Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah hamilesinizdir amh niz kaç kaç yaşındasınızMerhaba, benim de yumurta rezervim düşük ve 5 aylık evliyim doktorlar beni çok korkuttu ve ben de hemen çalışmalara başladim mfk hocamızın bee fodega ve panecea kullanıyorum ve çok iyi geldi bana bence mutlaka faydası vardir. 1.5 ay oldu kullanali bu ay iki gün gecikmem var
Ay sonuna kadar bu şekilde demiBugünü adet bitimi olarak sayalım. 2 haziranda adet bitti diyelim 2 haziranda iliski olacak.
Sonra 3.gün yani 5 haziran iliski
Sonra 2.gün yani 7 haziran iliski
10 haziran
12 haziran
15 haziran
3 2 3 2 bu sekilde cnm. Anlamadığın bi yer olursa sorabilirsin
Adet olana kadar bu sekildeAy sonuna kadar bu şekilde demi
İyi günler,yok canim bir ay kullandim gebelik olmadi,ama diger arkadaşlar ilk ayda olumlu sonuçlar aldıMerhabalar MFK ürünlerinden sonuç alabildiniz mi? Ben de araştırıyorum da
Merhaba mfk ürünlerini kaç ay kullandınız ? bizde eşimle kullanıyoruz yeni başladık sayılır iki ay falan oldu siz kaçıncı ayınızda hamile olduğunuzu öğrendiniz?Merhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Kullandığım ay hamile olduğumu öğrendim. Ilk ayimda yaniMerhaba mfk ürünlerini kaç ay kullandınız ? bizde eşimle kullanıyoruz yeni başladık sayılır iki ay falan oldu siz kaçıncı ayınızda hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Darısı bizim başımıza diyelim o zamanKullandığım ay hamile olduğumu öğrendim. Ilk ayimda yani
Sorun bendeydi cnm. Esimde sıkıntı yoktu. Sol tüpüm tikali ve yumurta rezervim azdiDarısı bizim başımıza diyelim o zamanPeki esinizde mi sizde mi bir sıkıntı vardı bizde eşimde sperm azlığı var da
merhaba 1 ay kullanmıssınız ne zaman başladını ve bıraktınız acaba?1 ay kullandim cnm. O ayda hamile kaldim
Ilaclar adettim bittikten 3 gün sonra geldi. Hemen basladim. Ilk ay hamile olduğumu öğrendim. Hamile olduğumu öğrendiğim gün ilaçları biraktimmerhaba 1 ay kullanmıssınız ne zaman başladını ve bıraktınız acaba?
sorun neydi sizde ve hangi paketi almıştınızIlaclar adettim bittikten 3 gün sonra geldi. Hemen basladim. Ilk ay hamile olduğumu öğrendim. Hamile olduğumu öğrendiğim gün ilaçları biraktim
Miyomum vardi ameliyat oldum. Ameliyattan sonra sol tüpümde sıkıntı vardi tikali ve zarar görmüştü. Birde amh düşük demislerdi suan sayi olarak hatırlamıyorum. Esimde hic bir sorun yoktu onun degerleri normaldi. Mfk olarak eş paketi aldik. (Panacea,fodega, antox ve mfk bee ) bu 4 ürün vardi. Hem esim hem ben kullandim.sorun neydi sizde ve hangi paketi almıştınız
bende kullanmayı dşünüyorum ne zaman başlamalıyım pekiMiyomum vardi ameliyat oldum. Ameliyattan sonra sol tüpümde sıkıntı vardi tikali ve zarar görmüştü. Birde amh düşük demislerdi suan sayi olarak hatırlamıyorum. Esimde hic bir sorun yoktu onun degerleri normaldi. Mfk olarak eş paketi aldik. (Panacea,fodega, antox ve mfk bee ) bu 4 ürün vardi. Hem esim hem ben kullandim.
ne kullandınıInsallh cnm. Bn 3 senedir herseyi denedim. 2 Asilama oldum tutmadi. Nasip mfk ile oldu darısı isteyenlere insallh