonra mfk yöntemi denedim ve ilk denemem de tuttu eğer zayıflamak istiyorsanız her gün en az 5000 adım atın ben her şeyi yedim ama yürüyüş yaptım kilo verdim

Her gün ortalama 10000 adım atıyorum, sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Haziran ayında 7 haftalık düşük yaptım ben de . Elimden geleni yapıyorum ama sonuç yine hüsran. Tüp bebek tedavisine başlayacağız artık.

112 kiloydum. Glifor kullanıyorum yıllardır. İnsülin direncim yok yüksek çok zor kilo veriyorum zaten. Bi de böyle sıkıntı yaşayınca çok tedirgin oldum.
Glifor banada verdi doktor benim direnc cok sınırdaymıs varla yok arasi ama ishalden dolayi hoslanmadim malesef biraktim

İlk zamanlar çok ishal yapıyor, günlerce evden çıkamadığımı bilirim. Sonra geçti kullandıkça vucüt alışıyor galiba. Çok
Glifor banada verdi doktor benim direnc cok sınırdaymıs varla yok arasi ama ishalden dolayi hoslanmadim malesef biraktim

yağlı yemek yersem öyle ishal oluyorum artık.

İlk zamanlar çok ishal yapıyor, günlerce evden çıkamadığımı bilirim. Sonra geçti kullandıkça vucüt alışıyor galiba. Çok

yağlı yemek yersem öyle ishal oluyorum artık.
ah keske kullanabilsem zayiflamada baya faydasi oluyor ama zaten hassas bunyem bide isalden tahris olan bolgenin derdine dusuyorum sonra bu gidisle sonum tup olacak gibi

Sabrın sonu selamet gir sabredin belki strestendir ben 2 yıl çok bekledim her ayı test yaparak geçirdim daha sonra taşınma telaşımız vardı ben bi tek ona odaklıydım gebelik aklıma gelmediği zaman Allah on nasip etti sabredin kafanızı başka şeylerle meşgul edin stresten kurtulun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız

ah keske kullanabilsem zayiflamada baya faydasi oluyor ama zaten hassas bunyem bide isalden tahris olan bolgenin derdine dusuyorum sonra bu gidisle sonum tup olacak gibi
İshal olmanız çok iyi aslında bu zaten ilacın etkisi ben hem ishaldim hem sabah akşam kusuyorum ama inanın buna değdi 1 ayın sonunda ne ishal kaldı ne kusma sonrası çok rahat kullandım hatta keşke hala kullanabilsem diyorum enerji veriyodu bana çok iyi hissediyodum kendimi kullanırken lütfen biraz sabredin ilacı kullanın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…