• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVÜLASYON TESTLERİ GERÇEKTEN İŞE YARIYOR MU_?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.779
575
43
Kızlar ovülasyon testi kullanıp gebe kalan var mı aranızda? Bir ay kullandım ama yumurtlamamı çok geç gördüm. Her gün aynı saatte test yapmak falan yormuştu çok, ondan bir daha yapmadım da

Ben Ovulasyon testi ile gebe kalmıştım benim için çok faydalı oldu pcosum ve bilmiyorum ne zaman yumurtlama olacak ama her gün aynı saatte idrara dikkat ederek felan yapmadım kendimi hiç kasmadım yani zaten pozitif olunca iki damla idrarla bile çıkıyordu denedim 😂

Bazıları da gün aşırı ilişki yapın o zaman ovulasyon testine gerek yok diyor. Hangisi doğru acaba bende karar veremedim. Sizce

Ben Ovulasyon testi ile gebe kalmıştım benim için çok faydalı oldu pcosum ve bilmiyorum ne zaman yumurtlama olacak ama her gün aynı saatte idrara dikkat ederek felan yapmadım kendimi hiç kasmadım yani zaten pozitif olunca iki damla idrarla bile çıkıyordu denedim 😂
hangi marka kullandınız

Bazıları da gün aşırı ilişki yapın o zaman ovulasyon testine gerek yok diyor. Hangisi doğru acaba bende karar veremedim. Sizce
bende bilmiyorum ama eşim vardyalı olduğu için biizm gün aşırı olmuyor maalesef o yüzden ovulasyonlarda devam etsembirkaç ay diyedüşündüm

bende bilmiyorum ama eşim vardyalı olduğu için biizm gün aşırı olmuyor maalesef o yüzden ovulasyonlarda devam etsembirkaç ay diyedüşündüm
O zaman test yapmalısın canım. Birde sabah saatleri yapın diyor bir gebenin günlüğü sayfası. Erkeğin biyolojik saatleri varmış sabah 5-6 gibi diyorlar

Back
X