• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mfk yöntemi

Hayal hayat 123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
80
Puanlar
18
Kızlar merhabalar mfk yöntemleri ile hamile kalanlar var mı doktorum bana bugün onu tavsiye etti de

Eklentiler

• Screenshot_20220910-133516.webp
    Screenshot_20220910-133516.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 2.077
Bu arada bana sadece fodega bee panacea birde Athena dedi erkek için de azoperm dedi sadece
Bir ara hoca dediki ben genelde herkese eş paketi öneriyorum ilaç değil bu vitamin o yüzden erkeğinde kılınması lazım diye ama size bunlarin iyi geleceğini düşünüyorlar inşallah iyi gelir içinizi ferah tutun

Ben de 1 aylık eş paketi kullandım adetim 4 gün gecikti. kasette böyle çıktı 9 aydır deniyorduk. acaba hamile miyim ne yapsam kan mı versem yarın testi tekrarlasm mı

Eklentiler

• 9B9507B5-7E4F-42F4-9074-FDAF1C37B18A.webp
    9B9507B5-7E4F-42F4-9074-FDAF1C37B18A.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 2.078
Ben de 1 aylık eş paketi kullandım adetim 4 gün gecikti. kasette böyle çıktı 9 aydır deniyorduk. acaba hamile miyim ne yapsam kan mı versem yarın testi tekrarlasm mı
İlk beş dakika da çıktıysa hamilesin ama kan testi yap çıkar gecikme varsa

İlk beş dakika da çıktıysa hamilesin ama kan testi yap çıkar gecikme varsa
4 gün gecikti pcoslu olunca acaba geç döllenme mi oldu yarın sabah kan verebilirsem vericem tekrar testi yapıp gderim devlet hastanesinde randevusuz de gidemiyorum nerede kan verebilirim özele de gidemem

4 gün gecikti pcoslu olunca acaba geç döllenme mi oldu yarın sabah kan verebilirsem vericem tekrar testi yapıp gderim devlet hastanesinde randevusuz de gidemiyorum nerede kan verebilirim özele de gidemem
Sağlık ocakları alıyor yada acil kısımları hastanelerin

Back
X