Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ben kendısını takıp edıyorum başka forumlarda da okudum hamıle kalan cok arkadas var bende kısmetse bu ay ona başlayacağımArkadaşlar merhaba . Mfk yöntemi deneyip gebe kalan var mı eşimde sperm ileri hareketi ve morfoloji bozukluğu var ?
Bende instagramdan yazdım hangi paketi kullanmam gerektiğini söylerse sipariş vereceğim sizin hangi sorun var pekiselam ben kendısını takıp edıyorum başka forumlarda da okudum hamıle kalan cok arkadas var bende kısmetse bu ay ona başlayacağım
Onunla ilgili benimde fikrim yok instagramdan iletişime geçebilirsek sanırım bilgi alacağızHangi ürünü ne için kullanılıyor bu konu hakkında bilginiz var mı? Satış sayfasında hiç açıklama yok
canlı yayınlarında falan bahsediyor birde telegram var orda hemen cevap veriyorlar bilginiz olsun.Arkadaşlar merhaba . Mfk yöntemi deneyip gebe kalan var mı eşimde sperm ileri hareketi ve morfoloji bozukluğu var ?
Telegramdan haberim yoktu orayada bir bakayım hangi paketi alacağımı bilmiyorumcanlı yayınlarında falan bahsediyor birde telegram var orda hemen cevap veriyorlar bilginiz olsun.
ben denedim kısmet olmadı bizde hiç bir sorun yok
ordan sorarsanız hemen cevap verirler sizeTelegramdan haberim yoktu orayada bir bakayım hangi paketi alacağımı bilmiyorum
Telegram sohbete kapalı amaordan sorarsanız hemen cevap verirler size
ben ürünleri bitirdikten sonra takibi bıraktım o yüzden bilmiyorum şuan ulaşılabilcek başka yer var mıTelegram sohbete kapalı ama
Telegram sohbete kapalı amaordan sorarsanız hemen cevap verirler size
Çok fazla çeşit çıkardı habire bir şey çıkarıyor reklam mı diye de düşünüyor insanben ürünleri bitirdikten sonra takibi bıraktım o yüzden bilmiyorum şuan ulaşılabilcek başka yer var mı
bende sordum bana eş paketi al dedi ama 1400 tl cok fazla pahalı onun yerine ben aktardan onun ürünlrin içerisinde bulunan macun yaptırdım . Omega3 kullanıyrum folik asit kullanıyorum d vitamini kullanıyrum bide günleri yapacağım hayırlısıileBende instagramdan yazdım hangi paketi kullanmam gerektiğini söylerse sipariş vereceğim sizin hangi sorun var peki
Cevap verirlerse paylaşır mısınız?Bende instagramdan yazdım hangi paketi kullanmam gerektiğini söylerse sipariş vereceğim sizin hangi sorun var peki
evet ilk başta çok samimiydi basit şeylerle ilerliyordu sonra herşeyi kendi adına çevirdi o yüzden birazda devam etmedimÇok fazla çeşit çıkardı habire bir şey çıkarıyor reklam mı diye de düşünüyor insan
Çok da ucuz değil ürünler
Omega3 ve folik asit hangi marka kullanıyorsunuz acaba banada pahalı geldi bide tutmazsa maddi açıdan zorluk olurbende sordum bana eş paketi al dedi ama 1400 tl cok fazla pahalı onun yerine ben aktardan onun ürünlrin içerisinde bulunan macun yaptırdım . Omega3 kullanıyrum folik asit kullanıyorum d vitamini kullanıyrum bide günleri yapacağım hayırlısıile
Cevap verirse söylerim tabiCevap verirlerse paylaşır mısınız?
İyi akşamlar,ben 6 yıl olacak 2ci çocuk icin tedavi goruyorum,gitmediyim doktor kalmadi,sebebi bilinmeyen sonsuzluk teşhisi konuldu.Bu ay mfk yontemine başladım, yurt dışında kaldigim için doktor dediyi ari sütu karişimini kendim alip hazırladım iki gün olucak eşimle beraber içiyoruz,vitamin d3k2,folic acid sipariş verdim gelmesini bekliyorum ,haa birde vitamin toplusu ilaç kullaniyorum, umudum çok inşaallah hamilelik olurArkadaşlar merhaba . Mfk yöntemi deneyip gebe kalan var mı eşimde sperm ileri hareketi ve morfoloji bozukluğu var ?
İnşallah bu ay hepimiz güzel haberi alırızzİyi akşamlar,ben 6 yıl olacak 2ci çocuk icin tedavi goruyorum,gitmediyim doktor kalmadi,sebebi bilinmeyen sonsuzluk teşhisi konuldu.Bu ay mfk yontemine başladım, yurt dışında kaldigim için doktor dediyi ari sütu karişimini kendim alip hazırladım iki gün olucak eşimle beraber içiyoruz,vitamin d3k2,folic acid sipariş verdim gelmesini bekliyorum ,haa birde vitamin toplusu ilaç kullaniyorum, umudum çok inşaallah hamilelik olur
Hsg yaptırın derin hiç yormadan bu ilaçlarla kendinizi ben Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekildebende sordum bana eş paketi al dedi ama 1400 tl cok fazla pahalı onun yerine ben aktardan onun ürünlrin içerisinde bulunan macun yaptırdım . Omega3 kullanıyrum folik asit kullanıyorum d vitamini kullanıyrum bide günleri yapacağım hayırlısıile