Gebeliğe Hazırlık Mfk yöntemi ve gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kaktus06

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2022
215
69
18
Arkadaşlar merhaba . Mfk yöntemi deneyip gebe kalan var mı eşimde sperm ileri hareketi ve morfoloji bozukluğu var ?

Hangi ürünü ne için kullanılıyor bu konu hakkında bilginiz var mı? Satış sayfasında hiç açıklama yok

selam ben kendısını takıp edıyorum başka forumlarda da okudum hamıle kalan cok arkadas var bende kısmetse bu ay ona başlayacağım
Bende instagramdan yazdım hangi paketi kullanmam gerektiğini söylerse sipariş vereceğim sizin hangi sorun var peki

Arkadaşlar merhaba . Mfk yöntemi deneyip gebe kalan var mı eşimde sperm ileri hareketi ve morfoloji bozukluğu var ?
canlı yayınlarında falan bahsediyor birde telegram var orda hemen cevap veriyorlar bilginiz olsun.
ben denedim kısmet olmadı bizde hiç bir sorun yok

canlı yayınlarında falan bahsediyor birde telegram var orda hemen cevap veriyorlar bilginiz olsun.
ben denedim kısmet olmadı bizde hiç bir sorun yok
Telegramdan haberim yoktu orayada bir bakayım hangi paketi alacağımı bilmiyorum

Bende instagramdan yazdım hangi paketi kullanmam gerektiğini söylerse sipariş vereceğim sizin hangi sorun var peki
bende sordum bana eş paketi al dedi ama 1400 tl cok fazla pahalı onun yerine ben aktardan onun ürünlrin içerisinde bulunan macun yaptırdım . Omega3 kullanıyrum folik asit kullanıyorum d vitamini kullanıyrum bide günleri yapacağım hayırlısıile

bende sordum bana eş paketi al dedi ama 1400 tl cok fazla pahalı onun yerine ben aktardan onun ürünlrin içerisinde bulunan macun yaptırdım . Omega3 kullanıyrum folik asit kullanıyorum d vitamini kullanıyrum bide günleri yapacağım hayırlısıile
Omega3 ve folik asit hangi marka kullanıyorsunuz acaba banada pahalı geldi bide tutmazsa maddi açıdan zorluk olur

İyi akşamlar,ben 6 yıl olacak 2ci çocuk icin tedavi goruyorum,gitmediyim doktor kalmadi,sebebi bilinmeyen sonsuzluk teşhisi konuldu.Bu ay mfk yontemine başladım, yurt dışında kaldigim için doktor dediyi ari sütu karişimini kendim alip hazırladım iki gün olucak eşimle beraber içiyoruz,vitamin d3k2,folic acid sipariş verdim gelmesini bekliyorum ,haa birde vitamin toplusu ilaç kullaniyorum, umudum çok inşaallah hamilelik olur

İyi akşamlar,ben 6 yıl olacak 2ci çocuk icin tedavi goruyorum,gitmediyim doktor kalmadi,sebebi bilinmeyen sonsuzluk teşhisi konuldu.Bu ay mfk yontemine başladım, yurt dışında kaldigim için doktor dediyi ari sütu karişimini kendim alip hazırladım iki gün olucak eşimle beraber içiyoruz,vitamin d3k2,folic acid sipariş verdim gelmesini bekliyorum ,haa birde vitamin toplusu ilaç kullaniyorum, umudum çok inşaallah hamilelik olur
İnşallah bu ay hepimiz güzel haberi alırızz 🙏🙏 eşimde vitamin kullanıyor pharmaton diye doktor önerdi ama bende mfk yöntemini düşündüm

Hsg yaptırın derin hiç yormadan bu ilaçlarla kendinizi ben Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde

Back
X