• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MFK Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar marincap omega3 kullanan var mı
Aldık ama nasıl kullanılacak memnun musunuz?
Kargoyu beklemek istemedim eczaneden aldım araştırmadan👀
Kullanıyoruz bunu yeni başladık zaten etkisini bilemiyorum o yüzden. Tok karnına günde bir öğün alıyoruz

Kullanıyoruz bunu yeni başladık zaten etkisini bilemiyorum o yüzden. Tok karnına günde bir öğün alıyoruz
Sabah akşam farkediyor mu
Bide ağızda kötü bi tat bırakıyor mu
Ona göre yutup uyumayı düşünüyorum😬

Sabah akşam farkediyor mu
Bide ağızda kötü bi tat bırakıyor mu
Ona göre yutup uyumayı düşünüyorum😬
Koku yok o yuzden rahatlikla kullanabilirsin biz bir kutu bitirdik bile yenisini alicam midede sorunda yapmiyir aksamlari tok karnina 2 tane yutyn demisti eczaci bize

Koku yok o yuzden rahatlikla kullanabilirsin biz bir kutu bitirdik bile yenisini alicam midede sorunda yapmiyir aksamlari tok karnina 2 tane yutyn demisti eczaci bize
Eşim de okudu propektüsü 3 tane yazıyor
Bende çok bilmiş gibi hayır 1 tane yutcaz dedim😬

Ahaha olsunn 2 alin siz yine etkisi olsun 😘😘
Eşim zaten hiç takviye almayı sevmez
Geçen ay klomen denerken bu ay benim dediğim olsun demiştim yine takviyeye mırın kırın edince bu ay benim dediğim olsun dedim
:işsiz:böyle baktı hani sanki ilk kez söyledin dedi😂

Kaç ay önce oldunuz peki? Aşı sonrası da hamile kalanlar olmuş ama bende etki etmedi

Oyle gercekden gun gectikce artiyor fiyatlar ama yine de pahalı ayri ayri daha ucuza topluyorsun folat haric hepsini yaptik biz bu ay
Öyle canım bende karışımı yaptım d vitaminide kendim kullanıyorum

Kızlar hocamızın aslında tek yaptığı bizi sitrese sokmada doğal beslenmeye teşfik etmek yeşillik öneriyor metabolizma için bal ürünleri zaten her derde deva vitaminlerde bize direnç güç veriyor
Hocamız demiştiya farzedin yeni evlendiniz ve hamile kalacaksınız moral budur :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X