Mfk ürünleri

Pnr Akr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
67
11
8
25
Kızlar bu doktorun ürünlerini kullanıp gebe kalan var mı aranızda yada çevrenizde tavsiye eder misiniz ?

Merhaba es paketi ve amh dusuklugu icin olan urunu 3 ay duzenli kullandik. Acikcasi biz bir sonuc alamadik bekleme süresi uc aydi. dorduncu ayinda tup bebek yaptik. Yani ben illa o ilactan olur diye kullanmadim sonrasinda sansimiz tup bebekse vitamin degerlerim yukselir amh yukselir diye kullandim. Amhyi tekrar olcturmedim yukseldi mi bilemiyorum

Bende almayı düşün üyorum tüp bebek tedavisi de görüyorum ama hamile kalan çok gbı
Evet baya faydsını görenler var inşallah bizde görürüz ama bunun dışındada vucuduma iyi geldi artık gün içinde daha dinç oluyorum eskiden hep bi uyku halı ve yorgunluk vardı uzerimde şimdi gayet enerjim yerinde

Ben Mfk ürünleri ile hamile kaldım ama düşüktü. Tedavi olmadan önce denemek istedim martta kullanmaya başladım haziranda hamileydim. Farklı hastanelerde değerime bakıldı ama amh yükselmişti. Önümüzdeki ay tedaviye başlarım dediğim ay öğrendim bebeğimi. Tedavi süreçleri yorucu olduğu için son bir kez denemek istemiştim. İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın

Gerçekten işe yarıyor mu diye araştırırken karşıma çıktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…