Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi Hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rvmbgz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
1
0
1
36
Merhaba hanımlar , mfk eş paketi aldık kullanmaya başlycaz deneyimi olanlar yada önerisi olanlar varsa yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba hanımlar , mfk eş paketi aldık kullanmaya başlycaz deneyimi olanlar yada önerisi olanlar varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba bende konu ile bilgi almak için geziniyordum başladınız mı sizin sorununuz neydi

merhaba 1.5 yillik evliyim 2 defa dusuk yaptim. agustosta bir sure es paketi alip kullandik sonra bekleyip kasimda tekrar 3 ay kullandim ama ne yazikki bir faydasini goremedim testlerim temiz cikti takip edip cok umitlenerek kullandik esimle sonuc olumsuz umarim siz faydasini gorursunuz.

Yani genel bir bilgi olacak ama ben de ilk başta kullanmayı düşünmüştüm. İçeriklerinde tamamen doğal olan malzemeleri görünce karışımları evde kendim yaptım. Kullanmak nasip olmadan hamile kaldım gerçi ama. Aynı içerikleri siz de evde karıştırıp kullanabilirsiniz. Daha uyguna da geliyor bu şekilde.

Mrb ben şuan 12 haftalık hamileyim mfk takviyeleri kullandık eşimle birlikte 3 ay tam 3.ayin sonunda hamile olduğumu öğrendim zor bir bakayım normalde çok şükür Rabbim nasip etti mfk vesile oldu.elinde fodega kutusu fotoğrafı olan varmı içerik tablosu lazım kızım kutusunuda içeriğindeki etiketide koparmış doktoruma gösterecektim mfk sitesinden baktım ordada tam içerik okunmuyor.elinde fodega olan foto atabilirmi

Back
X